- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
Bence yanlış örnek . Bu kıza ne yaparsak yapalım güzel durur zaten . VS mankeni . Çok uç yani .
Hani bunu gören konu sahibesi daha da kendini sorgulayabilir . Daha da karamsarlaşabilir .
Reel'e dönecek olursak herkese çil yakışmaz .
Konu sahibi arkadaş da etrafa negatif enerji yaymazsanız takıntı halinden çıkmış olursunuz .
Sen böyle düşündüğün için kimse beğenmiyor çillerle alakası yok özgüvensiz duruş hiçbir zaman karşı tarafı etkilemez istersen dünya güzeli ol özgüven yoksa fark bile edilmezsin istersen çok çirkin ol özgüven varsa ışık gibi parlarsın sürekli çilleri kafana takarsan eksiklik olarak görürsen karşı taraf da bunu eksiklik olarak görür sen güzellik olduğunu hissettirirsen onlarda güzel hisseder bilmem anlatabildim mi?23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım?
Sacmalama ya benim arkadasimin ki kadar oldugunu sanmiyorum.Cok beyaz bi kizdi ve yuzunun her yerinde cili vardi ve buyuk koyu renkti.Seveni de oldu tum arkadaslarimin icinde en mutlusu o kiz.Cok negatifsin yalniz boyle olmaz.
tedavi için kesin diyemezsiniz sivilcede de. ilacın üstünden 2 sene geçti şu sıralar cildim alarm vermeye başladı tekrar. ayrıca çil alt tarafı çil ama sivilce öyle değil. iltihabı ayrı dert, elin suratına değdiğinde acıması ayrı dert, sıksan kanatsan ayrı dert, sıkmasan bıraksan ayrı dert, izi kalır ayrı dert.
yanlış anlama beni derdini küçümsemiyorum. ama keşke bende de sivilce olsaydı diyip o daha iyiymiş gibi düşünme. emin ol o kadar sivilcelerle uğraşacağıma çilli olmayı tercih ederdim.
çillerini sevmek için uğraşabilirsin. internetten çilli vloggerların makyajlarını araştırıp içinden kendine yakıştırdığını yapabilirsin. saçlarını boyuyorsan rengini kızıl/turuncu yapabilirsin. aksesuarlarını bile buna göre seçebilirsin.
ama çillerim var o yüzden bekarım diye düşünme. emin ol bunun çillerinle alakası yok. ayrıca tüm yüzünü de kaplamıyormuş. burnunun üstünde ve yanaklarında varsa eminim çok güzel çillerdir.
23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım?
Sen böyle düşündüğün için kimse beğenmiyor çillerle alakası yok özgüvensiz duruş hiçbir zaman karşı tarafı etkilemez istersen dünya güzeli ol özgüven yoksa fark bile edilmezsin istersen çok çirkin ol özgüven varsa ışık gibi parlarsın sürekli çilleri kafana takarsan eksiklik olarak görürsen karşı taraf da bunu eksiklik olarak görür sen güzellik olduğunu hissettirirsen onlarda güzel hisseder bilmem anlatabildim mi?
Yüzümde çok fazla ve koyu renkli çillerim var hiçbir zaman şikayetçi olmadım hiçbir zaman kimsenin de beğenmediğini hissetmedim bazı hadsiz kız arkadaşlar işte şu krem iyi geliyormuş falan dediğinde ilgilenmiyorum bunlar beni basit olmaktan çıkarıyor bence çok güzeller diyip geçtim ama gerçekten böyle düşündüm şimdi eşime sordum yüzümdeki çilleri ilk ne zaman fark ettin dedim bilmem hiç düşünmedim dedi çünkü kusur olarak görüp saklarsan herkes görür gurur duyup sergilersen kimsenin gözüne gelmez
Sende beni yanlış anlama kesinlikle sadece sivilceli olan o kadar çok tanıdığım var ki hatta bi arkadaşım var yüzü tamamen büyük büyük sivilcelerle kaplı ama evli ve eşi onu çok seviyor hatta makyaj yapmasını bile istemiyor ben seni böyle seviyorum diyor ama sivilceli olup sevgilisi olan ve evlenen çok kişi var demekki göze batmıyor sivilceler bu kadar ama çil batıyor ki beni beğenen pek yok anlatmak istediğim bu
23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım ?
Ayhh tamam,bu özgüven eksikliği ile zaten kimse beğenmez,Beni bu çillerimle sevecek bi insan olacağını sanmıyorum
önce bu takıntını yen bence biriyle sevgili olmak evlenmek çok önemli şeyler değil olmuyor diye kendine kusur bulma hayattaki amacın bunlar olursa bulamazsın sen yoluna bak doğru insan gelip seni bulur özgüvenini yüksek tutacak bir şeylerle ilgilen hobi edin başarılı ol çevreni değiştir ama insanlar seni beğensin diye değil bak o çok beğenilen insanlara dikkat et onlar hiçbir şeyi beğenilmek için yapmaz genelde kendini sıkmadan yaşa hayatıAnlatmak istediğini anlayabiliyorum haklısın belkide ama kimse beğenmeyince bende çillerimi takıntı yaptım dediğin gibi belkide özgüvenim olmadığı içindir ne kadar güzel bi yuva kurmuşsun inşallah allah banada nasip eder
23 yaşındayım fazla sevgilim olmadı ne demek, kaç tane olacaktı ki? Az olsun öz olsun. Çillerin olmasaydı kolleksiyon yapacaktın yani. Allahtan çillisin ha!23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım?
23 yaşındayım fazla sevgilim olmadı ne demek, kaç tane olacaktı ki? Az olsun öz olsun. Çillerin olmasaydı kolleksiyon yapacaktın yani. Allahtan çillisin ha!
Cidden bunu sorun etmedi mi? Ben en cok bundan korkuyorumBenim vucudumun heryerinde lekeler var ve aşk evliliği yaptim seven insanin gözü bunları görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?