çılgın akrabalarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teyzemler bıze geldıler 5 yasında yegenım war bebegıyle oynarken bırden dondu annesıne
-anne ben nasıl oldum dedı
teyzemde
-kızım bız babamla bırbırımızı cok sewdık sen dunyaya geldın dedı
yegenımde
-bende ahmetı sewıyorum bızım neden cocugumuz olmuyo dedı :roflol:
teyzemm dumurrr:uhm:
-

alemmiş sizin aile :roflol:

ay süpersiniz kızlar ya koptum burda :))

Son düzenleme:
ben ünv.yi konyada okumuştum. ilk yılım ve ilk defa eve gideceğim için otogara geldim( şimdiki yeri değil eski otogar vardı.) 2 arkadaşımı uğurladım benim otobüsüm de 15 dk sonra kalkacaktı.ototbüs gelmeden wc ye gideyim diye düşündüm ve yerimden kalktım başladım wc aramaya alt katta bulamadım üst kata çıktım üst katta wc yazısı gördüm ama ne bay ne de bayan yazıyor ben de çok sıkışmışım daldım içeri 2 kapı var biri kapalı diğeri açık ben açık olana daldım hemen işimi bitirip çıkcam ki dışarıdan su sesi duydum, su sesinin arkasından da erkek ses duydum napcağımı şaşırdım bekliyorumki adam gitsin kaçacam tuvaletten ama ses kesilmiyor ben de kapıyı açtım çıkış tam benim blnduğum yerin karşısındaydı.ben de bi fırladım ama o sırada da lavabo tarafına baktım ve elini yıkayan adamla aynadan gözgöze geldik ben son sürat kaçtım ve aşağı inip önceden oturduğm banka oturdum ohhh demek üzereyken karşımda duran wc bayan yazısını gördüm ve dumura uğradım hala hatırlayınca gülerim.

E hadi bir tane de ben anlatayım. Adana'da Levent isimli bir semt var. Oraya da üniversiteden otobüs gidip geliyor. Bizim de 7 kişilk bir arkadaş grubumuz var. İçlerinden bir arkadaşımızın adı da Levent. Ben Leventle okulda oturuyorum diğer arkadaşlarımız da okula gelecek. Aradım onları neredesiniz diye "Levente bindik geliyoruz" dediler. (tabi otobüsü kastediyorlar.) Benim cevaba bakın "E levent yanımda amaaa..." delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu sayfaya ilk girişim ve gece gece öldüm gülmekten :roflol::roflol::roflol:
bizim sülelede eşimin sülaleside çok klomiktir zamn buldukkça bende yazarm
bigün annem ben ablam erkek kardeşim oturuyoruz süreki bişeyler anlatıp gülüyoruz annemde yeter güldüğümüz sizi (şeytanmı dürttü) diceğine :roflol: sizi şeytanmı parmakladı dedi bu sefer krize girdik gülmekten delikafadulden

bigün benle kuzenim iett otobüsüne bindik ben normalde mavi minübüslere binerim ilk defa iett ye biniyorum otobüs tıklım tıklım ben tam kapı agzında meğer otobüsün kapılar içe doğru açılıyormuş ben bir sıkıştım :1shok: ama böğrüm delindi böbreklerim tost makinesinde ezilir gibi ezildi allahtan zayıfım bütün otobüs bagrıo şöföre kapıyı kapat kıs sıkıştı die o gündür bu gündür daha binmedim binmemde

lisedeyken bigün kız arkadasımla okuldan kaçtık ikimizden dertli takılıyoruz o sıralar gel sahilden içelim dedik ilk içişimiz sahilde bira aldık içiyoruz 2 er taneydi sanırım genç bi cocuk geldi bi baktık bi tarafını actı anlayın işiyor bize bakıp biz tabi şok :1shok: koşa koşa nasıl kaçıyoruz biz bide sarhoş olduk kafamçokkarıştı ilk defa içiyoruz ya minübüse bindik eve gitcez benim salak arkadasım sen kalk ayakkabını çıkar minübüste ayagını almış demirin üstüne koymuş gülmekten öldüm :roflol: neyse minübüsten inmemizle annemle teyzemle karşılaşmadıkmı :1shok::1shok::1shok: anlasa öldürür beni uzaktan konustum koşarak kactık bizim canımız gene bira istedi neyse aldık bizim eve gittik içtik arkadasım gitti evde ablam var bana camadır makinesine yumoş koy diyo ben kalk bütün oda spreyini makineye boşalt farkında değilim tabi ablamın o....... die bağırmasıyla anladım sonra arkadasım aradı eve giderken durağın direğin küt die kafayı koymuş yere düşmüş :roflol::roflol::roflol: ne gündü yaa daha neler var nelerr....

