çileklikofret'in 2buçuk aylık yeni gelin evisi:)

cnım sana bir sorum olucak lake zıgon sehpa nasıl kullanıslı mı? benım mobılyam genesıs modelınden muzaffer mobılyadakı sehpa olarakta cevız yada lake secenegım var lake cabuk cızılır dedıler cevız nasıl durur kullanan arkadaslar varsa yada sen fıkrını soyleyebılırmısın? ufak tekerleklerı olan sehpalardan ama karar veremedım parlak lake mı yoksa cevız mı :S:14:

ıııııımmmmm.. harikaaa... başka ne denirkii.. çok zevkli bir ev olmuş. ya insan böyle evleride görünce , kendi evini beğenmiyor..:))) mor, beyaz uyumu, oturma odanın hem şirin hem alımlılığı, eşyalarının şıklığına bayıldım. rabbim ağız tadıyla , mutlu, huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım, sevgiler..

salonuna bayıldım hele o dönen tekli koltuğun bi harika hep hayalimdi benimde mobilya alırken ama annemler çok karıştı :( ama bir daha mobilya alırsam kesin alıcam bir de nacizane fikrim keşke beyaz eşyalarınıda gümüş rengi alsaydın fırınına ocağına daha uyumlu olurdu.ama yinede herşeyin çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:16:

mobilyalarım inegölden canım daha güzelleri sizin olsun inş.. bu arada bursada oturuyorum ben nilüferde:3:

%100 ihtimalmiş bende sana arkadaş geliyorum o siteye canım yatakodası çok biçimsiz biz çok zor sığdık başkaları nasıl sığdı diye merak ediyordum görmüş oldum ben hiç komidin almadım ancak sığdım sen gayet iyi sığmışsın

Son düzenleme:
Salondaki beyaz shagyy halının yatak odası takımı var bende :)))
Çok güzel güle güle kullanın:nazar:

Ama keşke salonuna shagyy değilde daha ağır halı alsaymışsın.Mobilyalarını daha da ön plana çıkarırdı.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .çok güzel herşey :) :79:

Müthişş ya bayıldım:16: hele bir mor hastası olarak salonuna bittim... evinin her yeri ayrı bir güzel.:nazar:
Allah size o evde mutlu, huzurlu sağlıklı günler geçirmenizi nasip etsin:34:

canım o koridorundaki çizgili halı,halılar var.Onlar benim mutfağıma çok uyumlu uzun zamandır arıyorum ama bulamadım.markası nedir ve nerden aldın.Yardımcı olursan sevinirim.Güle güle otur

canımm evinn cokk güsel massallah hele solndakii masanın sandalyelerine vuruldumm:)))takımın nerden aldıgını öğrenebilirmıyımm:))

güle güle oturun canım...allahım mutluluğunuzu daim etsin..bişey sorcam neden çamaşır sepetin 3 tane çok güzel fikir ama merak ettim normalde bi tane olur ?:44: yatak örtün ve tülün çok güzelmiş tam benim zevkim..inş hep huzurla oturmak nasib olsun inş darısı bizim gibi kiracıların başına..bi evimiz olur bizimde inş...:59:

canım evin bir harika,tam benim beğendiğim,düşündüğüm,istediğim renkler,tonlar müthiş...
ağız tadıyla oturun inşallah güsel günlerde,bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım:nazar::nazar:

Back
X