Çıldırmanın eşiğindeyim bi bakmanız lazım

Şu arkadaşını buraya üye ettirsene az paylayalim şurda. Kız büyümemiş gerçekten. Akıl yaşı 12 falan sanki
Mantıklı aslında kk belki bakış açısını genişletir ben saf saf düsünürken burayı okuyunca bi ayma geliyor. Artık benim üzerimden cocukla görüsmek mi istedi,kıskanmadiğını bana belli mi etmek istedi orasini anlayamadım. Sanirim ters tepki verince de ben yazmadıma döndü olay

Mantıklı aslında kk belki bakış açısını genişletir ben saf saf düsünürken burayı okuyunca bi ayma geliyor. Artık benim üzerimden cocukla görüsmek mi istedi,kıskanmadiğını bana belli mi etmek istedi orasini anlayamadım. Sanirim ters tepki verince de ben yazmadıma döndü olay
Kızlar yazmışlar, konduramiyorsunuz. Siz gerçekten akıllı merhametli anlayışlı bir insansınız ancak arkadaşınız erkekler konusunda sizi kullanıyor. Dikkat ederseniz ve ciddi şekilde rest çekerseniz de sizi kaybetmemek için kendisine çeki düzen verebilir ( pek sanmıyorum)

Kızlar yazmışlar, konduramiyorsunuz. Siz gerçekten akıllı merhametli anlayışlı bir insansınız ancak arkadaşınız erkekler konusunda sizi kullanıyor. Dikkat ederseniz ve ciddi şekilde rest çekerseniz de sizi kaybetmemek için kendisine çeki düzen verebilir ( pek sanmıyorum)
Arkadaşıma sordum bulusunca telefonuna baktı mı mesajlari okudu mu diye. Yok sadece söyle bi göz gezdirdi dedi. Bildigim kadarıyla da casus programlar sadece telefonların fiziksel olarak temasıyla kuruluyor. Adam hacker da olmadigina göre mesaja link gömecek değil. Bizimkinin foyası ortaya çıktı kısaca.

Arkadaşıma sordum bulusunca telefonuna baktı mı mesajlari okudu mu diye. Yok sadece söyle bi göz gezdirdi dedi. Bildigim kadarıyla da casus programlar sadece telefonların fiziksel olarak temasıyla kuruluyor. Adam hacker da olmadigina göre mesaja link gömecek değil. Bizimkinin foyası ortaya çıktı kısaca.
Arkadaşımın nişanlı arkadaşı vardı. 2 kız 1 erkek bunlar okuldan arkadaşlar. Ayşe, Fatma, veli diyelim. Ayşe ve Fatma yakın arkadaş, Ayşe nişanlı. Veli de sonradan instagramdan buluyorlar arkadaşlık devam ediyor. Veli Fatma ya diyor ki, Ayşe çok tehlikeli bana yavsiyor o kötü bir kız uzak dur ondan. Tabi Fatma arkadaşını koruyor sen ne diyorsun bir daha duymayım diyor. Ayşe, Fatmaya yazıyor veli kötü biri bana yavsiyor diyor konuşma onunla diyor. Fatma bunlardan sıkılıyor biraz uzaklaşıyor. Sonra aynı gün aynı anda Veli ve Ayşe, Fatmaya yazıyor sen benim hakkımda ne dedin sen bunu dedin sen nasıl arkadaşsın diye. Karaktersizler aralarında anlaşıp saçmalıkları Fatma nin üzerine atıp kızı suçlu çıkarmışlar. Kız yanımızda şok oldu. Ben onlara hiç karışmadım ki bunları ben demedim diye. İkisini de engelledi sonra. Kız gevşek oğlan gevşek yani. Sonradan bir de barışmaya çalışmışlar ama Fatma kabul etmedi.

Hikayeler ne kadar benzer değil mi?

