Çileden Çıkaran Arkadaş

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Benim bir arkadaşım var, iyi kız hoş kız akılla da bir kız ama gelin görün ki önemli bir kusuru var; ben merkezcilik. Bu kendini önemseme ve beğenme o kadar fazla ki olayları istediği gibi çarpıtıyor. Gerçekleri kendi işine gelecek şekilde görüyor, yorumluyor ve değerlendiriyor. Bu durum ilk başta çok önemsenmese de bir yerden sonra oldukça rahatsız edici oluyor.
Herkesin kusurları var elbet ama bu arkadaşımın ki beni gerçekten zorluyor.

Son düzenleme:
Şizofreni olmus o gitsin tedavi olsun...boyle insanlar ruh sagligi iyi olanida bozuyorlar.. bence sizi yipratmis biraz... yipranacaginiza yol verin..

Onun icinde ne firtinalar kopuyodur kendisi de goruyodur gercekleri ama her seferinde aslinda inanmadigi seylere inaniyomus gibi yapmak ne zordur dusunsenize. En iyisi ona aciyim ve he diyip gecin degmez bu insani kafaya takmaniza

Çok can arkadaşım değilse yol ver gitsin sama dert oluyor canım o şu an mışıl mışıl uyuyordur ama bak sana nasıl sorun olmuş buraya yazacak kadar

çok yorucu bir arkadaş bu....
ya duymazdan geleceksin yada görüşmeyi keseceksin..
Fazla görüşmüyorum bu nedenle ama bazen canımı sıkıyor evet biraz yıprattı sanırım beni. Aslında kafama takmam biraz gereksiz biliyorum.

Arkadaşın kompleksli, tamam ama akıllı insanların böyle arızalı insanlarla arada sırada da olsa niye görüştüklerini anlayamıyorum.Hayatından tamamen çıkarmamak için ne tür bir sebebin var?!

Bence kafana takman gayet doğal ama yani dert ediyorsun istemsiz olarak bu yuzden kendini ferahlatacak kişileri çevrene topla derim
Onun gerçekleri çarpıttığının farkında olmama rağmen üzerinde bu kadar durmam gereksiz aslında ama ben bazı şeyleri biraz kafasına takan bir insanım o yüzden bazen canımı sıkıyor.

Fazla görüşmüyorum bu nedenle ama bazen canımı sıkıyor evet biraz yıprattı sanırım beni. Aslında kafama takmam biraz gereksiz biliyorum.

benim en sevmediğim insan tipidir bu tipler.. sürekli laf sokarak konuşmalar falan.. sendeki güzel bir şeyi hiç düşünmediğin bir şekilde anlamlandırarak aslında kötü bir şey demeye çalışmalar..
ya bilinçli yapıyorlar ya da hayata karşı bakış açıları bu...velhasıl yorucu oluyorlar..

Eheheheheheh güya sana kilo aldırıp senin yanında güzel duracakti yememissin
Benim arkadaşım da öyleydi boyu kısa 1.60 en fazla bende 1.70 işte topuklu giyinince çok çirkin duruyorsun herkes sana bakıyor garip garip sakin giyme bi daha der dururdu. Kendi de iki karış topuklu giyer öyle gelirdi

Arkadasiniz kompleksli ve yansitma savunma mekanizmasini kullaniyor. Kendinde olan olumsuz yonleri sizde varmis gibi davranarak rahatlamaya calisiyor. Takmayin kafaniza hatta bence onun yerine uzulun kendiyle barisik bir insan degil. Siz ne guzel kendinizle barisiksiniz.

Bence mesafe koyun araniza. Hic haz etmem oyle insanlardan olabildigince uzak dururum. Birinin ovulecek bir yani varsa karsi taraf soyler. Kendin soyleyince hic bir guzelligi kalmiyor kanaatindeyim.

Ne komik insanlar o dedi diye cirkin oldun sanki topukluyla

Arkadaşın kompleksli, tamam ama akıllı insanların böyle arızalı insanlarla arada sırada da olsa niye görüştüklerini anlayamıyorum.Hayatından tamamen çıkarmamak için ne tür bir sebebin var?!
Aslında böyle bir karar aldım. Çok nadir görüşüyorum. Küsmüyorum eski arkadaşım ve yakın oturuyoruz ailelerimiz tanışıyor. Ama özel hayatıma ve detaylara girmeyip mesafeli davranıyordum. Nişanlandı falan derken yumuşamıştım ama insan değişmiyor demek ki. En son biten bir ilişkimi anlattım o da bittiği için anlattım ama yine de canımı sıkmayı başardı. Şimdi yine mesafeli olma kararı aldım. Hep kendine yontan bir insanla nasıl anlaşabilirim ki.

Anladık sen mükemmelsin arkadaşın kompleksli ee ne işin var bu kızla hala o zaman?
Sen de kusura bakma da hakkında böyle şeyler düşündüğün biriyle arkadaşlık ettiğin için çok normal sayılmazsın bence.
Başkalarının acınası yönlerini bulup kendini mi tatmin ediyosun nedir çözemedim.

ben mükemmelim demedim. Arkadaşım ısrarı görüşmek istediğinde bazen kırmak istemiyorum o kadar. Yoksa ben mesafe koyuyorum araya. Valla bak görüyorsun kendini tatmin etmek isteyenler bir bahane buluyor dertlenmesine gerek yok.

Karşısındakinin hakkında böyle iğrenç şeyler düşünüp de yüzüne bakmaya devam edebilen insanlara tahammül edemiyorum.Bence bu kompleksli olmaktan da öte, bi nevi karaktersizlik ve ikiyüzlülük.Ama sen durumu kanıksamış gözüküyosun, arkadaşını hunharca eleştirirken sanki bu ikili ilişkide senin hiç kusurun olmamış gibi anlatıyosun.

Ona sorsalar kimbilir neler söyler senin hakkında..Neyse, o burda kendini savunamayacağı için sen kendini tatmin etmeye devam edebilirsin.

Her gün dua ediyorum etrafımda senin gibi insanlar olmasın diye,ne demişler dost acı söyler; senin yaptığın gibi olsa dost yüzüne güler ama içinden ne kadar kompleksli olduğunu düşünüp sana acır da diyebilirlerdi, valla bak.

O benim dostum değil tamamııı diyceksin şimdi de, ama ne bilim ben şahsen ezik bulduğum ve takmadığım biri için gecenin bu saati kalkıp bi sitede yarım sayfa yazı yazıp konu açmazdım şahsen, bence sorunlu ve kompleksli kim bidaha düşün,naçizane tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…