İş bulsam odaklanacağım,evden kurtulmak için en çok yapmak istediğim şey o zaten.Öncelikle madem iş de arıyorsun öncelikle işine odaklan. İş ortamında illa ki arkadaşım diye anacağın 1-2 kişi çıkacaktır karşına. Biraz zaman ver kendine, hemen bozma psikolojini.
Dostun çok fazlası da, çok azı da zarardır. Kararını tuttur.
Yürüyüş sanki bende ters tepiyor daha çok düşünüyorum yürürken. Hobi..mesela ne olabilir öyle çok yetenekli sayılmam da.arkadaşım inan her insanın böyle dönemleri oluyor
hatta dönemleri bırak gun içinde bile farklı hissettikleri oluyor.
hele de bende... zaman dua sabır farklı seylere yonelmek mınık hobıler edinmek hıc olmadı yuruyus yapmak
Yürüyüş sanki bende ters tepiyor daha çok düşünüyorum yürürken. Hobi..mesela ne olabilir öyle çok yetenekli sayılmam da.
Off of. Ben de aynı olmasa da benzer durumdayım. O kadar bunaldım ki 2,5 saat mesafede bir arkadaşım var haftasonu yanına kaçıp gitmek istiyorum belki biraz kafam dağılır diye. Onu da sürekli derdimle tasamla rahatsız ermek istemiyorum.Merhabalar
Artık işin içinden çıkarmayacağıma kanaat getirdiğimden sizden öneri istiyorum. Şu ara hayatımın en dip noktasındayım hiç bir işim rast gitmiyor,sabahtan beri çatlayacaktım gidip kullanmadığım kıyafetlerimi geri dönüşüm kutusuna attım bi nebze iyi geldi ama tabi bu ferahlama hissi kalıcı olmadı.
Normalde başkalarına çok da ihtiyaç duymazdım bugüne kadar ama bugün şöyle çok yakın bir arkadaşım olsaydı diye o kadar özendim ki. Aile de yolunda gitmeyen şeyler,işsizlik bunalımı derken tükenmiş hissediyorum kendimi. Maddi durumum olsa kursa gidip sosyalleşeceğim ama o da yok aileden para almıyorum zaten.
Tüm gün ağzımdan tek kelime çıkmadı konuşacak kimsem yok. Bir sürü yere başvurdum geri dönüş bile olmadı. Yakın gördüğüm arkadaşlarım şehir dışında evli veya işinde gücünde insanlar kimseyi zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum dışarıdan güçlü görünüyorum fakat çok mutsuz hissediyorum bir amacım yok şu hayatta...
Önerileriniz varsa alırım yoksa da bir iç döküş olmuş olur bu.
İns yoluna girecek canim kısa zamanda hangimiz böyle günler geçirmedik ki güçlü olman lazımMerhabalar
Artık işin içinden çıkarmayacağıma kanaat getirdiğimden sizden öneri istiyorum. Şu ara hayatımın en dip noktasındayım hiç bir işim rast gitmiyor,sabahtan beri çatlayacaktım gidip kullanmadığım kıyafetlerimi geri dönüşüm kutusuna attım bi nebze iyi geldi ama tabi bu ferahlama hissi kalıcı olmadı.
Normalde başkalarına çok da ihtiyaç duymazdım bugüne kadar ama bugün şöyle çok yakın bir arkadaşım olsaydı diye o kadar özendim ki. Aile de yolunda gitmeyen şeyler,işsizlik bunalımı derken tükenmiş hissediyorum kendimi. Maddi durumum olsa kursa gidip sosyalleşeceğim ama o da yok aileden para almıyorum zaten.
Tüm gün ağzımdan tek kelime çıkmadı konuşacak kimsem yok. Bir sürü yere başvurdum geri dönüş bile olmadı. Yakın gördüğüm arkadaşlarım şehir dışında evli veya işinde gücünde insanlar kimseyi zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum dışarıdan güçlü görünüyorum fakat çok mutsuz hissediyorum bir amacım yok şu hayatta...
Önerileriniz varsa alırım yoksa da bir iç döküş olmuş olur bu.
