- Konu Sahibi cileklikofret
-
BAHARATLIKLARI NERDEN ALDIN CANIM ONLARDA GÜZELMİŞ
Bu arada iki gündür bende senin çeyizlerini inceliyorum derdim neyseama güzel seçmişsin. nevresimde bende mor severimm..
ben genelde nevresimde mor, mürdüm, lila , pembe seviyorum o tonda alıyorum. renklileri daha çok misafir için alıyorum canım. işin güzel yanı o nevresim takımı bana neredeyse bedavaya gelmişti bir ykm indiriminden almıştımsen de böyle bir indirim yakalarsın umarım canım.şimdi düğün gecesi için istediğim beyaz jakarlı ve siyah kırmızı konbinli arıyorum inşallah gönlüme göre indirimde bulur alırsam paylaşırım
nişanda alınan sandıklarım altılı setim iç çamaşırlarım ayakkabım terliğim makyaj malzemelerinin sandığa sığanlarıpembelerde nişanda saçıma taktırttığım özel yaptırttığım orkideler..
Eki Görüntüle 124568 Eki Görüntüle 124569 Eki Görüntüle 124570 Eki Görüntüle 124571
walla ben buradaki bir züccaciyeden aldım canım üzerinde de tek bir marka işareti yok 10tl sadece bunu biliyorum böyle şeffaf bir dış kabı var bir de bunu:)) ama çok tatlı nişanlım bile ki bu işleree çok pek uzaktır bayıldı
ooy oyyyy cnm ya ne de güzeller çok beğendim
canım çok güzel eşyaların güle güle kullan
herseyin cok guzel canım özellikle kırmızı esyalarına bayıldım güle güle kullan canım mutlulukla..
bernardonun kırmızı takımlarından alan çok.bunlardan biride benim
güle güle kullan hepsini
teşekkür ederim canım..son aldıklaırnıda mutlulukla kullan cnm :)
Güle güle kullan..
Hepsi çok güzel güle güle kullan canım.
hepsi çok güzel
çeyizin devamını da bekliyorum
süper hepside güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?