nemlendirmek için yüzü bir yağ karışımı ama biraz açıyor. Boşa para verme renk açıcı kremlere bir işe yaramazlar.Haklısınız burada yazılanları gördükçe çillerimle ilgili olmadığını anlıyorum belkide başka bir sorun vardır bunu bulmaya çalışıcam.immortelle dediğiniz rengini açmak için kremmi?
Söylediğiniz makyajı canlandıramadım. Benzer bir fotoğraf atabilir misiniz?Sorun çil falan değil özgüven sorunu bence.. Çile bayılırım çok beyaz tenliyim yaz başlarken çillenirim, fondoten kullanmam bronz allık, highlighter bir efsane oluyor.. eşim de make-up artist asla kapattırmaz çillerimi, biz çil yapıyoruz insanlara makyajla sen kapatıyosun diye kızar bb bile sürsem.. Zaten insan insanı tipinden çok haliyle tavrıyla beğenir, eğer kusur arayacaksanız kendinizde o konulara biraz eğilin derim.. Bi de lütfen biraz özgüven
Söylediğiniz makyajı canlandıramadım. Benzer bir fotoğraf atabilir misiniz?
Buna benzer ama elmacıkların üst bölümüne biraz daha aydınlatıcı yapıyorum benSöylediğiniz makyajı canlandıramadım. Benzer bir fotoğraf atabilir misiniz?
Teşekkür ederim gerçekten hoş bir makyaj. Sade ve çarpıcı.Buna benzer ama elmacıkların üst bölümüne biraz daha aydınlatıcı yapıyorum ben
Burda allık biraz abartılmış ben bu kadar kullanmıyorum ama kullanılsa da yazın abes durmuyo göz makyajı hafif oldukça güneşten yanmış gbi bi tatlılık oluyo :) allık bronz üstüne biraz şeftali de olabilir :) Rica ederim ne demekTeşekkür ederim gerçekten hoş bir makyaj. Sade ve çarpıcı.
Cidden bunu sorun etmedi mi? Ben en cok bundan korkuyorum
YaaHayir tabiki dert etmedi kimse kusursuz degilki canim sen farklisin :* ve cok güzelsin bence sen once kendini sev :) melekler öpmüş seni ondan iz kalmis :)
Güzel bir kadini çiller cirkinlestirmez, cirkin kadin cilleri yok olunca afrodit olmaz. Cirkin misiniz, guzel misiniz bilmiyorum. Ciller yuzunden cirkinim dediginiz icin soyledim.
Fotoğraflarımda çillerim fazla belli oluyor fotoğraflarımdan görüp beğenen yakından görünce beğenmediği için bunu çillerime bağladım demekki çillerim olmasa beğenen birileri var diye düşünüyorum
Cillerinle gurur duymalisin. Son zamanin trend dövmeleri de ciller! Cogu bayan cil yaptirmak icin kac para harciyor..
Benimde cillerim var :) ve evliyim. Inan bana seni sen oldugun icin seven biri cikicak karsina.
Fotoğraflarımda çillerim fazla belli olmuyor fotoğraflarımdan görüp beğenen yakından görünce beğenmediği için bunu çillerime bağladım demekki çillerim olmasa beğenen birileri var diye düşünüyorum
Bir hastalık var, gördünüzmü hiç bilmiyorum. Cadı yüzü görünümü oluyor. Öyle bir gençkız var o hastalığı taıyan, yolda gören hayretle bakıyor ona çirkinliği yüzünden. Amaaaaa kız bir erkeklerle flört ediyor sorma...İnanmakta güçlük çekersin. Yakışıklı, boylu poslu adamları buluyor. Fakat bu kız çirkin ve hasta olmasına rağmen bir havalı giyimi var, kendine öyle bir bakıyor, burnu büyük kimselere selam vermez, lüx semtlerde , lüx cafelere takılıyor.....Artık yorumu sana bırakıyorum.23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?