bıııı alkısta kendımee ıstıyorumalkisalkisalkis
ısyerındeyız yemegı sewmedık kızların kanına gırdım kokorec yıyelım dedık tamammı tammm..
ısyerındede kısa telf kodları kullanıyoruz sen soforu arıyca dıe patronu ara
patronda onemlı ıhaledeydı hıc unutmuyorum
daha alo demeden bı guzel sıparıslerı werdım 2 acılı kokorec bı tane 3 ceyrek kokorec dıye
patronumda hıc bozuntuya wermeden
-olur burcu hnm tursu suyuda alırmısınız demıstıı
dumurrr oldugum anlardan bırısıdırkaydirigubbakcemile3
ogunden berı kokorec yemıyorum oda ayrı bı guzel=)mu ha ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çok güzelmişşş
annem cok zayıf ve kansız doktora gıttıgımızde doktorun Tavsıyesı
cok ozur dılıyorum herkezden koyun organı (seyı) yemesını onerdı ıyı gelıyomus kansızlıga ve geldıdee=)
gecen kurban bayramındayız dana kesmıstık teyzemle ben annem etlerı dograrken teyzem nasıl abla yıyebılıyomusun seyı alıstınmı dedıı annemde alıstım alıstım sabah aksam yesem yınede bıkmam dedı ordan babam elınde dananın seyını anneme dogru gelıyo
-canım bak bunuda yıyebılırsın
annemın cevabı
- ayyy yok hayatım bu cok buyuk alıskın degıl bunyem:roflol:
babammm sokk tabıkıı=)
birtanede annemden
birgün koltularımızın yerlerini değiştirdik annemle tam işimiz bitti zil çaldı misafir geldi buyur ettik kadını annem bana dönüp bu kaltak buraya çok yakıştı demezmi kadın şokkk
babamm anneme alıstı artık canımm sitenın maskotu annem:1shok:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
babanın yerinde olmak istemezdim
kızlaar maıllerı okudukca kendı kendımee guluyorumm mıllet delı dıcek yakaydirigubbakcemile3
burası gunun stresını atmak ıcın super yer wallaaaben de deli deli gülüyorum. dün de ağlamaktan şişmişti gözlerim. hah işte kafayı sıyırdı diyolardır şimdi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?