Belki yürüyüş fiziksel olarak iyi gelebilir ama ruhsal olarak ııh :/ 26 yaşındayım.aa ilginç bende de yürüyüş iyi gelmiyor biliyomusun tek benim sanıyodum canım.
kaç yasındasın inan bende habire düşünen bi insanım daha bugun psikiyatristten geldim
Naber napıyorsun muhabbeti değil de şöyle dertleşmeye ihtiyacım var. Onlar da hımm anladım,üzülme canım demekten öteye gidemiyorlar maalesef...Arkadaşlarınızı arayın? Yani öyle çok uzun uzun konuşmayın ama her gün birini arayıp 10-15 dk sohbet etseniz ferahlarsınız
Sağolun,inşallah.Allah hayırlı kapılar açsın tez zamanda.
Aynen bende öyle,biri yakın mesafede yine onun gelmesini bekliyorum bir kaç saat de olsa yüz yüze konuşabiliriz belki.Off of. Ben de aynı olmasa da benzer durumdayım. O kadar bunaldım ki 2,5 saat mesafede bir arkadaşım var haftasonu yanına kaçıp gitmek istiyorum belki biraz kafam dağılır diye. Onu da sürekli derdimle tasamla rahatsız ermek istemiyorum.
Sabredip şükredip oturmaktan başka çarem yok benim. Bulduğum tek çözüm bu şimdilik.
Teşekkür ederim takip ettiğim diziler var birikti hatta izlemedim henüz,insan mutsuzken canı hiç bir şey yapmak istemiyor demek ki.uzun sezonlu güzel diziler var onlari izlemeye baslayin
komedi olabilir mesela, kafaniz dağılır
yetiskinler icin boyama kitaplari var ince ince ayrintilari oluyo ondan alabilirsiniz
bi arkadasim keceden figurler yapmaya baslamisti hobi olarak, isi artik ticarete döktü cok guzel seyler yapiyo
bi kuzenim amigurumi -yanlış yazmis olabilirim- oyuncaklar yapiyo
evini botanik bahcesine çevirip cok guzel cicekler yetistirenler var
belediylerin sertifikali kurslari var
iskurun sertifikali is garantili kurslari vardi
ben sıkıldıkça YouTube dan yemek okulunu izliyorum, refikayi izlemek bana iyi geliyo
Teşekkür ederim takip ettiğim diziler var birikti hatta izlemedim henüz,insan mutsuzken canı hiç bir şey yapmak istemiyor demek ki.
Aslında şöyle kafa dağıtacak bir film varsa önerilerinizi beklerim mesela komedi olabilir.
Aslında bir iş ha oldu olacak derken yarım bırakmak istemedim yoksa Halk eğitime kurslarına bakacaktım,olmadı bi araştırırım artık.Hangi şehirdesiniz? Büyük şehir belediyelerinin ücretsiz kursları oluyor. Ben photoshopa gittim mesela bu yaz. Böyle imkanları değerlendirin. İnsanın parasız da yapabileceği şeyler var hem bir şeyler öğrenmek hem de sosyalleşmek için. Sosyalleştirmese de bir çıkıp sergi, müze filan gezin, insanın havası değişiyor.
Arkadaşlarınızı, dostlarınızı aramaktan niye çekiniyorsunuz? Herkesin kendine göre işi gücü var da, müsait olmayan açmaz. Belki sizin gibi birilerinin de azıcık muhabbet etmeye ihtiyacı vardır. Zırt pırt arayamamanızı anlarım da, bir arayıp hal hatır sormak, uygun bir anında kahve içelim demek de rahatsız etmek olmuyor.
Teşekkür ederim değerlendireceğim :)ben forrest gumpi cok severim onun o kafasinin cocuk kalmasi ve hayata bakisi cok hosuma gidiyo
can dostum diye bi film vardi felcli bi adamla bakicisinin hikayesini anlatiyo
sol ayagim filmini de cok sevmistim
kadin kokusu
duslerin terzisi
apokalipto
ne olursa olsun hayata bi uçtan sıkı sıkı tutunan insanlarin hikayeleri beni cok motive ediyo
onun disinda ben hep eski turk filmlerini izlerim
sultan
kapicilar krali
copculer krali
bekciler krali
melek mi seytan mi
umudumuz saban
neseli gunler
gulen gozler
bizim aile
mavi boncuk
petrol krallari
postaci
tatli dillim....
liste uzar gider
kis da geliyo, boyle guzel renklerle kendinize sapka atki atki vs de orebilirsiniz
hem vakit gecer hem terapi niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?