cnm ben dream olanı beğendim ama karar senin tabikideCADIARZUbende oğluma gemici çocuk odasını aldım geçen sene çok memnunum kaliteli ve süper bir takım çilekten vazgeçme derim zemuszemusçilegin dream birde cici diye bebek odası takımları var ben kirada oturdugum ıcın sadece beşigini almak istiyorum ama kararsızım dreammı ? cicimi çilegin sayfasından modellere bakıp yardımcı olursanız sevinirim buarada bebişim kızopuyorumnanaktan
çilegin dream birde cici diye bebek odası takımları var ben kirada oturdugum ıcın sadece beşigini almak istiyorum ama kararsızım dreammı ? cicimi çilegin sayfasından modellere bakıp yardımcı olursanız sevinirim buarada bebişim kızopuyorumnanaktan
çilegin dream birde cici diye bebek odası takımları var ben kirada oturdugum ıcın sadece beşigini almak istiyorum ama kararsızım dreammı ? cicimi çilegin sayfasından modellere bakıp yardımcı olursanız sevinirim buarada bebişim kızopuyorumnanaktan
illaki çilek diyorsan cici güzel bence.ama çilekle sınırlama kendini derim dünya kadar kaliteli bebek mağazaları var hemde çok güzel modeller.yinede sen bilirsin canım.şimdiden hayırlı olsun.
teşekkür ederım canım ınsallah memnun kalırsın ınterntten bıle guzel gozukuyor kullanması ço daha ıyıdır bence ,iyi yapmışsın canım bebğini sağlıcakla kucağına almanı dılerımsevdes slm.. bebişin hayırlı olsun cnm.. ben de çok araştırdım bebek odası almak istediğimde.. ve çilek cici ye karar verdik eşimle.. ben de büüyen yatak sallanmayan dan , iki kapaklı dolap ve rafı aldım. şifonyer i almadım.. cibinlik de aldım pembe olandan.. ve 1500 tl ödedim.. hem sağlıklı modeller.. hem de piyasadaki diğer mobilyalara göre çok uygun fiyatı.. görümcem de aynı takımı aldı ve kullanıyor uan çok memnun.. benim de doğuma bir haftam kaldı hemen hemen.. umarım ben de memnun kalırım..
sevgiler..
çilek cici sallanan beşik dolabı ben kendim özel yaptırdım cilekteki dolaptan daha kullanışlı
çilek cici sallanan beşik dolabı ben kendim özel yaptırdım cilekteki dolaptan daha kullanışlı
bende ciciyi begendim ama sallanan iyi deyil diyomus doktorlar kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?