Çillerim yüzünden kimse beğenmiyor ?

Önce kendinle barış
Sen kendini sevmezsen kimse sevmez
Eminim çillerinden dolayı değil yanlızlığın yaydığın enerjiyi değiştir
Not; boll çilli evli

Çillerimden başka bi sorun göremiyorum

Benim burnumda çok az belli belirsiz ama yanaklarımdaki çok ve koyu renkler

Tüm yüzümü kaplamıyor burun üstümde çok az ama yanaklarımda baya koyu renkler

Eki Görüntüle 2138651
Bu kiz Victoria Secret mankeniydi ve cilli

Bence yanlış örnek . Bu kıza ne yaparsak yapalım güzel durur zaten . VS mankeni . Çok uç yani .

Hani bunu gören konu sahibesi daha da kendini sorgulayabilir . Daha da karamsarlaşabilir .

Reel'e dönecek olursak herkese çil yakışmaz .

Konu sahibi arkadaş da etrafa negatif enerji yaymazsanız takıntı halinden çıkmış olursunuz .

="Cero12, post: 55734548, member: 885267"]Tüm yüzümü kaplamıyor burun üstümde çok az ama yanaklarımda baya koyu renkler
Teniniz açık mı? Sacinizi ne renge boyuyorsunuz?

Bendede var burnumun ust kısmında ama ben hıc kafaya takmadım bende ozellikle yaza dogru cıkıyor. Ama kendimi sevdıgım ıcın onlarda gozume hıc batmadı. Bence sende cok guzel Bı kızsın sadece kafana taktığın ıcın seni begenmedıklerını dusunuyorsum once ıse bunu kafaya takmamakla basla eminim karsıdakı insanlar senin kadar sorun etmiyordur. Hem Allah vergisi Allah oyle uygun gormus yaratmış dimi canım boyle dusun birde.

Beni bu çillerimle sevecek bi insan olacağını sanmıyorum

="Cero12, post: 55734583, member: 885267"]Beyaz tenliyim saçlarımı saçlarım kahverengi uçları sarı ombre
Normalde ne renk? Ben de saclarimi kızıl karamel siyah vs bir sürü renk yaptım. Ssri ve turuncu hariç yaptım yani
Ama şimdi kendi rengimde tamamen ve hepsinden daha iyiymiş ya diyorum. Cillerle çok daha uyum içinde. Hoş aklım hep turuncuya yakın bir renkte kaldı ama geldim 32 yaşına bu yaştan sonra yapılır mı indir kararsızım:)

Sizinkiler azmış benimde o kadar olsa kafaya takmam önceden böyle düşünmüyordum ama kimse beni beğenmediği için artık kafata takmaya başladım

Keşke benimde sivilcem olsaydı çil yerine benimde çok arkadaşım var sivilceli ve evliler ama çil göze batıyor lekeli bir görünüm oluşturuyor yüzümde

bacım tövbe de Allah Billah aşkına tövbe de. ne demek keşke sivilcelerim olsaydı? sokaktan geçen, tanımadığın insanların bile sana "yüzüne şunu sür, bunu sür sivilcelerin için" demesi ne kadar sinir bozucu tahmin edemezsin. çillerin hiç kalır bunun yanında. nolur şu düşünceyi at kafandan. sivilceleri için 8 ay boyunca roaccutane kullanmış biri olarak bunu söylüyorum sana. sivilcelerimi geçirmek için karaciğerimden oluyordum artık düşün kullanmak zorunda olduğum ilacın etkilerini. antidepresanlar gibi imza verip, tüm sorumluluğu kabul edip, her ay reçeteyle aldığın bir ilaçtan bahsediyorum.

Beni bu çillerimle sevecek bi insan olacağını sanmıyorum
Sacmalama ya benim arkadasimin ki kadar oldugunu sanmiyorum.Cok beyaz bi kizdi ve yuzunun her yerinde cili vardi ve buyuk koyu renkti.Seveni de oldu tum arkadaslarimin icinde en mutlusu o kiz.Cok negatifsin yalniz boyle olmaz.

Bir de burnunda azıcık çıli olan ben de cilliyim demesin konu sahibini hiç rahatlatmayacagi gibi daha da sinir eder" benimki de o kadar olsaydı burda konu açmadım" diyerek.

Evet ama en azından tedavisi var çilin kesin bi tedavisi yok lazer yaptırsam bile yeniden çıkma ihtimalleri var

Ben cili cok sevmen ama bi arkadasim vardi cok cilliydi esi kac sene pesinde kostu simdi de cok mutlu bi evliligi var maasallah.Bu isler cile,guzellige bakmiyor ya seven cok sana denk gelmemis.

Umarım benimde karışıma böyle biri çıkar

Bence o senin Hüsnü kuruntun:) vakti zamanı gelmemiştir herkes çok mu güzel karakterin güzel olsun seni seven kalbin için sevsin

Evet ama en azından tedavisi var çilin kesin bi tedavisi yok lazer yaptırsam bile yeniden çıkma ihtimalleri var

tedavi için kesin diyemezsiniz sivilcede de. ilacın üstünden 2 sene geçti şu sıralar cildim alarm vermeye başladı tekrar. ayrıca çil alt tarafı çil ama sivilce öyle değil. iltihabı ayrı dert, elin suratına değdiğinde acıması ayrı dert, sıksan kanatsan ayrı dert, sıkmasan bıraksan ayrı dert, izi kalır ayrı dert.

yanlış anlama beni derdini küçümsemiyorum. ama keşke bende de sivilce olsaydı diyip o daha iyiymiş gibi düşünme. emin ol o kadar sivilcelerle uğraşacağıma çilli olmayı tercih ederdim.

çillerini sevmek için uğraşabilirsin. internetten çilli vloggerların makyajlarını araştırıp içinden kendine yakıştırdığını yapabilirsin. saçlarını boyuyorsan rengini kızıl/turuncu yapabilirsin. aksesuarlarını bile buna göre seçebilirsin.

ama çillerim var o yüzden bekarım diye düşünme. emin ol bunun çillerinle alakası yok. ayrıca tüm yüzünü de kaplamıyormuş. burnunun üstünde ve yanaklarında varsa eminim çok güzel çillerdir.

Sizinkiler azmış benimde o kadar olsa kafaya takmam önceden böyle düşünmüyordum ama kimse beni beğenmediği için artık kafata takmaya başladım
Takma lütfen eminim senı rahatsız ediyordur ama yapıcak bisey yok. Kendinle barısık ol kusursuz insan yok su hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…