Daha önce yaptığım mallık için şu konuma bakabilirsiniz.Evet muhtemelen bu mallığı yaparken iq seviyem 10'du. Ben kendimi yeterince elestirdim. Sizinde elestirmenize gerek yok.
Konuya yorum yapacaklar icin bastan spoiler vereyim evet yasananlar benim hatam. Arkadas hatrına cig tavuk yeseydim de bunu yapmasaydim.Cocuk musun sen ergen miain sen diyenler olacaktır. Evet yaptigim büyük mallık yaşım 24.Arkadasin durumu dizeltsin diyenler icin de arkadaşım durumu düzeltir de...
www.kadinlarkulubu.com
---
Arkadaşım olayları olduğu gibi anlatti cocuğa hatta benim icin sevgilisi var dahi dedi. Benden de özür diledi .Bulustular o gün bir daha da ne beni rahatsiz etti ne de arkadaşıma mesaj attı ta ki bugüne kadar. Bugün arkadaşıma demis ki seni sinir etmek icin karamelle cikicam,senin cevrenden biriyle çıkıcam. Sana mesaj atarsa cevap verme dedi arkadaşım,ben de tamam vermem dedim.Neyse sonra arkadaşım bana mesaj attı. Cocugun adına mehmet diyelim. "Mehmet aslında kötü biri değil ben kıskandığım icin sana kötüledim. Yalan söyledim.Senin profil resmini görmüş senden cok hoşlanmış. Ben karışmıyorum sen bilirsin" Ben de arkadaşıma kızdım artık açtım ağzımı yumdum gözümü derler ya aynen öyle cocuk hakkında demediğimi bırakmadım sevgilisizlik başına vurmuş onun sen olmasan dahi asla olmazdım hem tipsiz hem terbiyesiz dedim. Neyse biraz konustuk haklisin falan dedi sonra da bana dedi ki bu mesajı sana ben atmadım kim attı ?. Atmadım dedigi mesaj da şu : "Mehmet aslında kötü biri değil ben kıskandığım icin sana kötüledim. Yalan söyledim.Senin profil resmini görmüş senden cok hoşlanmış. Ben karışmıyorum sen bilirsin". Acaba cocuk arkadasimin telefonuna uzaktan erisim falan mı sağladı bir sekilde yoksa arkadaşım beni mi deniyor ? Arkadaşım eski sevgilimi unutamadığımı baskalarıyla da flört ettigimi bir iliski istemediğimi biliyor. İnsallah 2.ihtimal değildir diyorum