Daha önce yaptığım mallık için şu konuma bakabilirsiniz.Evet muhtemelen bu mallığı yaparken iq seviyem 10'du. Ben kendimi yeterince elestirdim. Sizinde elestirmenize gerek yok.
---
Arkadaşım olayları olduğu gibi anlatti cocuğa hatta benim icin sevgilisi var dahi dedi. Benden de özür diledi .Bulustular o gün bir daha da ne beni rahatsiz etti ne de arkadaşıma mesaj attı ta ki bugüne kadar. Bugün arkadaşıma demis ki seni sinir etmek icin karamelle cikicam,senin cevrenden biriyle çıkıcam. Sana mesaj atarsa cevap verme dedi arkadaşım,ben de tamam vermem dedim.Neyse sonra arkadaşım bana mesaj attı. Cocugun adına mehmet diyelim. "Mehmet aslında kötü biri değil ben kıskandığım icin sana kötüledim. Yalan söyledim.Senin profil resmini görmüş senden cok hoşlanmış. Ben karışmıyorum sen bilirsin" Ben de arkadaşıma kızdım artık açtım ağzımı yumdum gözümü derler ya aynen öyle cocuk hakkında demediğimi bırakmadım sevgilisizlik başına vurmuş onun sen olmasan dahi asla olmazdım hem tipsiz hem terbiyesiz dedim. Neyse biraz konustuk haklisin falan dedi sonra da bana dedi ki bu mesajı sana ben atmadım kim attı ?. Atmadım dedigi mesaj da şu : "Mehmet aslında kötü biri değil ben kıskandığım icin sana kötüledim. Yalan söyledim.Senin profil resmini görmüş senden cok hoşlanmış. Ben karışmıyorum sen bilirsin". Acaba cocuk arkadasimin telefonuna uzaktan erisim falan mı sağladı bir sekilde yoksa arkadaşım beni mi deniyor ? Arkadaşım eski sevgilimi unutamadığımı baskalarıyla da flört ettigimi bir iliski istemediğimi biliyor. İnsallah 2.ihtimal değildir diyorum :kızgın:
Ne karmaşık bir olay 😃ne yorum yazacağımı bilemedim

Kızma ama arkadaşının psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum önceki konunu okjmuştum vallahi değişik biri

Ay kız doğru söylüyo çıktı,gercekten de konferans yaptık az önce cocuk kıza yazdigim mesajları bir bir saydı özel mesajlar vardı aralarında :olamaz: kızın özür dilemesini istedi. Bana neden arkamdan konusuyorsun diye sordu sen niye beni taciz ediyorsun sapik gibi arıyorsun dedim, arkadaşım icin beni yanlış tanitti vs..diye bir sürü saydı. Ağzıma geleni saydım kısaca. Ne zamandır başıma bela almıyordum sakin bir yaşantım vardı nazar değdirdim kendime. Ben casus prodam kurmadım diye itiraz ediyor ama muhtemelen bulusunca yaptı bir şeyler

Ay kız doğru söylüyo çıktı,gercekten de konferans yaptık az önce cocuk kıza yazdigim mesajları bir bir saydı özel mesajlar vardı aralarında :olamaz: kızın özür dilemesini istedi. Bana neden arkamdan konusuyorsun diye sordu sen niye beni taciz ediyorsun sapik gibi arıyorsun dedim, arkadaşım icin beni yanlış tanitti vs..diye bir sürü saydı. Ağzıma geleni saydım kısaca. Ne zamandır başıma bela almıyordum sakin bir yaşantım vardı nazar değdirdim kendime. Ben casus prodam kurmadım diye itiraz ediyor ama muhtemelen bulusunca yaptı bir şeyler
Playstore dan girsin hesabına yüklenmis olanlar kütüphane mi hepsi mi öyle bir yerde indirilen tüm programlar yazar. Silinse bile oradadır. Baksın

Nasıl becermiş onu yahu hiç anlamadım başka bir şey var sanki konuda sizin bilmediğiniz :kahve:

Back
X