çıldırmaya az kaldı!!!

Özel sektörden memnunum deseydin şaşıracaktım zaten. Özel sektör yarası giderek büyüyor maalesef.

O çok çalışan çalışma bakanlığı gösterişte iş yapıyor ama gerisi boş tamamen.

Senin için de diyecek bir şey bulamıyorum, yer değiştir diyeceğim ama gelen gideni aratmasın.

bana bir ali cengiz oyunu varmış gibi geliyor bu işte ama hayırlısı kuzum sen gidip şirketin sahibine bişey bilmiyormuş gibi ben yarın izne çıkıyorumn bi isteğiniz varmı diye nabız falan yokla sonra bişey derse gerçekten çok yoruldum bu izne artık çıkmam lazım diye ısrar et bence

az kaldı zaten birazdan kendimi yerden yere çalıcam bide sabah gittim meyve çikolata falan aldım benim yerimdeyken atıştırır diyeee ayy ben ne salak bi kadınım
salaklık değil iyi niyet
Ama anlayan kim?

dün patron önemli evraklar var 3 klasör kimsenin görmesini istemiyorum x senin yerine baksın sen hallet lütfen dedi aradım x buraya gelmen gerek diye ben izinliyim dedi hem kendi işimi hemde 3 tane tıkabasa dolu klasörü hallettim çalan telefonlarımı saymıyorum bile

yalan söylüyor olabilir tekrar yöneticiye söyleseniz ya bu konuyu

izninizi en yetkili ağızdan almışsınız. anlatın o sevgili patronunuza durumu ve hiiç birşey yokmuş gibi çıkın gidin. izin alınmış sonuçta.

o zaman sen de o senin yerine bakan kız gelir gelmez al iznini çık canım. o ne demek yaa yazıktır bütün sene izinsiz çalışılır mı?? bi de yanlış mı okudum hatırlamıyorum 32 gün mü iznim var dedin.???? sen kaç senedir izne çıkmıyorsun canım yaa

aynı kişiden izin almıyor musunuz siz ? basıp iş yerini seni kaçıralım mı illa !

5 senedir canım sadece özel durumlarda 1 gün falan bırak 1 hafta 3 gün bile izin yaptığımı hatırlamam

5 senedir canım sadece özel durumlarda 1 gün falan bırak 1 hafta 3 gün bile izin yaptığımı hatırlamam
ya yok artık 5 senedir doğru düzgün kullanmadın mı.. özel sektör olunca böyle maalesef.. ama bi daha izin için şansını dene nasılsa vermiyorlar deyip kenara çekilme tatlım yoksa nasılsa sesin çıkmıyor diye umursamazlar

onlar dün bi haller etmişler patronun dün o kızın şirkette olmadığından haberi yoktu iyi niyetimden bozmadım dün
aaaa ne demek haberi yoktu iyi valla ne ala memleket.. güzelim bence iyiniyeti falan boşver boz o işi.. bi şekilde patronun duymasını sağla..

o süpervisörün üstüylemi konuşsam acaba

bu süpervisörün kendini iyi hissetmediğini yerine gelemeyeceğini söyleyen kim? sen sonuçta patrondan iznini almışsın bu üstüne laf söyleyen kim peki
neden diye sordum süpervisör e pamukçum özel bir durumm diyor gelmeseydi işe ozaman hasta gelemedi derdik değilmi ama yok burada ama kendini iyi hissetmiyor

neden diye sordum süpervisör e pamukçum özel bir durumm diyor gelmeseydi işe ozaman hasta gelemedi derdik değilmi ama yok burada ama kendini iyi hissetmiyor
peki üstüyle konuşsan işe yarar mı? sonuçta patronun talimatı böyle böyle desen bi işe yarar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…