Cildirtiyor insani!

Konu sahibi o kadar güzel şekilde anlatmışsın ki bazıları anlamamak için nasılda direniyor, sabrına hayran kaldım.

Babanın saygısı yok resmen, yaptğı da aman nolucak olsun denilecek türden değil. Hesabını çalın ciddi diyorum 😀

Konu sahibi o kadar güzel şekilde anlatmışsın ki bazıları anlamamak için nasılda direniyor, sabrına hayran kaldım.

Babanın saygısı yok resmen, yaptğı da aman nolucak olsun denilecek türden değil. Hesabını çalın ciddi diyorum 😀
Ana babaya sonsuz itaat edilmesi gerektigi mantigini bir türlü anlayamadim zaten. Uzmanlarda diyor cocuklarin özel hayati oldugunu ve buna saygi duyulmasi gerektigini. Hesap calmak cok süper fikir nasil düsünemedim, denicem:)

Babanizla beraber yaşamıyorsaniz nasıl her adımınızi kötü resminizi paylaşabilir ki ? Ayrıca anneler babalar öyle çok anlamıyor telefondan annem beni sürekli patlıcan nasıl kozlenir peynir Nasıl saklanır mesaj atıyor sanıp etiketliyor. Bende hesabına girip siliyorum knedim ondan mesaj atıyorum beni facebookta bir daha gömek istegi gonderilerin not defteri gibi tutuyor çünkü. Şifresini öğrenebilir girip silebilirsiniz. Yani benim annem ve kayinvalidem biz yanlış bişi yaptiysak silin dedikleri için biz girip duzeltip kurcaliyoruz eşimle beraber

Babanizla beraber yaşamıyorsaniz nasıl her adımınızi kötü resminizi paylaşabilir ki ? Ayrıca anneler babalar öyle çok anlamıyor telefondan annem beni sürekli patlıcan nasıl kozlenir peynir Nasıl saklanır mesaj atıyor sanıp etiketliyor. Bende hesabına girip siliyorum knedim ondan mesaj atıyorum beni facebookta bir daha gömek istegi gonderilerin not defteri gibi tutuyor çünkü. Şifresini öğrenebilir girip silebilirsiniz. Yani benim annem ve kayinvalidem biz yanlış bişi yaptiysak silin dedikleri için biz girip duzeltip kurcaliyoruz eşimle beraber
Benim babam o kadar degil anliyor telefonun bir cok özelliginden. Annem anlamaz o anliyor bilincli yapiyor yani. Tatillerde gittigimde falan cekmis. Uzun süre dis teli tedavisi görmüstüm. Tedaviden önceki resimleri falan atmis bugün yine. Kizdim biraz.

Söyledim söylemezmiyim. Ayni benim babam gibiymis. Benim babam tek banada mesaj atmiyor sülalede kim varsa gerekli gereksiz mesajlar resimler. Dün arka arka 15 video yolladi telefonumun hafizasi doldu artik
😊Ne yapacaksın onlarda boyle zaman gecırıyorlar duzelmıyorsa resımlerını ondan sakla

Bugün konustuk babamla, faceten instadan millet annesinin babasinin fotografini yolluyor altina güzel söz yaziyor, sen niye yapmiyorsun diyor simdi de... tüm hesaplarimi kapatip kurtulmak istiyorm

Öyle de söyledim ne var cirkin ciktiysam millet mi begencek diyor. Mesela evde pijamali otururken ya da esofmanla cekip bizi paylasiyor bu normal degil
O zaman babanıza internette bir sürü sapık olduğunu fotoğrafları çalıp photoshop yaptıklarını söyleyin Kötü sitelere koyduklarını, güvenli bir yer olmadığını söyleyin. Hatta şu tarz haberleri yollayın bol bol. www.mynet.com/amp/cocuklarinizin-fotografini-sosyal-medyada-paylasmayin-110104246158 en azından paylaştığı kişileri sınırlandırır.

Resmen icimi okumussunuz. Ben zaten esimden ayrildim sorunlu bir sekilde, kocaman insanim her adimimi her seyimi bilmelerini istemiyorum insanlarin. Hic bir hobisi ya da zamanini doldurcak bir seyi yok o yüzden bunu yapiyor. Yapabilir ama benim hayatimi paylasmaya hakki yok diye düsünüyorum. Kendisi icinde üzülüyorum boslukta cünkü canim sıkıliyor diyor ona buna yaziyor, annemle paylasinlari az zaten. Tv dogru düzgün bakmiyor, arkadas ortami falan zaten yok.
Ay konu sahibi çok haklısınız gerçekten sinir bozucu. Başkasının sizin istemediğiniz fotolarınizi görmesi iğrenç. Ben olsam ne yapar eder tel alır hepsini siler şifreyi de değişirdim kendi giremeyince de bak o kadar resim attin bloklandi derdim yada başka bir şey. Yeni acarsada sakın benim resimlerimi koyma derdim ufff sinir bozucu gerçekten gene iyi dayanmışsin sen. Ve ayrıca babanın yaptığı sevgiden değil göstermelik bence birilerine birşeyler gösterme peşinde.

Ay konu sahibi çok haklısınız gerçekten sinir bozucu. Başkasının sizin istemediğiniz fotolarınizi görmesi iğrenç. Ben olsam ne yapar eder tel alır hepsini siler şifreyi de değişirdim kendi giremeyince de bak o kadar resim attin bloklandi derdim yada başka bir şey. Yeni acarsada sakın benim resimlerimi koyma derdim ufff sinir bozucu gerçekten gene iyi dayanmışsin sen. Ve ayrıca babanın yaptığı sevgiden değil göstermelik bence birilerine birşeyler gösterme peşinde.
Bir de bana küstü gecen hakli oldugum halde. Sonra kendimi kötü hissettim geri aradim. Kuzenim falanda vardi görüntülü konustuk, kuzenimde söyledi resminin paylasilmasini istemiyor bu gayet normal bir sey falan diye. Sonra diyor demek ki kötü baba olmak lazim öyle yaraniliyor falan diye. O kadar zor bir insan ki ve o baba sen cocuk oldugun icin onun her yaptigi hakli ama sen saygisiz cocuk durumuna düsüyorsun.

Back
X