çıldırmaya az kaldı!!!

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
bunaldım artık ya ne zaman kafamı şu şirketten dışarı çıkarıcam bilmiyorum ki
tam müdürden 2 gün izin aldım kafamı dinliyim dedim adam izin formumu imzaladı ben yokken benim yerimi idare eden bir kız vardı oda kendini iyi hissetmiyormuş yani beni idare edemeyecek bu demek oluyor ki ben yine buradayım yazın hiç izin kullanmadım beni idare edecek kişi olmadığı için şuan 32 gün izininm var ama ben kullanamıyorum şaka gibi.

not: bu sene hiç izin kullanmadım.

2 gün iş birikse olmaz mı?
ne iş yapıyorsunuz?

yazık ya tüm sene izinsiz çalışılır mı, nasıl performans, motivasyon bekliyorlar?

Oldu başka dertleri var mı ?
Eve de gitme sen sürekli çalış..
Nasıl insan bunlar ya..

sakın ol canım ... bu devırde ıssızlıkte zor o kız ıyıleınce sen gdersın ızne

işlerini gönder biz halledelim nasıl olsa çalışıyoruz senin yerine de çalışırız 2 gün nolcak

2 gün iş birikse olmaz mı?
ne iş yapıyorsunuz?

yazık ya tüm sene izinsiz çalışılır mı, nasıl performans, motivasyon bekliyorlar?
asistanım ben rahat not alacak sadece hepsi bu öğleden sonra boş zaten oturacak
ruhum daraldı valla

yöneticiniz hiç çıkmıyor mu tatile falan?
keşke onun gittiği zamana denk getirseniz izinlerinizi.

işlerin 2 gün aksasa dönünce telafi edemz misin
bunaldıysan çekilmez iş yeri bilirim

o izine çıktığı zaman ben özellikle çıkamıyorum buraya göz kulak ol odama kimse girmesin falan işte

aa oldu..
o varken gideme, yokken odasının bekçiliğini yap.
kitlesin kapısını çıksın.

yüz bulmuşlar fazlaca belli ki.

hayır canım günlük notlar var yönetici asistanı olduğum için kontrol altında tutmam lazım herşeyi

rapor almayı denesen ? hem aklıma takıldı yerine bakçak olan kız nasıl okadar kolay yırttı bu işten ? izin sözünü almışssın o paçozdan sanane
yanii
sonuçta sen iznini almışsın
patron onaylamış
daha ne düşünüyosun ki
git yap iznini
altı üstü 2 gün yaa

rapor almayı denesen ? hem aklıma takıldı yerine bakçak olan kız nasıl okadar kolay yırttı bu işten ? izin sözünü almışssın o paçozdan sanane
bu kız bizim çağrı merkezinde çalışıyor süpervisor aradım x buraya gelebilirmi bi kaç bişey göstericem 2 gün yokum diye aldığım cevap şu x kendini iyi hissetmiyor başka birini ayarla yerine ne alaka bu kız joker seçilmiş benim yerime taş taşımayacak ya burada ayrıca bana x cağır sen izindeyken diyen şirket sahibi

İş kanununa göre bu bir suç !

Oldu başka dertleri var mı ?
Eve de gitme sen sürekli çalış..
Nasıl insan bunlar ya..
az kaldı zaten birazdan kendimi yerden yere çalıcam bide sabah gittim meyve çikolata falan aldım benim yerimdeyken atıştırır diyeee ayy ben ne salak bi kadınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…