Bebek İkinci El CiLeKLi... 'ye ithafen :)

sonbul

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
321
26
643
İstanbul
kendisine buradan da teşekkür etmek istedim.Hem zarifliği hem hassasiyeti hem de tertemiz yeni gibi ciciler gönderdiği için.Kendisinden güvenle alışveriş yapabileceğiniz ender kişilerden biri...
sizi tanıdığım için çok mutlu oldum :)

Kendisinden 2.alışverişim gerçekten urunlerin sifirdan farki yok ayrica ilgisi sicakligi zarifligi tartisilmaz sizin araciliginizla bende burdan bir kez daha teşekkür ederim

Cok tesekkur ederimmm :)) inanilmaz mutlu ve onore oldum. Ben de sizlerle sohpet etmekten iletisim icinde olmaktan birseyler hazirliyip gondermekten cok mutlu oluyorum.. cok guzel insanlar tanidim burda. Insanin ozenip hazirladigi seylerin farkedilmesi de ayrica guzel. Mesajiniz icin tekrar tesekkurler :))

Benimkide gelmedi yarın gelir inşallah ürünleri merak ediyorum.cilekli öpüyorum seni ve hersey için tesekkurler

Rica ederim.asıl ben sizin gibi birini tanıdığım için çok mutlu oldum.Herşey için tekrar teşekkürler :)

Rica ederim.asıl ben sizin gibi birini tanıdığım için çok mutlu oldum.Herşey için tekrar teşekkürler :)

Kendisinden 2.alışverişim gerçekten urunlerin sifirdan farki yok ayrica ilgisi sicakligi zarifligi tartisilmaz sizin araciliginizla bende burdan bir kez daha teşekkür ederim

:))) cok sagolun sizler de oylesiniz de o yuzden o kadar frekanslarimiz tutuyor... sizin bugunku paket geldi mi ??

Benimkide gelmedi yarın gelir inşallah ürünleri merak ediyorum.cilekli öpüyorum seni ve hersey için tesekkurler

Ben de siziii.. size cok fazla birsey gonderemdik bu sefer, normalde ben urunleri kutuyorum susluyorum ama sizinkini standart yollamak durumunda kaldim buyuk kutular falza gelecegi icin yine de insallah begenirsiniz. :))

Son düzenleme:
Ben de siziii.. size cok fazla birsey gonderemdik bu sefer, normalde ben urunleri kutuyorum susluyorum ama sizinkini standart yollamak durumunda kaldim buyuk kutular falza gelecegi icin yine de insallah begenirsiniz. :))

Olsun canim birdahakine insallah

Son düzenleme:
Çok güzel bir konu ama üyelere yönelik topik açmak yasak olduğundan kapatmam lazım, özelden yazışın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…