Eşimle kahvaltı yapıyor bi yandanda sitede dolanıyordum...Tüm sunumları gösterdim ve şööyylee bi yutkunup bana bundan yaparmısın demezmi
oysa ben bugün çok yoğunum,haftasonu kendi sunumumu hazırlamak için fırsat kolluyorum hatta yaratmaya çalışıyorum 4 koldan:)
bide şimdi çilekli cheesecake çıkardın başıma,revamı bu
kaldıysa bana postalasanda bende kocişe yuttursamm
vuh huu
çok iştah açıcıı ellerine sağlık canım yarışmada başarılarrr
cok guzel olmus ellerine saglik:125::125::125:
ama ama amaaaaa 2 dilim kaldı
yutması mümkün değil bir görüntüde şu an cheesecake
demekki eşlere daha çok hitap ediyor dün eşim hüüpppletti çok tadımlık olmuş bu diyooo yetmez bana diyooo bende hep aynı büyüklükte yapıyorum farkı yok dedim bu kez anlamadım ben nasıl yedim ne ara azaldı diyoookalan 2 dilimi postalayım valla şimdi yapmaya başlamak lazım yarın yesin kocacın..ben saatleri yazdım normal şartlarda o saatlere uyuyorum ama yarışmaya bir an evvel koyayım tarifi diye 24 saat bekletemedim fazla beklemeden çıkardım beklese daha güzel olurdu...e sende kocacına yapcam madem o arada fotolarınıda çek koy cheesecake kardeşliği yaşasıınnnnn datlucadı da cheesecake yapcakmış...
Amanın şansımı yiyim
Olsun yinede sağol canımcım,canın sağolsun yemiş kadar olduk:)))
Ama yapıcam kısmetse,çünkü unutturmama fırsat vermeden durmadan isteyecek kocişim biliyorum,pis boğazız biz ayol
yapım aşamalarını resmen ezberledim tarifinin ve saatler cidden ççookk uzunn,biz o kadar bekleyemeyiz şekercim,mazallah bi yerlerimiz şişer hasta oluruz.....yemeden rahat edemeyiz,hatta bitirmeden
olsa tükkan senin
saatlere uymak aslında önemli sen daha iyi bilirsin peynir dolgusunun iyice donması lazım kalıptan çıkarken çatlamamsı için bi de ne kadar çok dolapta beklerse malzemelerin kokusu birbirine geçmesi o kadar iyi oluyor..ben 170 derece 45 dakika pişmes süresi verdim ama neden bilmiyorum bazen daha erken pişiyor bazen daha uzun sürüyor aynı derecede piştiğini anlamak içinde ne yapılması gerektiğini o yüzden yazdım...eminim güzel olur yaptığın ben mutfakla çok haşır neşir değilim aslında anca bu kadar oldu...
Hayatım iyi ki haşır neşir değilsin vallahi pes
ben bayıldım,eşimden de tam not aldın tamamdır
Öpüyorum ve yaptığım zaman hemen kapını çalıyorum
Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel görünüyor
Ama ben bunu yemek isterim kiii
Napsak da diyet hale getirsek cheese cake i bilmiyorum, çileklisi, ahududulusu, limonlusu...
Her çeşidini seviyorum :)
Görüntüsü ve sunumu da o kadar güzel olmuş ki... Niyeti de diyeti de bozcam şimdi
Yemek editöründen bu güzel sözleri duymak çok feci şımarttı beni daha da eskiye dönemem şımarıkım bundan sonra:78::78::78: eşine saygılar efenim sanada çok teşekkür ediyorum onöre oldum (öylemi yazılıyoduki onurlanmak manasında:26::26::44: ) neyse anlayan anladı işte
Şımar tabisii hakkın hayatım,sabırla hazırlamışsın daha ne olsun..bide yesekdik tam süper olacaktı
a.s. söyledim bile...
öptüm
canım ellerine sağlık, süper gözüküyo.
eminim çok da lezzetlidir.
daha ilk resimde malzemeleri bile çok güzel hazırlamışsın. çok zahmetli görünüyo.
başarılar diliyorum
çok anlaşılır bir dille anlatmışsınız tarifiniz harika görünüyor çok beğendik di mi kızlar
Vay canınaaa...İnanılmaz bir görüntü ellerine emeğine sağlık canım
Hep yapmak istediğim ama hep üşendiğim bir tariftir kendileriVallahi bu görüntüden sonra yapmazsam olmaz
Teşekkür ederim paylaşım için,gerçekten harika görünüyor olsada yesek :125:
çok teşekkürler arzumcum beğendiğine sevindim denemekte fayda var tat var kalori var
yapınca paylaş ama görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?