Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

ama ama amaaaaa 2 dilim kaldı
yutması mümkün değil bir görüntüde şu an cheesecake
demekki eşlere daha çok hitap ediyor dün eşim hüüpppletti çok tadımlık olmuş bu diyooo yetmez bana diyooo bende hep aynı büyüklükte yapıyorum farkı yok dedim bu kez anlamadım ben nasıl yedim ne ara azaldı diyooo kalan 2 dilimi postalayım valla şimdi yapmaya başlamak lazım yarın yesin kocacın..ben saatleri yazdım normal şartlarda o saatlere uyuyorum ama yarışmaya bir an evvel koyayım tarifi diye 24 saat bekletemedim fazla beklemeden çıkardım beklese daha güzel olurdu...e sende kocacına yapcam madem o arada fotolarınıda çek koy cheesecake kardeşliği yaşasıınnnnndatlucadı da cheesecake yapcakmış...

Amanın şansımı yiyim
Olsun yinede sağol canımcım,canın sağolsun yemiş kadar olduk:)))
Ama yapıcam kısmetse,çünkü unutturmama fırsat vermeden durmadan isteyecek kocişim biliyorum,pis boğazız biz ayol
yapım aşamalarını resmen ezberledim tarifinin ve saatler cidden ççookk uzunn,biz o kadar bekleyemeyiz şekercim,mazallah bi yerlerimiz şişer hasta oluruz.....yemeden rahat edemeyiz,hatta bitirmeden

olsa tükkan senin
saatlere uymak aslında önemli sen daha iyi bilirsin peynir dolgusunun iyice donması lazım kalıptan çıkarken çatlamamsı için bi de ne kadar çok dolapta beklerse malzemelerin kokusu birbirine geçmesi o kadar iyi oluyor..ben 170 derece 45 dakika pişmes süresi verdim ama neden bilmiyorum bazen daha erken pişiyor bazen daha uzun sürüyor aynı derecede piştiğini anlamak içinde ne yapılması gerektiğini o yüzden yazdım...eminim güzel olur yaptığın ben mutfakla çok haşır neşir değilim aslında anca bu kadar oldu...

Hayatım iyi ki haşır neşir değilsin vallahi pes
ben bayıldım,eşimden de tam not aldın tamamdır
Öpüyorum ve yaptığım zaman hemen kapını çalıyorum

Hayatım iyi ki haşır neşir değilsin vallahi pes
ben bayıldım,eşimden de tam not aldın tamamdır
Öpüyorum ve yaptığım zaman hemen kapını çalıyorum

Yemek editöründen bu güzel sözleri duymak çok feci şımarttı beni daha da eskiye dönemem şımarıkım bundan sonra:78::78::78: eşine saygılar efenim sanada çok teşekkür ediyorum onöre oldum (öylemi yazılıyoduki onurlanmak manasında:26::26::44:) neyse anlayan anladı işte

Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel görünüyor

Ama ben bunu yemek isterim kiii

Napsak da diyet hale getirsek cheese cake i bilmiyorum, çileklisi, ahududulusu, limonlusu...

Her çeşidini seviyorum :)

Görüntüsü ve sunumu da o kadar güzel olmuş ki... Niyeti de diyeti de bozcam şimdi

aman diyim bozmaa
ben bu vebalin altında ezilirim ama bi dilimden bişeycikte olmaz be
bende her çeşidini seviyorum kahvesiz de yiyemiyorum...
çok teşekkürler bu arada güzel sözlerin için

Şımar tabisii hakkın hayatım,sabırla hazırlamışsın daha ne olsun..bide yesekdik tam süper olacaktı
a.s. söyledim bile...
öptüm

Ben bu arada sponsorsuz katılmışım kimsede bişi demiyooo unutmuşum

canım ellerine sağlık, süper gözüküyo.
eminim çok da lezzetlidir.
daha ilk resimde malzemeleri bile çok güzel hazırlamışsın. çok zahmetli görünüyo.
başarılar diliyorum

çok anlaşılır bir dille anlatmışsınız tarifiniz harika görünüyor çok beğendik di mi kızlar

canım ellerine sağlık, süper gözüküyo.
eminim çok da lezzetlidir.
daha ilk resimde malzemeleri bile çok güzel hazırlamışsın. çok zahmetli görünüyo.
başarılar diliyorum

saol canım benim hafif bir lezzete sahip ben tatlıcı değilim pek yemem ama bunu yarım porsiyonda olsa yiyebildim
tatlı sevmiyorum ben ama güzel olmuştu..

çok anlaşılır bir dille anlatmışsınız tarifiniz harika görünüyor çok beğendik di mi kızlar

çoooook teşekkürler canım beğenmene sevindim

Vay canınaaa... İnanılmaz bir görüntü ellerine emeğine sağlık canım
Hep yapmak istediğim ama hep üşendiğim bir tariftir kendileri Vallahi bu görüntüden sonra yapmazsam olmaz
Teşekkür ederim paylaşım için,gerçekten harika görünüyor olsada yesek :125:

çok teşekkürler arzumcum beğendiğine sevindim denemekte fayda var tat var kalori var
yapınca paylaş ama görmek istiyorum

çok teşekkürler arzumcum beğendiğine sevindim denemekte fayda var tat var kalori var
yapınca paylaş ama görmek istiyorum

Zaten yaparsam o kadar uğraştan sonra mutlaka paylaşırım hiiiçç merak etme
Amann kaloride neymiş Ben iki dans ederim atarım o aldığım kaloriyi

ama bu dehşet birşey,
gerçekten şuan ekrana yapışıp bakıyorum
bende istiyoruuuum,kayısı püresi var derin dondurucuda onlardan yapsam olurmu.
ama bunu mutlaka deniycem

Ben yarismadan cekilme karari aldim son 2 tariften sonra.Sizede kirildim,bi ayagim alissaydi en azindan yarismaya.Pastacilik hayatimi baslamadan bitirdiniz

Saka bir yana harika olmus,ellerine saglik.Bayildim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…