- Konu Sahibi pportakall
Benim de boyle bir arkadaşım vardı boyle insanlarla basa cikmak cok zor. Cok yoruluyor ınsan.Yani benim 15-16 yasinda yasadıklarımı arkadaşım dedigim kisi 24-25 yaşında yaşıyor.
Whatsapp'dan mı yazdı o mesajı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de boyle bir arkadaşım vardı boyle insanlarla basa cikmak cok zor. Cok yoruluyor ınsan.Yani benim 15-16 yasinda yasadıklarımı arkadaşım dedigim kisi 24-25 yaşında yaşıyor.
Ben olsam ders konusunda da iletişimi keserdim. İnternet derya deniz. İnternetten, hatta buradan bile yardım alacağınız kişiler mutlaka çıkar.Adam engelli zaten. Benim iq seviyem 10sa adamınki 0.10 dur. Arkadaşımı engelleyemiyorum çünkü dershanedeki ve bu sehirdeki tek arkadaşım not ve ders konusunda çok yardimci oluyor. Ama muhabbetimi azaltıp sadece ders üzerinden yürüyeceğim
Ya hiç öyle bi tip değil aslında su ana kadar en ufak bir yanlisini görmemistim. Güzel ve basarili olmasina rağmen kadın-erkek iliskilerinde yaşanmamışlıkları olduğu ve olaylara sadece evlilik gözüyle baktığı için ergen gibi davranıyor. Yani benim 15-16 yasinda yasadıklarımı arkadaşım dedigim kisi 24-25 yaşında yaşıyor.
Bence yapmaya çalışmıyor sadece saf 15 yaşında gibi davranıyor çünkü bu saçmalikların benzerinj ergenlikte ben de yapmıştım. Sıfıra indiremem ama mecbur olmadıkça konuşmayacağımDaha önce arkadaşının seni bu çocuğa ayarladığını söylemiştim, hatırlıyor musun? Arkadaş vs değil bu kız da demiştim. Hemen sil kızı, bir daha da konuşma. Bu anlattığın konularda saf olan sensin. Bu kız senin anlattıklarını başkalarına da paylaşır. Telefona uzaktan erişim vs de yok. Görüştüklerinde senin telefonuna bunu yazmıştır, oğlan da görmüştür. Kendince peze...lik yapmış. Ne söylerse söylesin sen iyi niyetlisin diye inanacağını düşünüyor.
Katılıyorum. Bunun ilişkide acemilikle falan ilgisi yok. Bildiğin karaktersizlik, mallık.Benim tahammulum kalmamis ya bu tarz iliskilere. 26 yasindayim gayet essek kadar olan bi yaş. Herkesin algisinin acik oldugu. Arkadasin sevgilisine yapsin ergenliklerini ilk iliskisiyse sana degil. En azindan benim fikrim bu yonde
Kız tamamen özgüvensiz.Sizinle çevirdiği küçük oyundan sonra nasıl ilişki yaşayabilirdi ki zaten?Ay inanın bu seviyeye nasıl geldi ben anlayamadım. Sıradan kız arkadaslar gibi sıradan vakit geciriyordum. Şu muhabbetten sonra inanılmaz soğudum arkadaslik iliskilerinden
Ben de ilk basta aynisini demiştim. Benimle oyin oynarsan ilsiki yaşayamazsin kendin hallet diye. Ya bilmiyorum ki kıskandi mı naptı kıskanmasi icinde sebep göremiyorum anlayamıyorum çocuğun tarzini tavrini beğenmediğimi onunda begenmemesi gerektiğini defalarca söyledim. Benim cocuktan etkileneceğimi mi düşündü anlamıyorum kiKız tamamen özgüvensiz.Sizinle çevirdiği küçük oyundan sonra nasıl ilişki yaşayabilirdi ki zaten?
Siz zaten yaptığınızın yanlış olduğunu farketmişsiniz o konuda birşey demiyorum.
Bu arkadaş kişisi sizi kıskanmış, bir noktada sizi kendisindeb üstün görmüş olabilir mi? Mantığını çözemedim
Arkadaşlık ilişkinizi bilmiyorum ama gerçekten yakın olduğunuz bir arkadaş sizi böyle zor durumda bırakmazdı zaten. Arkadaşınız durumdan haberi olduğu halde bir adım atmıyorsa durumu düzeltmek için yapacak başka bir seçenek de kalmıyor size. Ben olsam önce arkadaşımı uyarır, gerekeni yap derdim. Yapmazsa da dediğim gibi adama ekran görüntülerini atardım.
Arkadaşınız rezil olmuş zaten. En azından bizim gözümüzde rezillik bu. Sizi de rezil etmiş. Hala arkadaşım arkadaşım diyorsunuz. Kız insan olsun da sizi bulaştırdığı şeyden kurtarsın. Siz cevap vermeyin. Muhatap olmayın daha fazla. Ben bana bunları yaptıran “ kız arkadaşı” da hayatımdan cımbızla çekerdim.
Eski sevgilisi olduğuna emin misiniz?
Arkadaşınızda eski sevgilisinin numarası yok mu?
Hadi adam numarayı değiştirdi diyelim ayrılınca, eski sevgilisine "arkadaşım sizden hoşlanıyordu" mu dediniz?
Hadi diyelim öyle, adam eski sevgilisinin kim olduğunu bilmiyor mu da size "o arkadaşının numarasını ver" diyor?
Bana da tuhaf geldi, kız belki bunu ona ayarladı, bu kızcağız farkında değil. Zaten şansı hep hayır diyememekten yılışık tiplerden yana.
[/QUOTE]
Diyorum acaba bi link atti da ona mi tikladı bulusunca telefonunu mu verdi kötüsünü düşünmek istemiyorum. Ama galuba dediğiniz gibi uzaktan erisim.yapacak olsa bugüne kadar beklemezdiBence kız size yazdıktan sonra pişman oldu o kısmı ben yazmadım dediuzaktan erişim vs imkansız basbaya siz kızınca dediklerine pişman oldu sonra kıvırdı. Bana kalırsa inanmayın ve o kişiyi hayatınızdan çıkarın. Ders konusu için de başka birini bulun veya forum siteleri oluyor oradan yardım alın bence.
Bence siz konduramıyosunuz o yapmaz öyle şey gibi düşünüyorsunuz ama basbaya içindekileri kusup ben yazmadım diye kıvırıyor bu kızDiyorum acaba bi link atti da ona mi tikladı bulusunca telefonunu mu verdi kötüsünü düşünmek istemiyorum. Ama galuba dediğiniz gibi uzaktan erisim.yapacak olsa bugüne kadar beklemezdi
Yapıcam artık bir şeyler teşekkür ederim görüşünüz içinEğer bir kız bir erkekle bu muhabbetleri yapıyorsa, sana anlatıyorsa ve mesaj geliyorsa sana, arkadaşın seni ona ayarlamaya çalışıyor denilir.
Senin verdiğin tepkiden korkmuştur ve geri adım atmıştır. Belki ilk seferinde de senin numaranı verecekti ve böyle bir oyun düzenledi.
Neyse saçma olan böyle sıkıntılı tipler. Kimseyi gerçekten tanıyamazsın. Kimseyle bu kadar samimi olmana gerek yok. Farklı kız grupları ile takıl. Ders kaçırma. Ses kayıtcihazları var derslerde kaydedebilirsin, sonra nota çevirirsin
Mehmet aslında kötü biri değil ben kıskandığım icin sana kötüledim. Yalan söyledim.Senin profil resmini görmüş senden cok hoşlanmış. Ben karışmıyorum sen bilirsin