Cildirtiyor insani!

Paylaşsın ne var yaa çocukluk fotosu falandır zaten yani bu kadar abartmaya gerek yok beraber yaşamıyorsanız telinde kaç fotoğraf olabilir ki yani. Paylaşsın naparsa yapsın 2000 fotonun hepsi size ait değil ya ne var bu kadar kinlenecek.. hiç mi görüşmüyorsunuz görüşünxe hesabına bakıcam deyip silersiniz kendisine de söyleyin bu kadar kin nedir yani

Resmen icimi okumussunuz. Ben zaten esimden ayrildim sorunlu bir sekilde, kocaman insanim her adimimi her seyimi bilmelerini istemiyorum insanlarin. Hic bir hobisi ya da zamanini doldurcak bir seyi yok o yüzden bunu yapiyor. Yapabilir ama benim hayatimi paylasmaya hakki yok diye düsünüyorum. Kendisi icinde üzülüyorum boslukta cünkü canim sıkıliyor diyor ona buna yaziyor, annemle paylasinlari az zaten. Tv dogru düzgün bakmiyor, arkadas ortami falan zaten yok.
Kötü alışkanlıklar edindirin 😂batak 101 falan Candy crush oynamaya yönlendirin oyalanır baya

Büyüklerimizin sosyal medya kullanımı biraz farklı 🤣🤣 ilk zaman adapte olamıyorlar 2bin gerçekten fazla güldüm hatta ☺☺kullanım amacını falan üşenmeden anlatın. Rahatsız olduğunuzu söyleyin her seferinde yapın bunu hevesi kaçar
Ya ameliyattan sonra sargili resmini koydu daha ötesi var mi:)

Paylaşsın ne var yaa çocukluk fotosu falandır zaten yani bu kadar abartmaya gerek yok beraber yaşamıyorsanız telinde kaç fotoğraf olabilir ki yani. Paylaşsın naparsa yapsın 2000 fotonun hepsi size ait değil ya ne var bu kadar kinlenecek.. hiç mi görüşmüyorsunuz görüşünxe hesabına bakıcam deyip silersiniz kendisine de söyleyin bu kadar kin nedir yani
Kinlenmiyorum kendisini kirmadan nasil hallederim diye buraya yazdim zaten. Cocukluk fotosu mu? Bildigin essek kadar ki resimlerimiz yani:)

bence babasının yaptığı abartılı ve saçma eminim yuzde 90 için de öyledir. neden adımı soyadımı bilen herhangi bir insan benim hayatımdan 2000 kareyi görme şansına sahip olsun.
fazla aktif sosyal medya kullanıcıları çok mutsuz gibi geliyor bana da, kendi hayatında mutlu değil, anlamlandırmaya çalışıyor hayatını gibi geliyor. babası mesela başka hobiler edinebilir, kitap okuyabilir, resim yapabilir ama yapmıyor.

burada gözükmüyor ama mesajımdan alıntı yaptığınız uyarısı geldiği için yazıyorum :)
sosyal medya ile ilgili herkesin ayrı bir görüşü var ve bence hiçbiri yüzde yüz doğrulanabilir değil. instagram türkiye'de aktif hale geldiğinde sanırım ilk kullanıcı olanlardanımdır. zaman zaman 1-2 ay paylaşım yapmam, bazen her gün birşeyler eklerim.
açıkçası twitter'dan daha samimi bulduğum için ben burayı kendim için bir mikro-blog gibi kullanıyorum ve insanlarla etkileşimde olmak beni besliyor.
çünkü hayatımın içerisinde astroloji, kişisel markalaşma, müzik, spor gibi konular fazlasıyla var. bunlarla ilgili paylaşım yapıp, yer yer mizahi yer yer ciddi fikirlerimi paylaşmayı seviyorum.
bu durum beni mutsuz biri de yapmıyor mesela, öyle olsam sanırım mutlaka biri ne kadar mutsuzsun derdi şimdiye dek.. ha şu bir gerçek, tabi ki insan kendini daha güzel bulduklarını paylaşmayı seçiyor genelde.. bazen 1-2 filtre desteği ile renklerle oynamak güzel oluyor.

