Canımmm süper gözüküyorr ellerine saglık acayipp cnım çekti anlatamam yaaaaa kısa zamnda yapmam şart oldu :)))
Namannnn Allahımmmm....
Bu nasıl güzel bir görüntüdür. :111:sunum anlatım görüntü muhteşem olmuş.10üzerinden 100puan ellerine sağlık canım en kısa zamanda bende denemek istiyorum. Başarılar
çok güzel görünüyor ellerınızee saglık
Baş dönmesi etkisi yarattı bende. Harika görünüyor.
Eki Görüntüle 734776 Eki Görüntüle 734776 Eki Görüntüle 734776 Eki Görüntüle 734776
güldenim tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiii mükemmel yapmışssın
anlatımı sunumu kendisi herşey şapşahane
bi kek yapıp koysan bile oyum sana tabi ki ama şimdi gönül gönül gönül rahatlığıyla senindir canım..ellerine sağlık tam bir yaz tatlısı olmuş ben de denicem inşallahh
çok çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım....
baya zahmetli bişi olmuş biliyorumki sende yediğim bikaç şeyden dolayı bununda
tadıda harikadır...
inşallah bigün gelince yemek nasip olur cheesecakeniii
canım neden kalıbı aliminyum folyoya sarıyoruz?ayyy süpperrrrrrr baş dönmesi kısa süreli olmuştur inşallah
çok teşekkürler canım..
saol canım emeksiz yemek olmuyor azcık uğraştırdı ama ufak tefek hataların dışında güzel bişi çıktı..
beğenilmesi çok güzel
canım neden kalıbı aliminyum folyoya sarıyoruz?
nasıl güzel sözler bunlar böyle çok teşekkürler canım
ohh may gaattt yoksaa sendemi çiskek yapcaktın
canım benim ellerine sağlık
evet ama neli ypayım diye karar verememiştim
hiç önemli değil, tekrar ellerine sağlık
saol canım...
paşamı koklayarak öp benim için..
anaaa piştimi olcaktık yaniii ya da olcaz
ben limon,ananas,vişne ve frambuaz kullanıyorum çikolata sosu tercih etmiyorum...
çileği seçmemdeki sebep evde o vardı
ben vişne ve limonlu denedim, ikiside hoş oldu. başka bişey yapayım diyecem ama yaş pasta konusunda litaratürüm çok geniş değil, söz verdim vazda geçememmecbur pişti olcaz sanırım
seve seve pişti olurum valla eminim çok güzel bir şey çıkacak ortaya..kolay gibi görünüp emek isteyen bir tarif çiskek kolay gelsin canım
hım anladım cnm..denicem mutlaka malzemem tam olunca..peynir dolgusu yani beyaz kısım varya o sıvı bir karışım kelepçeli kalıbın hem kenarlarından sızma olmaması için hemde karışımın kızarmadan beyaz olarak kalması için folyo aşırı sıcaktan koruyor keki...rengi fazla dönmeden içinin pişmesi önemli...beyaz kalcak ama kızarmadan pişcek
ellerine sağlık, çok güzel görünüyoryarışmada başarılar...
hım anladım cnm..denicem mutlaka malzemem tam olunca..
Tarif,sunum hepsi harikaEllerine saglik vede bol sanslar veee ben cheescake e bayilirim
saracım senin beğenine layık olmak gurur verici saol canım benim...
yapın bi güzelde yerken beni düşünün başka işiniz yok ya beni düşünün işte
güldenim gidip gelip tarifine bakıyorum bu güzellikten gözümü alamıyorum hafta sonu dayanamayıp yapabilirim
beğenmek ne kelime bayıldım resmen görüntüsü bu kadar şapşahane olan bişeyin tadıda muhteşemdir mutlaka ayrıca servis takımlarının rengide gözümden kaçmadım kartaliçem menim hem çok şık hemde manidar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?