Çıldırttı beni iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum amaa

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
dün bir konu açmıştım kararsız kaldım evlilikten vazgeçeceğim galiba diye ama bu sefer kesin bitecek gibi eğer cevap gelirse erken Boşalma sorunu vardı tedavi olmuyordu şuan başka bir şehirde aylardır plan yapıyoruz dimi beraber izin alalımda birşeyler yapalım diye ayarladık bir yerlere gidecektik tatil gibi ama kesin tarih yoktu Bugün bana dedi ki akşam ordayım yetişemezsem yarın ordayım ama ben çalışıyorum dedim izin alırsın dedi alamam dedim sen bilirsin dedi çok bozuldum iyi o halde boş bir ara görüşürüz dedim tamam dedi ok dedim neden böyle oldun diyor bişey yok dedim neyse yazmadım bu saat oldu mesaj falan yok tel de kapalı kesin bindi geliyor çok sinirlendim uzun bir mesaj attım kendini düşünüyorsun bencilsin geldiğin de görüşmeyelim zaten şu neden den ötürü (cinsellik) evliliği askıya almıştım gibi uzunca yazdığım gönderdim şuan görmedi ama kesin biter yani çok moralim bozuldu hiç değmezmiş

Yaniniza gelmesiyle ilgili tam olarak neye kizdiniz anlamadim.
Net tarih yoktu birden bana geliyorum demesi saçma değil mi aylardır görüşmemişiz izin almayı planlıyordum iki gün bir gün yetmez sonuçta ama beni hiç umursamadan geliyor istemediğimi bile bile saçımı falan da boyatacaktım pat diye gelinir mi

Net tarih yoktu birden bana geliyorum demesi saçma değil mi aylardır görüşmemişiz izin almayı planlıyordum iki gün bir gün yetmez sonuçta ama beni hiç umursamadan geliyor istemediğimi bile bile saçımı falan da boyatacaktım pat diye gelinir mi

Bence diger konudan caniniz sıkkin oldugundan hassassiniz. Evet emrivaki hos degil de zivanadan cikarir mi bilemedim.

Sinirliyken mesaj atmakla kötü yapmissiniz,kizinca ne var ne yok ortaya dökülüyor. Sonra pişman olup Özür dilemekte var .
ayrılma konusunda ise eğer karakteri sağlam güzel özellikleri olan biriyse cozulebilecek bi sağlık sorunundan dolayı ayrılma derim

Back
X