o yüzden dediğiniz gibi çok paylaşım yapan mutsuzdur, vs doğru değil bana göre. böyle olan da var olmayan da daha doğrusu. ben de misal sizin gibi bu şekilde kategorize edenlerin bu tutumunu doğru bulmuyorum.

bence asıl çizgi başkasının fotoğraflarını paylaşmak mevzuu. ben beraber doğumgünlerini kutlarken bile arkadaşlarıma şu çektiğimiz fotoğrafımızı paylaşabilir miyim derim. çünkü o özgür iradesi olan başka biri. mesela babam hiçbir zaman bu paylaşımlardan hoşlanmaz, onunla 1-2 fotom ancak vardır. ama annem severdi, hala onun eski fotolarını özlediğimde eklerim.

konu sahibinin babası kendi fotoğraflarını yada çıkıp çayırın çimenin fotoğraflarını eklese sürekli sorun değil. problem onun bencilce davranıp çocuğunun fotoğraflarını isteği dışında paylaşması.. ki instamom ları da örnek verdim. konu sahibi işe yaramasa da isyan edebiliyor, o küçük çocuklar bunu da yapamıyor..

Adamcagiza bir ilgi alani olusturmasi icin fikir mi verseniz. Disari cikabilse cicegi, bocegi ceker ama ne yapsin cikamiyor. Kitap okuyup onlari mi cekip yorumlasa acaba. Okuduklarindan alinti yazar altina. Bilemedim. Ama kirmayin kalbini.

Kıyamam yaaaa,babanız çok tatlı geldi bana :)))

Sosyal medya hoşuna gidiyor zaar almış eline sevdiklerini paylaşıyor..Bir de belli yaştan sonra öğrendiğinden daha önemli geliyodur ona:)) Sizi,ailesini çok sevdiğinden,gurur duyduğundan paylaşıodur,başka neden paylaşsın ki.Ben olsam hiç umursamam ama benim baba diyebileceğim biri olmadığından belki böyle diorumdur.Bilemedim.

Yeni nesil ana babalari bunlar.60 yasinda babam eskiden mesaj atmasini bilmezdi.Simdi sayfalara yorum yaziyor ,paylasimlar yapiyor.Acayip acayip videolar paylasiyor vs.

Güldüm vallahi aynı benim babam. Çok komik yorumlar yapar babam 🤭🤭 birde Annemin fotoğraflarına canım gülüm bitanem vs yazar 🤭🤭😄😄

benim babam :olamaz:
Allahtan artik torunlara gecis yapti bizi birakti.

ben ama bir kez hasta bir tanidigimizin fotosunu paylasmisti, o zaman baba falan dinlemedim iyi bir guzel hasladim, sonra da cocuk gibi aldim elinden telefonu sildim bu tarz fotograflarin hepsini.

Etkisi oldu mu bilmiyorum ama en azindan ben boyle biraz rahatladim :rapci:

benim babam :olamaz:
Allahtan artik torunlara gecis yapti bizi birakti.

ben ama bir kez hasta bir tanidigimizin fotosunu paylasmisti, o zaman baba falan dinlemedim iyi bir guzel hasladim, sonra da cocuk gibi aldim elinden telefonu sildim bu tarz fotograflarin hepsini.

Etkisi oldu mu bilmiyorum ama en azindan ben boyle biraz rahatladim :rapci:
Benim babam akrabalardan birinin annesinin öldügü hafta whats. grubunda halay videosu paylaymisti ben de o zaman hasladim. Sildim videoyu. Gercekten anlamakta zorlaniyorm sanki o cocuk ben büyügüm.

Benim babam akrabalardan birinin annesinin öldügü hafta whats. grubunda halay videosu paylaymisti ben de o zaman hasladim. Sildim videoyu. Gercekten anlamakta zorlaniyorm sanki o cocuk ben büyügüm.

sosyal medya dersi var ya, ondan aldirmak lazim belirli yasin ustundekilere gercekten, yok yani adam bildigin ergen misali elinde telefonla dolasiyor.
Gerci babam sanirim artik biraz bikmaya basladi, artik telefonsuz da goorebiliyoruz kendisini.

Back
X