- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi sensiz_olmazki
-
Bence hepsinin basina bu gelse benden beter olurlar da.iste burda herkes puri pak oluyo:)Ay bi ben kv haksiz bulmusum:)
İyi de geline diyecegi yerde niye anesine diyor ki .kizim cocugu bi yika demekte ne var.
Neyse istaha geldim gidiyim cocuklari bi cimdiriyim
benim gelinim çocukları pis gezdirse hasta olacak bahanesi yapıp kusura bakmayın yıkamaya üşense!!Kavga cikardigim falan yok.tek kelime bile etmedim.grcekten senin kv anneni arasa ayni tepkiyi verebilir misin
Dikkat edin gelininiz benim gibi kavga cikarmayan biri olmasin:)benim gelinim çocukları pis gezdirse hasta olacak bahanesi yapıp kusura bakmayın yıkamaya üşense!!
gezmek oldu mu Ankara ayazı na hiç aldırmasa söylerim annesine kusura bakmayın!!!
Ayrica drdim soguk oldugunu belirtmek
2 kızım var canım ellerinden öperDikkat edin gelininiz benim gibi kavga cikarmayan biri olmasin:)
Bence hepsinin basina bu gelse benden beter olurlar da.iste burda herkes puri pak oluyo:)
kv çekiştirilmeyince hoşlanılmadı... atar yapıldı hemenAy tamam bayanlar ben cok pisim.les gibi bi hatunum.hepiniz muhtesem temiz hatunlarsiniz.demedim ben bisey.ay ben bile kendimden tiksindim.
Yo sizlere laf anlatamayacagimi anladim:)kv çekiştirilmeyince hoşlanılmadı... atar yapıldı hemen
eleştiriye alışın hatayı kabul etmeyi öğrenin!
istediğini konuşmayacağımızı anladın :)Yo sizlere laf anlatamayacagimi anladim:)
Sanırım hepimiz aynı yere takıldık. Gerçekten çocuğununun sağlığını düşündüğü için yıkamayan kişi gezmeyede gitmez.hasta çocukla nasıl gezdiniz o konuyu ben de anlamadım ama
bu kadar insan haksız sen haklısın anlayışımız kıt hepimizn anlayamadık senin günlerce çocuğunu yıkamayıp kokutmanı.buna rağmen buz gibi havada gezdirmeni bence sen bunca insanın söylediğini anlamıyorsun hastalık pislikten gelir.Yo sizlere laf anlatamayacagimi anladim:)
madem arabayla ev gezmesi nedn dışarı çıkarmayı yıkamamaya bahane gösteriyorsunuz diye sorarlar adama???Ki disarida degil.arabayla ev gezmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?