Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

Canımmm süper gözüküyorr ellerine saglık acayipp cnım çekti anlatamam yaaaaa kısa zamnda yapmam şart oldu :)))

saol kuzum...
bi de tadına baksan süperrr..

10 üzerinden 100 puan demek güzelmiş
dene bencede tam senlik bir tarif canım..

çok güzel görünüyor ellerınızee saglık

çook teşekkür ediyorum

Baş dönmesi etkisi yarattı bende. Harika görünüyor.

ayyy süpperrrrrrr baş dönmesi kısa süreli olmuştur inşallah
çok teşekkürler canım..

saol canım emeksiz yemek olmuyor azcık uğraştırdı ama ufak tefek hataların dışında güzel bişi çıktı..
beğenilmesi çok güzel

bir günde çiskekimi yemek nasip olur inşallah

canım neden kalıbı aliminyum folyoya sarıyoruz?

canım neden kalıbı aliminyum folyoya sarıyoruz?

peynir dolgusu yani beyaz kısım varya o sıvı bir karışım kelepçeli kalıbın hem kenarlarından sızma olmaması için hemde karışımın kızarmadan beyaz olarak kalması için folyo aşırı sıcaktan koruyor keki...rengi fazla dönmeden içinin pişmesi önemli...beyaz kalcak ama kızarmadan pişcek

nasıl güzel sözler bunlar böyle çok teşekkürler canım

ohh may gaattt yoksaa sendemi çiskek yapcaktın

evet ama neli ypayım diye karar verememiştim
hiç önemli değil, tekrar ellerine sağlık

Son düzenleme:
canım benim ellerine sağlık

saol canım...

paşamı koklayarak öp benim için..

evet ama neli ypayım diye karar verememiştim
hiç önemli değil, tekrar ellerine sağlık

anaaa piştimi olcaktık yaniii ya da olcaz
ben limon,ananas,vişne ve frambuaz kullanıyorum çikolata sosu tercih etmiyorum...
çileği seçmemdeki sebep evde o vardı

ben vişne ve limonlu denedim, ikiside hoş oldu. başka bişey yapayım diyecem ama yaş pasta konusunda litaratürüm çok geniş değil, söz verdim vazda geçemem mecbur pişti olcaz sanırım

ben vişne ve limonlu denedim, ikiside hoş oldu. başka bişey yapayım diyecem ama yaş pasta konusunda litaratürüm çok geniş değil, söz verdim vazda geçemem mecbur pişti olcaz sanırım

seve seve pişti olurum valla eminim çok güzel bir şey çıkacak ortaya..kolay gibi görünüp emek isteyen bir tarif çiskek kolay gelsin canım

ellerine sağlık, çok güzel görünüyor yarışmada başarılar...

hım anladım cnm..denicem mutlaka malzemem tam olunca..

Tarif,sunum hepsi harikaEllerine saglik vede bol sanslar veee ben cheescake e bayilirim

ellerine sağlık, çok güzel görünüyor yarışmada başarılar...

çook teşekkürler

hım anladım cnm..denicem mutlaka malzemem tam olunca..

bencede denemelisin tatlım...
tatlıyla arası olmayan ben bile yiyebiliyorum hafif geliyor...
tatlı sevmem ama yaparım en çok ta tatlı yapmayı seviyorum büyük çelişki

Tarif,sunum hepsi harikaEllerine saglik vede bol sanslar veee ben cheescake e bayilirim

çooook teşekkür ediyorum lisabella beğenilmesi çok güzel gerçekten bu arada senin tarifinide bekliyorum

güldenim gidip gelip tarifine bakıyorum bu güzellikten gözümü alamıyorum hafta sonu dayanamayıp yapabilirim

saracım senin beğenine layık olmak gurur verici saol canım benim...

yapın bi güzelde yerken beni düşünün başka işiniz yok ya beni düşünün işte

beğenmek ne kelime bayıldım resmen görüntüsü bu kadar şapşahane olan bişeyin tadıda muhteşemdir mutlaka ayrıca servis takımlarının rengide gözümden kaçmadım kartaliçem menim hem çok şık hemde manidar

ne ka hoş,ne ka datlu,ne ka yenilesi bi şey bu Egunal,beni midemden vurdun

canım harika görünüyor,gerçekten bayıldım ellerine sağlık.başarılar dilerim

yavvvvvvvvv buneeeeeeeee
bebeeemmm döktürmüşsün eline sağlık...
ama ben sana küstüm bi kere taaammı

güldenim gidip gelip tarifine bakıyorum bu güzellikten gözümü alamıyorum hafta sonu dayanamayıp yapabilirim

canım beniimmmmm
senin gibi mutfaktan anlayan yemekten anlayan bir hatun tarafından beğenilmek ne kadar güzel ve anlamlı bilemezsin
tadı çok güzel canım çok hafif çilek sosuyla ve soğuk sunumuyla çok fresh bir tat bırakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…