Özel sektörden memnunum deseydin şaşıracaktım zaten. Özel sektör yarası giderek büyüyor maalesef.bunaldım artık ya ne zaman kafamı şu şirketten dışarı çıkarıcam bilmiyorum ki
tam müdürden 2 gün izin aldım kafamı dinliyim dedim adam izin formumu imzaladı ben yokken benim yerimi idare eden bir kız vardı oda kendini iyi hissetmiyormuş yani beni idare edemeyecek bu demek oluyor ki ben yine buradayım yazın hiç izin kullanmadım beni idare edecek kişi olmadığı için şuan 32 gün izininm var ama ben kullanamıyorum şaka gibi.
not: bu sene hiç izin kullanmadım.
bu kız bizim çağrı merkezinde çalışıyor süpervisor aradım x buraya gelebilirmi bi kaç bişey göstericem 2 gün yokum diye aldığım cevap şu x kendini iyi hissetmiyor başka birini ayarla yerine ne alaka bu kız joker seçilmiş benim yerime taş taşımayacak ya burada ayrıca bana x cağır sen izindeyken diyen şirket sahibi
salaklık değil iyi niyetaz kaldı zaten birazdan kendimi yerden yere çalıcam bide sabah gittim meyve çikolata falan aldım benim yerimdeyken atıştırır diyeee ayy ben ne salak bi kadınım
sadece hasta olduğumda izin kullanıyorumİş kanununa göre bu bir suç !
dün patron önemli evraklar var 3 klasör kimsenin görmesini istemiyorum x senin yerine baksın sen hallet lütfen dedi aradım x buraya gelmen gerek diye ben izinliyim dedi hem kendi işimi hemde 3 tane tıkabasa dolu klasörü hallettim çalan telefonlarımı saymıyorum bilebana bir ali cengiz oyunu varmış gibi geliyor bu işte ama hayırlısı kuzum sen gidip şirketin sahibine bişey bilmiyormuş gibi ben yarın izne çıkıyorumn bi isteğiniz varmı diye nabız falan yokla sonra bişey derse gerçekten çok yoruldum bu izne artık çıkmam lazım diye ısrar et bence
dün patron önemli evraklar var 3 klasör kimsenin görmesini istemiyorum x senin yerine baksın sen hallet lütfen dedi aradım x buraya gelmen gerek diye ben izinliyim dedi hem kendi işimi hemde 3 tane tıkabasa dolu klasörü hallettim çalan telefonlarımı saymıyorum bile
dün patron önemli evraklar var 3 klasör kimsenin görmesini istemiyorum x senin yerine baksın sen hallet lütfen dedi aradım x buraya gelmen gerek diye ben izinliyim dedi hem kendi işimi hemde 3 tane tıkabasa dolu klasörü hallettim çalan telefonlarımı saymıyorum bile
hasta olduğunuzda rapor alın neden izin kullanıyorsunuz ki ? kaç yıldır çalışıyorsunuz ?sadece hasta olduğumda izin kullanıyorum
5 senedir canım sadece özel durumlarda 1 gün falan bırak 1 hafta 3 gün bile izin yaptığımı hatırlamamo zaman sen de o senin yerine bakan kız gelir gelmez al iznini çık canım. o ne demek yaa yazıktır bütün sene izinsiz çalışılır mı?? bi de yanlış mı okudum hatırlamıyorum 32 gün mü iznim var dedin.???? sen kaç senedir izne çıkmıyorsun canım yaa
benim izinim çok olduğu için rapor kabul etmiyorlar izin formu doldur diyorlarhasta olduğunuzda rapor alın neden izin kullanıyorsunuz ki ? kaç yıldır çalışıyorsunuz ?
onlar dün bi haller etmişler patronun dün o kızın şirkette olmadığından haberi yoktu iyi niyetimden bozmadım dünaynı kişiden izin almıyor musunuz siz ? basıp iş yerini seni kaçıralım mı illa !
boz bence o senin işini bozmuş sonucunu da düşünseymişonlar dün bi haller etmişler patronun dün o kızın şirkette olmadığından haberi yoktu iyi niyetimden bozmadım dün
ya yok artık 5 senedir doğru düzgün kullanmadın mı..5 senedir canım sadece özel durumlarda 1 gün falan bırak 1 hafta 3 gün bile izin yaptığımı hatırlamam
aaaa ne demek haberi yoktu iyi valla ne ala memleket.. güzelim bence iyiniyeti falan boşver boz o işi.. bi şekilde patronun duymasını sağla..onlar dün bi haller etmişler patronun dün o kızın şirkette olmadığından haberi yoktu iyi niyetimden bozmadım dün
o süpervisörün üstüylemi konuşsam acabaya yok artık 5 senedir doğru düzgün kullanmadın mı..özel sektör olunca böyle maalesef.. ama bi daha izin için şansını dene nasılsa vermiyorlar deyip kenara çekilme tatlım yoksa nasılsa sesin çıkmıyor diye umursamazlar
bu süpervisörün kendini iyi hissetmediğini yerine gelemeyeceğini söyleyen kim? sen sonuçta patrondan iznini almışsın bu üstüne laf söyleyen kim pekio süpervisörün üstüylemi konuşsam acaba
neden diye sordum süpervisör e pamukçum özel bir durumm diyor gelmeseydi işe ozaman hasta gelemedi derdik değilmi ama yok burada ama kendini iyi hissetmiyorbu süpervisörün kendini iyi hissetmediğini yerine gelemeyeceğini söyleyen kim? sen sonuçta patrondan iznini almışsın bu üstüne laf söyleyen kim peki
peki üstüyle konuşsan işe yarar mı? sonuçta patronun talimatı böyle böyle desen bi işe yarar mı kineden diye sordum süpervisör e pamukçum özel bir durumm diyor gelmeseydi işe ozaman hasta gelemedi derdik değilmi ama yok burada ama kendini iyi hissetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?