Çilek Odası kullananlar

MysticWomen

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
181
106
18
25
Merhaba herkese, Çilek Odası'ndan Baby Natura takımını almayı düşünüyoruz büyüyen beşikli olanı. Evde ayrıyeten anne yanı beşiği olacak yatak odasında. Bu takımı kullanan, büyüyen beşikşi bir takım kullanan, Çilek Odası'nın sağlamlığı hakkında bilgi verebilecek olan varsa yorum rica ederim.

Eklentiler

• IMG_0700.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 98
Marka hakkında yeğenimden bilgi sahibiyim ben kullanmadım. Baby Cotton serisini almışlardı abimler. Yeğenim 5 yaşında ve şuan parçalasalar dahi ensiz. Yeğenim dönse düşme tehlikesi geçiriyor. Baza aldılar Ama kalitesine diyecek yok. Dolap şifonyer yatak hala taş gibi Yeğenimden yola çıkarak aynı parçaları , ama daha enlisini benzer takımı (görselini ekleyeceğim) Pierre Cardin’den büyüten beşik aldım. Normal baza boyutuna denk geliyor parçalanınca içinden komidin çalışma masası ve baza çıkıyor. Kolik bir bebekti deli gibi sallanmaya rağmen hatta bazen ben de içine giriyordum gık demedi Altı ve arka gizli bölmesi biiirr sürü eşyamızı aldı. Tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_6819.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 78
Bende bu mobilyadan aldım çok memnunum ama büyüyen beşik sevmiyorum ben ya kullanışlı gelmiyor bana onun yerine montessori yatak aldım yine cilekten catisiz bi bak istersen ablam çocuklarına hep cilekten aldı mobilyalarini o çok memnundu Bende cok memnunum he birde sipariş vereceksen acele et teslim zamanları uzun oluyor cilek mobilyaları maalesef

Ben de onlara bakıyordum ama satan hanımefendi bana çok sattıklarını fakat bebeklerin sallanmadan uyumadığını o yüzden yatakların boş kaldığından bahsetti.. Gerçekten haklıymış. Beşik geldi adama nasıl sabitlebir ben sallamaya karşıyım dedim adam gülmüştü bana. Kızım doğdu feleğiö şaştı. Sallanan ne varsa aldıık. Şuan 7 aylık kızım. 3 ayı full sallanmakla geçti. Şuan emziğini veriyorum kendi kendine uyuyor ama uykuda hareket edince uyansa dahi beşiğin kendi sarsıntısıyla uyuyakalıyor. İnsan ne çıkacak bilemiyor ki sallanmayanı şak diye alsın sürpriz yumurta gibi bizim bebeler

Bence anne yanı park beşik alın odanızda kullanırsınız. Büyüyünce de direkt 90x190 ölçülerinde bir yatakta yatırın. Büyüyen yataklar gereksiz geliyor bana.

Benim 3 yaşındaki oğlum bir kere bile sallanarak uyumadı. Yenidoğan bebeğimse sallanmadan asla uyumuyor. Hiç belli olmuyor bebeklerin keyfi :)

Bu yataklar kullanışlı olmuyor malesef boyu uzasa da eni dar kalıyor yatak hariç diğer ürünleri alıp normal baza tarzı yatak tercih edebilirsiniz.

Bence anne yanı park beşik alın odanızda kullanırsınız. Büyüyünce de direkt 90x190 ölçülerinde bir yatakta yatırın. Büyüyen yataklar gereksiz geliyor bana.
Bu yatağımızda 80*180 olacak büyüyünce arada 10 cm fark olacak. Odamızda da park yatağı var inşallah 1 yaşında oda ayırınca beşiğinde devam eder

Bende montessori baktım bu modelde ekstra lomodin ve kitaplığı kalacak bize daha mantıklı geldi umarım pişman olmayız siparişi verdik 15 gün dediler bakalımm

Merhaba bizimki de büyüyünce 80*180 olacak. Beşiğinden komodin ve kitaplık çıkacak. Bu takımın şifonyerinden de küçük masa çıkıyor çok parçalı

Benim kız 100×200 iç yataği olan bir karyolada yatıyo 2.5 yaştan sonra dar geliyo bana da bunlar. Mobilya kaliteli ama 15 seneyi aşkındır kuzenim kullanıyor.

Benim iki çocuğum büyüdü aynı beşikle, bizimki büyüyen model değil, boyasız ve doğal olduğu için tercih etmiştim. Sonrasında arabalı yataklı çocuk odası da Çilek, şimdi küçük oğlum kullanıyor. Sağlamlık açısından hiçbir sorun yok.

Aynısını biz aldık , gayet sağlam çekmeceleri filan kullanışlı , memnunuz.Bizimki de yatağı büyüyen tipten. Oğlum 16 aylık olduğu için yatağı tecrübe edemedik.

Ben çilekten bir genç odası takımı ve birde beşik aldım kızıma. Kızım 4 aylık ama şimdiden almayı tercih ettik fiyatlarında srtmasın sebebiyle. En klasik modelleri seçtik. Şuan için memnunuz

Ben de çilek'ten aldım oğluma. Kenarları korumalı normal baza aldım, ilerde de kullanır diye. Çok kaliteli marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…