Çillerim yüzünden kimse beğenmiyor ?

Cero12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
32
9
1
29
23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım ?

Çilli seven çok var, sadece denk gelmemiş.
Siz kendinizi beğenmiyorsunuz çillerinizle.
Föndotenle kapatabilirsiniz.

cnm bunun çille falan alakası yok millet kalemlerle çil yapıyor yüzüne...elektiriği tutmamıştır karşına gelen kişinn ayrıca seni dış görünüşün için sevicek biri sevmesin daha iyi...

İnsanlar dışını beğenmediklerinin içinide merak etmiyorlar maalesef

Çilliysen tenin de açıksa vur turuncuyu saçlarına harika olur:)
Ayrıca çil kötü birşey değil ki kendini sevmeden ilişkiye kalkışma zaten.
Bende çok sivilce vardı mesela ama sevgilim oldu yani ama bende kalkıp of sivilcem var demiyordum dalga bile geçiyordum sivilcelerimle kendinle barışık ol sen kendini sevmezsen kimse sevmez.

Önce kendinle barış
Sen kendini sevmezsen kimse sevmez
Eminim çillerinden dolayı değil yanlızlığın yaydığın enerjiyi değiştir
Not; boll çilli evli

İnsanlar dışını beğenmediklerinin içinide merak etmiyorlar maalesef

Çok doğru .

Çilli birini sevmeyen seni sevmez .

Çilli birini seven seni sever .

Boşver Allah aşkına kendileri düşünsün sanki erkeklerin hepsi bana yüz modeli .

Söylersiniz çillerinizi, inanın kimse takmıyor onları.
Siz büyütüyorsunuz.
Herkesin kusurları var ve evlenince hepsini görüyor karşıdaki.
Eminim sizin evleneceğiniz kişinin de kompleks yaptığı bir kusuru vardır.
Ayrıca evlenecek kadar seven insan karşıdakinde kusur görmüyor ya da kusurlarıyla seviyor.
Zamanla aşarsınız bu takıntınızı.
Siz sadece kocaman gülümseyin, hiç vazgeçmeyin gülümsemekten.

Takma sen önce kendini sev. Sevmedigin için bu enerjiyi karşıya yansıtıyorsun. Sen sevince bak gör çillerine değil senin kendini sevmeni ve içini sevecektir.

Keşke benimde sivilcem olsaydı çil yerine benimde çok arkadaşım var sivilceli ve evliler ama çil göze batıyor lekeli bir görünüm oluşturuyor yüzümde

Çiller tam olarak nasıl bir dağılim gösteriyor. Ben de cilliyim. Hem de öyle ssdece burun ve elmaciklara dağılan cillerden değil. 18 yaşıma kadar ben de pek sevmezdim ama sonra hoşuma bile gitmeye başladı. Bence değişik bir hava katıyor. Bir de bir markanın bszi bbleri çok yakışıyor çilli yüze. Sakın fondöten sürme çünkü o zaman gerçekten hoş olmuyor bence

Ben cili cok sevmen ama bi arkadasim vardi cok cilliydi esi kac sene pesinde kostu simdi de cok mutlu bi evliligi var maasallah.Bu isler cile,guzellige bakmiyor ya seven cok sana denk gelmemis.

Çillerim var benimde. Senin yaşındayken bende sevmezdim. Fondotenle kapatırdım. Şimdi çok kızıyorum kendime. Şimdiki aklım olsaydı asla kapatmazdım. Herkes görsün çillerimi. Çiller çok yakışıyor bence herkese. Beni sevende böyle seviyor. Çil utanılacak bir şey degil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…