Çilli seven çok var, sadece denk gelmemiş.23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım?
Çilli seven çok var, sadece denk gelmemiş.
Siz kendinizi beğenmiyorsunuz çillerinizle.
Föndotenle kapatabilirsiniz.[/QUO
Föndotenle kapatıyorum ama biriyle tanıştım diyelim evlenmek istedik makyajsız halimi gördüğünde nasıl açıklıycam
cnm bunun çille falan alakası yok millet kalemlerle çil yapıyor yüzüne...elektiriği tutmamıştır karşına gelen kişinn ayrıca seni dış görünüşün için sevicek biri sevmesin daha iyi...
İnsanlar dışını beğenmediklerinin içinide merak etmiyorlar maalesef
Eki Görüntüle 2138651
Bu kiz Victoria Secret mankeniydi ve cilli
Çilliysen tenin de açıksa vur turuncuyu saçlarına harika olur:)
Ayrıca çil kötü birşey değil ki kendini sevmeden ilişkiye kalkışma zaten.
Bende çok sivilce vardı mesela ama sevgilim oldu yani ama bende kalkıp of sivilcem var demiyordum dalga bile geçiyordum sivilcelerimle kendinle barışık ol sen kendini sevmezsen kimse sevmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?