Çillerim yüzünden kimse beğenmiyor ?

Birinin beğenmesine gerek var mı sence ? Bence önce sen kendini olduğun gibi sev, kabul et. Seven bulunur canım.Ben de çilliyim ve çillerimle bir bütünüm.Bekarken ki düşüncem beni beğenmeyen kendine baksın ki ben kendimi de çok severim.Eşim, etrafımdaki herkes 'Sende ki özgüven kimse de yok' derler. Hatta o kadar fazla ki bu özgüvensana zarar verir diyen de çok. Tatlım kendine güven :)

Bir yere kadar üzülmüştüm, belki haklıdır kendince demiştim ta ki sivilcelerim olsaydı dediğiniz yere kadar, dermapene gidiyorum sivilcelerim için, hiç bir halt etki etmediği için ve dünyanın acısını geçiyorum 20 günde bir. Çilleriniz size herhangi bir eziyet veriyor mu beğenilmeme dışında? Onun da çillerinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben de kendimi beğenmem ama çevreye bunu bu kadar empoze ediyorsanız gerçek hayatta da bu yüzden insanlar sizden uzak duruyordur, siz kendinizi sevmezseniz kimse sevmez çünkü. Yastığa yattığımda ağrısı başıma vuran sivilcelerimden mi istiyorsunuz gerçekten çilleriniz yerine?

Gönül gözüyle sevmek gerek seni dış görünüşüne göre sevecekse zaten sevmesin bak etrafına dünya güzeli kız yanındakini beğenmezsin yaa çok yakışıklı bi erkek yanındaki kızı beğenmezsin ayy bunun neyini beğenmiş dersin yani gönül gözüyle bakmak lazım benimde çillerim var kendimi beğenmem ama olduğum gibi mutluyumm beni ben yapan şeyler onlar acele etme umarım doğru insan çıkar karşına bi an önce

Haklısınız burada yazılanları gördükçe çillerimle ilgili olmadığını anlıyorum belkide başka bir sorun vardır bunu bulmaya çalışıcam.immortelle dediğiniz rengini açmak için kremmi?
nemlendirmek için yüzü bir yağ karışımı ama biraz açıyor. Boşa para verme renk açıcı kremlere bir işe yaramazlar.

Söylediğiniz makyajı canlandıramadım. Benzer bir fotoğraf atabilir misiniz?

Teşekkür ederim gerçekten hoş bir makyaj. Sade ve çarpıcı.
Burda allık biraz abartılmış ben bu kadar kullanmıyorum ama kullanılsa da yazın abes durmuyo göz makyajı hafif oldukça güneşten yanmış gbi bi tatlılık oluyo :) allık bronz üstüne biraz şeftali de olabilir :) Rica ederim ne demek

Cidden bunu sorun etmedi mi? Ben en cok bundan korkuyorum

Hayir tabiki dert etmedi kimse kusursuz degilki canim sen farklisin :* ve cok güzelsin bence sen once kendini sev :) melekler öpmüş seni ondan iz kalmis :)

Hayir tabiki dert etmedi kimse kusursuz degilki canim sen farklisin :* ve cok güzelsin bence sen once kendini sev :) melekler öpmüş seni ondan iz kalmis :)
Yaa hiç böyle düşünmemiştim

Güzel bir kadini çiller cirkinlestirmez, cirkin kadin cilleri yok olunca afrodit olmaz. Cirkin misiniz, guzel misiniz bilmiyorum. Ciller yuzunden cirkinim dediginiz icin soyledim.

Cillerinle gurur duymalisin. Son zamanin trend dövmeleri de ciller! Cogu bayan cil yaptirmak icin kac para harciyor..
Benimde cillerim var :) ve evliyim. Inan bana seni sen oldugun icin seven biri cikicak karsina.

Güzel bir kadini çiller cirkinlestirmez, cirkin kadin cilleri yok olunca afrodit olmaz. Cirkin misiniz, guzel misiniz bilmiyorum. Ciller yuzunden cirkinim dediginiz icin soyledim.

Fotoğraflarımda çillerim fazla belli oluyor fotoğraflarımdan görüp beğenen yakından görünce beğenmediği için bunu çillerime bağladım demekki çillerim olmasa beğenen birileri var diye düşünüyorum

Afrodit olacağımıda söylemedim bu arada

Cillerinle gurur duymalisin. Son zamanin trend dövmeleri de ciller! Cogu bayan cil yaptirmak icin kac para harciyor..
Benimde cillerim var :) ve evliyim. Inan bana seni sen oldugun icin seven biri cikicak karsina.

Çok teşekkürler güzel yorumunuz için bana moral verdiniz

Bir hastalık var, gördünüzmü hiç bilmiyorum. Cadı yüzü görünümü oluyor. Öyle bir gençkız var o hastalığı taıyan, yolda gören hayretle bakıyor ona çirkinliği yüzünden. Amaaaaa kız bir erkeklerle flört ediyor sorma...İnanmakta güçlük çekersin. Yakışıklı, boylu poslu adamları buluyor. Fakat bu kız çirkin ve hasta olmasına rağmen bir havalı giyimi var, kendine öyle bir bakıyor, burnu büyük kimselere selam vermez, lüx semtlerde , lüx cafelere takılıyor.....Artık yorumu sana bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…