Bi tanede benden

dedem baypas ameliyatı oldu 9 sene önce :bbo:
açık ameliyat ama baya zor geçirdi o süreci
canı çok tatlıdır
en ufak şeyde ölüyom diyo
neysee
muhtara gitmiş erkek kuzenimle
tabi zor yürüyo benneyaptımki
muhtar : Amca hayırdır noldu sana
dedem : Sorma evladım çok kötüyüm :çok üzgünüm:
muhtar : Noldu amca niye kötüsün sırnaşık şey
dedem : Ah evladım bikaç ay önce paspas ameliyatı oldum ondan demiş kafamçokkarıştı
bizim kuzen geldi anlattı yıkllardır espri konusudur
zavallı dedem paspas yüzünden mişlaelaelaelaelae

kayınpederim biraz aksidir
bi gün dışardan kahkaha sesleri geliyo kadınlar gülüyo
tepesi bi attı
"bunlara cenneti mi müjdelemişlerde gülüyolar bu kadar dedi" kaydirigubbakcemile3
bizde güleriz hala zemuszemus

off çok güldüm yaa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de anlatıyım. benim azcık saf bir arkadaşım var.
birgün alışverişe gidiyor kot almak için..
dalgın galgın kotlara bakarken mankenin üstündeki kotun rengini beğeniyor.
yaklaşıyor.kumaşını inceliyor dokunuyor falan...
sonra manken sallanıyor devrilcek diye de bizimki iyice kavrıyor kalcalarından
kafasını kaldırmasıyla onun aslında bi manken değil,bi adam olduğunu farkettiğinde arkasına bakmadan kaçıyor tabii =))):roflol::roflol:

çok komik ya manken adam çıktı koptumm:roflol::roflol::dance::dance::dance:

gecen telefon faturaları gelmıs
baktım benımkı normal
herıfın faturaya baktım yüksek
aldım faturayı ınceledım
anamm numaranın bırı süreklı aranmıs
kım bu ya dedım hemde kac kere aranmıs?
herıf dedı sevgılımı aradım
ben hala dıyom kımın bu numara

kımın dersınız

ula bızım evı aramıs adam :roflol:

Eşin demiş ama sen hala direnmişsin :roflol::roflol::roflol:

ayuu :roflol::roflol:

bu yaz ablamla pazara gittik sebze meyve alıyoruz
yazın memleket pazarlarıda başka güzeldir
herşey taze çıtır çıtır
biraz bişeyler aldık o sırada çok güzel yemyeşil bir salatalık gördük ama sahibi başında yok
biraz dolaştık baktım ablam kaybolmuş
hemen peşine düştüm bir baktım önceki salatalık küfesinin başında tarttırıyor
koştum yanına
ablama dedimki
abla ya deminki sahipsiz salatalığın sahibini bulmuşun madem bi haber versene

tüüü iresil:roflol::roflol:

tüüü iresil:roflol::roflol:

bunuda sana itaf ediyorum cinnim
bizim akrabalardan biri anlattı
evlendiklerinde kızın yaşı çok küçükmüş
hani birşey bilmiyorsa diyip anlatan sağdıçlar vardıya önceden şimdi herkez herşeyi biliyor
kızın sağdıcı demişki bak kızım sakin ol heyecanlanma damat gelicek
oturup konuşun acele etmeyin sonra yavaş yavaş soyunursunuz sonra devamı tabi .........
kadın gitmiiş gelin bekliyo damadı
biraz sonra gürültüler evin dış kapısında anlıyoki damat gelmiş
sesler kesiliyo kız bekliyo bekliyo damat yok
on onbeş dakika sonra kapı açılıyo damat görünüyo
ama o ne damat anadan üryan gelin çığlığı basıyo
sonra damat anlatmış damadın sağdıcıda demişki
oğlum canın isteyince hemen harekete geç
sonra bir daha olmayıverir

oyyyy :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey dıkandım kızz devamını beklerim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…