bence babasının yaptığı abartılı ve saçma eminim yuzde 90 için de öyledir. neden adımı soyadımı bilen herhangi bir insan benim hayatımdan 2000 kareyi görme şansına sahip olsun.
fazla aktif sosyal medya kullanıcıları çok mutsuz gibi geliyor bana da, kendi hayatında mutlu değil, anlamlandırmaya çalışıyor hayatını gibi geliyor. babası mesela başka hobiler edinebilir, kitap okuyabilir, resim yapabilir ama yapmıyor.
burada gözükmüyor ama mesajımdan alıntı yaptığınız uyarısı geldiği için yazıyorum :)
sosyal medya ile ilgili herkesin ayrı bir görüşü var ve bence hiçbiri yüzde yüz doğrulanabilir değil. instagram türkiye'de aktif hale geldiğinde sanırım ilk kullanıcı olanlardanımdır. zaman zaman 1-2 ay paylaşım yapmam, bazen her gün birşeyler eklerim.
açıkçası twitter'dan daha samimi bulduğum için ben burayı kendim için bir mikro-blog gibi kullanıyorum ve insanlarla etkileşimde olmak beni besliyor.
çünkü hayatımın içerisinde astroloji, kişisel markalaşma, müzik, spor gibi konular fazlasıyla var. bunlarla ilgili paylaşım yapıp, yer yer mizahi yer yer ciddi fikirlerimi paylaşmayı seviyorum.
bu durum beni mutsuz biri de yapmıyor mesela, öyle olsam sanırım mutlaka biri ne kadar mutsuzsun derdi şimdiye dek.. ha şu bir gerçek, tabi ki insan kendini daha güzel bulduklarını paylaşmayı seçiyor genelde.. bazen 1-2 filtre desteği ile renklerle oynamak güzel oluyor.
o yüzden dediğiniz gibi çok paylaşım yapan mutsuzdur, vs doğru değil bana göre. böyle olan da var olmayan da daha doğrusu. ben de misal sizin gibi bu şekilde kategorize edenlerin bu tutumunu doğru bulmuyorum.
bence asıl çizgi başkasının fotoğraflarını paylaşmak mevzuu. ben beraber doğumgünlerini kutlarken bile arkadaşlarıma şu çektiğimiz fotoğrafımızı paylaşabilir miyim derim. çünkü o özgür iradesi olan başka biri. mesela babam hiçbir zaman bu paylaşımlardan hoşlanmaz, onunla 1-2 fotom ancak vardır. ama annem severdi, hala onun eski fotolarını özlediğimde eklerim.
konu sahibinin babası kendi fotoğraflarını yada çıkıp çayırın çimenin fotoğraflarını eklese sürekli sorun değil. problem onun bencilce davranıp çocuğunun fotoğraflarını isteği dışında paylaşması.. ki instamom ları da örnek verdim. konu sahibi işe yaramasa da isyan edebiliyor, o küçük çocuklar bunu da yapamıyor..