Çillerim yüzünden kimse beğenmiyor ?

Bakis acimiz cok farkli benim anlatmak istedigim o mankenlerin bile cili var anlamindaydi hani insanlar onlari kusursuz goruyor ki cil aslinda kusur degildir.

Sen böyle düşündüğün için kimse beğenmiyor çillerle alakası yok özgüvensiz duruş hiçbir zaman karşı tarafı etkilemez istersen dünya güzeli ol özgüven yoksa fark bile edilmezsin istersen çok çirkin ol özgüven varsa ışık gibi parlarsın sürekli çilleri kafana takarsan eksiklik olarak görürsen karşı taraf da bunu eksiklik olarak görür sen güzellik olduğunu hissettirirsen onlarda güzel hisseder bilmem anlatabildim mi?
Yüzümde çok fazla ve koyu renkli çillerim var hiçbir zaman şikayetçi olmadım hiçbir zaman kimsenin de beğenmediğini hissetmedim bazı hadsiz kız arkadaşlar işte şu krem iyi geliyormuş falan dediğinde ilgilenmiyorum bunlar beni basit olmaktan çıkarıyor bence çok güzeller diyip geçtim ama gerçekten böyle düşündüm şimdi eşime sordum yüzümdeki çilleri ilk ne zaman fark ettin dedim bilmem hiç düşünmedim dedi çünkü kusur olarak görüp saklarsan herkes görür gurur duyup sergilersen kimsenin gözüne gelmez

Yalnizligi yuzundeki cillere yoruyorsan yanlis cunku bu isler sans meselesi nasip kismet yoksa ne imkansiz denilenler oluyor da her seye sahip olanlar yalniz oluyor.

Sacmalama ya benim arkadasimin ki kadar oldugunu sanmiyorum.Cok beyaz bi kizdi ve yuzunun her yerinde cili vardi ve buyuk koyu renkti.Seveni de oldu tum arkadaslarimin icinde en mutlusu o kiz.Cok negatifsin yalniz boyle olmaz.

Sende beni yanlış anlama kesinlikle sadece sivilceli olan o kadar çok tanıdığım var ki hatta bi arkadaşım var yüzü tamamen büyük büyük sivilcelerle kaplı ama evli ve eşi onu çok seviyor hatta makyaj yapmasını bile istemiyor ben seni böyle seviyorum diyor ama sivilceli olup sevgilisi olan ve evlenen çok kişi var demekki göze batmıyor sivilceler bu kadar ama çil batıyor ki beni beğenen pek yok anlatmak istediğim bu

Anlatmak istediğini anlayabiliyorum haklısın belkide ama kimse beğenmeyince bende çillerimi takıntı yaptım dediğin gibi belkide özgüvenim olmadığı içindir ne kadar güzel bi yuva kurmuşsun inşallah allah banada nasip eder

Sivilce batmiyor ama cil batiyor

önce bu takıntını yen bence biriyle sevgili olmak evlenmek çok önemli şeyler değil olmuyor diye kendine kusur bulma hayattaki amacın bunlar olursa bulamazsın sen yoluna bak doğru insan gelip seni bulur özgüvenini yüksek tutacak bir şeylerle ilgilen hobi edin başarılı ol çevreni değiştir ama insanlar seni beğensin diye değil bak o çok beğenilen insanlara dikkat et onlar hiçbir şeyi beğenilmek için yapmaz genelde kendini sıkmadan yaşa hayatı

Benim vucudumun heryerinde lekeler var ve aşk evliliği yaptim seven insanin gözü bunları görmez

Öf saçmalama lütfen. Çilden dolayı beğenilmeyen kadın duymadım hiç. Benim de çillerim var, ergenken takıyordum sonra aştım. Eminim çok yakışıyordur, barış çillerinle

23 yaşındayım fazla sevgilim olmadı ne demek, kaç tane olacaktı ki? Az olsun öz olsun. Çillerin olmasaydı kolleksiyon yapacaktın yani. Allahtan çillisin ha!

23 yaşındayım fazla sevgilim olmadı ne demek, kaç tane olacaktı ki? Az olsun öz olsun. Çillerin olmasaydı kolleksiyon yapacaktın yani. Allahtan çillisin ha!

Fazla dediğim 2 tane oldu oda lise çağında liseden mezun olalı bile 4 yıl oldu benim yaşıtım olanlar bir sürü kişiyle çıktı tabiki az olsun öz olsun ama o bile olmuyor liseden beri sevgilim olmaması normal değil anlatmak istediğim bu

Benim vucudumun heryerinde lekeler var ve aşk evliliği yaptim seven insanin gözü bunları görmez
Cidden bunu sorun etmedi mi? Ben en cok bundan korkuyorum

Sende onlari begenme o zaman. Tek derdiniz çil olsun. Gidin bir guzellik merkezine tedavi olun.

Konu sahibi tüm yazılara muhalefet bir şekilde cevaplar vermişsin, halbuki arkadaşlar sana ellerinden geldiğince olumlu yorumlar yapmışlar, tavsiyelere kapalısın , peki neden konu açtın ?

Ayrıca bende de çil var , burun ve burun çevresi kısmında..
Bir ara ben de kafama takmıştım ama bir arkadaşım; çillerin olsa bile onu kapatacak güzelliğin var dedi, ve o günden sonra bir daha asla kafama takmadım..

Bir de evliyim, ve eşim yıllarca mücadele etti benimle evlenmek için, çil çok çirkin gösterse uğraşmazdı sanırım.
Çilini kabul edecek değil , mutlu olacağın birini bulmak önemli olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…