Çillerim yüzünden kimse beğenmiyor ?

Çillerimi seviyorum :) bende sarışınım burnumda ve yanaklarıma dağılan çiller var. Omuzlarımdan da koluma yayılıyor biraz. Hiç rahatsız değilim, hiçte olmadım. Neden bu yüzden rahatsız oluyorsun ki? Tedavisi de varmış diyorlar . Araştır seni çok rahatsız ediyorsa .

Ben de çilleri sevenlerdenim.

Eşim de sever ve zorla yüzümde çil bulmaya çalışır. Seven erkek de çok bence.

Benim bi erkek arkadasım vardı yüzü çilden sivilceden görünmüyordu ama gel birde bana sor yıllarca aşk acısı çektim onun yüzünden ölesiye aşıktım ona:) çünkü tatlı dili şeytan tüyü vardı.. çil bence güzel bişey siz sadece henüz denk gelmediniz

Bende bayılırım beyaz tenli turuncu saçlı çilli olanlara:)

Arkadasimin karisi modellik yapiyor ve yuzu full çil.Heryeri ama.Ve ona harika bir hava katiyor.Sev cillerini.Bence cok farkli bir detay.

Erkekler cilli kadin sever ama ozguvensiz kadin sevmez. En azindan benim tanıdıklarım gelemiyor böyle seylere. Belkide sorun cilleriniz degilde bu ozguvensiz halinizdir.
Ayrica anlamiyorum ben siz dahil kk orasini burasini bemegenmeyen estetik pesinde kosan kendini erkeklere begendirmeye calisan kadinlarla dolu. Begenmeyen pamuk prensine almasin deyin gecin yahu. Beni ben sevmezsem elalem sevse neye yarar.... kendinizi sevin begenin bir yahu.
Ha bu arada 180 boyunda 85 kilo kalcasi catlak bacaklari selulitli hafif gobekli bir kadinim suan. Dogum yapali 2 ay oldu. Dogum sebepli lekelerde oldu cildimde buna ragmen kendime bayiliyorum. Bence o ciller bana cok yakisti sevimli bile oldular.. catlaklarda anneligimin hediyesi hos geldiler vucuduma...

Cil gayet sempatik bisey :)
Hatta millet sahte cil yapiyor makyajla ,hic takilmayin. Kismet degildir cilden oldugunu sanmiyorum.

Cilli kadinlara bayiliyorum. Ben de beyaz tenliyim ve saclarim turuncu, aynaya bakip cillerim olmadigi icin uzuluyorum cogu zaman siz kendinizi begenmezseniz kimse sizi begenmez bu arada. Azicik ozguven.

Sadece burnumun Üzerinde var maalesef keşke daha çok olsaydı.. sebep bu değildir en azindan herkes için değildir.. Çok da beğenilen bir durum çünkü..

Bazen güzel olmamayı isterdim biliyo Musun gelen kalbimin güzelliği için gelsin diye . İnsanları tanıyamıyorsun çünkü maaşına mı güzelliğine mi kalbine mi geliyor..

Bazen güzel olmamayı isterdim biliyo Musun gelen kalbimin güzelliği için gelsin diye . İnsanları tanıyamıyorsun çünkü maaşına mı güzelliğine mi kalbine mi geliyor..

Makyajla kendime çil yaptığım dönemlerim olmuştur,aklıma geldi şimdi ,çil özellikle kadınlara ,çekicilik katıyor.kızıl saçlı ve çilli insanlar var. bence çok havalı ve çekici görünüyorlar.ben beyeniyorum çili

Picosure diye bi lazer var...çilleri göturuyo hem de yan etkisi yok beyaz tenliler icin...ama sonrasinda cildini saglam koruman lazim geri gelmemeleri icin...nicole kidman da cilli ama su an cilleri yok ...demek ki tedavisi var umutsuz olma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…