Cildirtan kv

Ay bi ben kv haksiz bulmusum:)
İyi de geline diyecegi yerde niye anesine diyor ki .kizim cocugu bi yika demekte ne var.
Neyse istaha geldim gidiyim cocuklari bi cimdiriyim

Kavga cikardigim falan yok.tek kelime bile etmedim.grcekten senin kv anneni arasa ayni tepkiyi verebilir misin
benim gelinim çocukları pis gezdirse hasta olacak bahanesi yapıp kusura bakmayın yıkamaya üşense!!
gezmek oldu mu Ankara ayazı na hiç aldırmasa söylerim annesine kusura bakmayın!!!

Kaynananız siz alınmayın diye annenize söylemiş anneniz size desin diye ben kötü bir niyet görmedim.

Ayrıca madem o kadar soğuk niye hergün bir yerlere gidiyorsunuz çıkmayın dışarı 5 aylık bebekle gelecek olan size gelsin.

3-4 gün çok fazla bebek için. Hemen yıkar yıkamaz dışarı ya çıkarmayacaksınız ki. Akşam yıkar sıkıca giydirir yatırırsın yani daha çok çok soğuklarda gelmedi yani.

O zaman kış gelince hiçten yıkamazsınız. Kakasıydı kokan diyorsunuz hemen altını değiştirmiyor musunuz da kokuyor öyle. Çocuğunuzun sağlığı için yıkamalısınız asıl. Sık yıkanan çocuk güzel uyur büyür derler.

Kızımın şampuanı bitti. Eşimin ihmalkarlığından 3 gün oldu yıkayamadım. Saçları kokuyor gibi geliyor banada . Rahatsız olmuyorum tabiki ama bu koktuğu gerçeğini değiştirmez. Annenize söylemesinde art niyet var ama bence.

Ay tamam bayanlar ben cok pisim.les gibi bi hatunum.hepiniz muhtesem temiz hatunlarsiniz.demedim ben bisey.ay ben bile kendimden tiksindim.

Ayrica drdim soguk oldugunu belirtmek

kv.nin anneni bir banyo için araması evet saçma sana söylesin de anneni niye arıyor biraz işgüzarlık olmuş..

anlamadığım nokta şu nezleli ve öksürüklü 5 aylık çocukla kar yağdı çok soğuk dediğin Ankara'da çocuğu neden dışarı çıkarırsın? üşür diye yıkamadım diyorsun ama dışarda üşür diye çıkartmaktan sakınmıyorsun. hasta olmasa çıkar tamam da hasta çocukla çıkmasaydın ne olurdu??

Bence hepsinin basina bu gelse benden beter olurlar da.iste burda herkes puri pak oluyo:)

Kadin sen utanma diye annene demis farkinda degilsin saniyorum
Madem biz puri pak oluyoruz neden buraya can havliyle yaziyorsun
Nasil biliyosan oyle yap madem
Cocuk hasta ordan oraya gezerken no problem ama iki sabunlamak ooooooo hasta bu mu ?
Bence kv senin yerine utanmis
Annene soyleyerek uyarmis
Yikamayacagindan emin yani
Temiz kadinmis selam soyle bizden
Bye

Ay tamam bayanlar ben cok pisim.les gibi bi hatunum.hepiniz muhtesem temiz hatunlarsiniz.demedim ben bisey.ay ben bile kendimden tiksindim.
kv çekiştirilmeyince hoşlanılmadı... atar yapıldı hemen
eleştiriye alışın hatayı kabul etmeyi öğrenin!

kv haklı diyenleri ben anlayamadım malesef. ciddi bir art niyet var. hergün yanındaki kadına demiyor arayıp annesine diyor. madem babaanne madem böyle konuşma hakkını kendinde görüyor. onun yerine hazırlasın suyu hadi gel yıkamayalım 5 dakikada desin. o zaman derdim ki kadıncağız düşünmüş. ama böyle olmaz. oturdukları yerin mahremiyetini yayıyor. çok hatalı bir durum.
ha hasta çocukla nasıl gezdiniz o konuyu ben de anlamadım ama.

Yo sizlere laf anlatamayacagimi anladim:)
bu kadar insan haksız sen haklısın anlayışımız kıt hepimizn anlayamadık senin günlerce çocuğunu yıkamayıp kokutmanı.buna rağmen buz gibi havada gezdirmeni bence sen bunca insanın söylediğini anlamıyorsun hastalık pislikten gelir.
kayınvalideyi haksız bulanlar annenize söylediği için haksız buldu bunların içinde bende varım.annenize değil size söylemeliydi.
gerçi sana da söylemiş ama sen umursamayınca annene başvurmuş.demek nasıl koktuysa artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…