Fazla görüşmüyorum bu nedenle ama bazen canımı sıkıyor evet biraz yıprattı sanırım beni. Aslında kafama takmam biraz gereksiz biliyorum.çok yorucu bir arkadaş bu....
ya duymazdan geleceksin yada görüşmeyi keseceksin..
Fazla görüşmüyorum bu nedenle ama bazen canımı sıkıyor evet biraz yıprattı sanırım beni. Aslında kafama takmam biraz gereksiz biliyorum.
Onun gerçekleri çarpıttığının farkında olmama rağmen üzerinde bu kadar durmam gereksiz aslında ama ben bazı şeyleri biraz kafasına takan bir insanım o yüzden bazen canımı sıkıyor.Bence kafana takman gayet doğal ama yani dert ediyorsun istemsiz olarak bu yuzden kendini ferahlatacak kişileri çevrene topla derim
Fazla görüşmüyorum bu nedenle ama bazen canımı sıkıyor evet biraz yıprattı sanırım beni. Aslında kafama takmam biraz gereksiz biliyorum.
Ne komik insanlarEheheheheheh güya sana kilo aldırıp senin yanında güzel duracakti yememissin
Benim arkadaşım da öyleydi boyu kısa 1.60 en fazla bende 1.70 işte topuklu giyinince çok çirkin duruyorsun herkes sana bakıyor garip garip sakin giyme bi daha der dururdu. Kendi de iki karış topuklu giyer öyle gelirdi
Aslında böyle bir karar aldım. Çok nadir görüşüyorum. Küsmüyorum eski arkadaşım ve yakın oturuyoruz ailelerimiz tanışıyor. Ama özel hayatıma ve detaylara girmeyip mesafeli davranıyordum. Nişanlandı falan derken yumuşamıştım ama insan değişmiyor demek ki. En son biten bir ilişkimi anlattım o da bittiği için anlattım ama yine de canımı sıkmayı başardı. Şimdi yine mesafeli olma kararı aldım. Hep kendine yontan bir insanla nasıl anlaşabilirim ki.Arkadaşın kompleksli, tamam ama akıllı insanların böyle arızalı insanlarla arada sırada da olsa niye görüştüklerini anlayamıyorum.Hayatından tamamen çıkarmamak için ne tür bir sebebin var?!
Ne komik insanlaro dedi diye cirkin oldun sanki topukluyla
Bence mesafe koyun araniza. Hic haz etmem oyle insanlardan olabildigince uzak dururum. Birinin ovulecek bir yani varsa karsi taraf soyler. Kendin soyleyince hic bir guzelligi kalmiyor kanaatindeyim.
ben mükemmelim demedim. Arkadaşım ısrarı görüşmek istediğinde bazen kırmak istemiyorum o kadar. Yoksa ben mesafe koyuyorum araya. Valla bak görüyorsun kendini tatmin etmek isteyenler bir bahane buluyor dertlenmesine gerek yok.Anladık sen mükemmelsin arkadaşın kompleksli ee ne işin var bu kızla hala o zaman?
Sen de kusura bakma da hakkında böyle şeyler düşündüğün biriyle arkadaşlık ettiğin için çok normal sayılmazsın bence.
Başkalarının acınası yönlerini bulup kendini mi tatmin ediyosun nedir çözemedim.
ben mükemmelim demedim. Arkadaşım ısrarı görüşmek istediğinde bazen kırmak istemiyorum o kadar. Yoksa ben mesafe koyuyorum araya. Valla bak görüyorsun kendini tatmin etmek isteyenler bir bahane buluyor dertlenmesine gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?