Anket Cilliler güzel mi, çirkin mi olurlar?

çilller güzel mi?çirkinmi?

• evet güzeller.

OY: 111 60,7%
  • hayır çirkinler.

OY: 44 24,0%
  • fikrim yok.

OY: 28 15,3%

• Ankete Katılan
    183
ben çok sevimli bulurum .bence çokta güzel olurlar...... keşke bende de olsaydı........................

çiller çok fazla olmadıkça, ben beğeniyorum.
ilk resimdeki çok güzel bence(kızın kendi de güzel.)

ben çok sevimli bulurum .bence çokta güzel olurlar...... keşke bende de olsaydı........................

24 yaşındayım kayınvalidem hariç hiçç kimse sen çirkinsin dememişti.ben çilliyim abartılı değil.rengide koyu değil.sarışınım,renkli gözlüyüm.herkes iyi bir suratım olduğunu düşünürür.kayınvalidem hariçç-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik çokta umrumda sankii:roflol:lülülülülülü

ben beğenmiyorum ama tabiki çirkinler de diyemem. yüz güzel olduktan sonra birkaç çil güzelliği bozmaz, hatta daha sevimli bile gösterebilir. -tatlicadiarzu-

Kayınvaliden seni görmedenmi istedi:))

oğlu begendikten sonra o begenmemiş önemi yokki.
beni baştan beri güsel statüsüne koymazkiinaniknaniknaniknanik
başta çok üzülüp depresyona girecek gibi olmuştumkii öz güvenim yerine geldi hemen:teytey:
Çillerinle mutlu olmayı bildikten ve kendine güvenin olduktan sonra başkalarının beğenmemesi sorun olmamalı diye düşünüyorum .Çillerinle mutluluklar dilerim .

bende çok güzel bulurum..
hatta hayalim turuncu saçlı,çilli bir kız çocuğu.
Allahım inşallah gönlüne göre verir..

Ben çilliyim Sevgilim çillerimi çok seviyor Bi ara çillerden kurtulayım dedim kıyamet koptu Bende kendimi çillerimle sevimli buluyorum çok çocuksu gösteriyor kaydirigubbakcemile5

göz çevresinde olursa bi şirinlik katıyo ama çoksa aynı şeyi söleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…