Anket Cilliler güzel mi, çirkin mi olurlar?

çilller güzel mi?çirkinmi?

• evet güzeller.

OY: 111 60,7%
  • hayır çirkinler.

OY: 44 24,0%
  • fikrim yok.

OY: 28 15,3%

• Ankete Katılan
    183
benimde çillerim var. yanaklarımda ve burun çevremde.Kışın belli etmiyorlar kendilerini Gençkız iken hiç sevmezdim onları fakat şimdi onlarla barıştım. kendini beğenmek gibi olmasın ama güzelim..:lepi:

göz altlarımda var hafiften kışın kaybolup yazın geliyolar. gerçi tek kat fondötenle bile kapanıyolar arada rahatsız oluyorum keşke olmasaydı diyorum arada beğeniyorum dengesizce düşünüp duruom başka derdim yokmuş gibi:)))

Bende cilliyim cok hosuma gidiyor renk veriyor yüzüme cocukken sinir olurdum.:dance:

çocukken arkadaşlarım alay ederlerdi.çilli bom bomm diyeee :çok üzgünüm:oazamn çocuk aklı çokkkkk üzülürdüm.okula gitmek istemezdim.sonra babam kızım bak sen onlardan farklısın saç rengin farklı.onlar senle alay edince oralı olma ben güzelim de geç dedi.öyle yaptım sonra babam ben üzülüyorum diye öğretmenimle konuşmuş ve bu işe ilkokul 3, sınıf arkadaşlarım bir son vermişlerdi:1closedeyes:.

Her yüzün mutlaka bir kusuru vardır...çil de belki bir kusur kimilerine göre ki bana göre öyle değil,artı bence çok şeker oluyo çilli yüz :icecream:

Saçlarım kızıl olduğu için çillerimde var.ama küçük ve az..çok göze batmıyor..Küçükken kulanmadığım ilaç kalmamıştı.Ama şimdi sorun yapmıyorum.Çillerimle mutlu mesut yaşıyorum :lepi:

Saçlarım kızıl olduğu için çillerimde var.ama küçük ve az..çok göze batmıyor..Küçükken kulanmadığım ilaç kalmamıştı.Ama şimdi sorun yapmıyorum.Çillerimle mutlu mesut yaşıyorum :lepi:

benim saçlarımda küçükken kıpkırmızıymış sonradan rengi açılmışa.s:roflol:

yaşasın çillerim kaydirigubbakcemile5 sizi bilmem ama bana bi yakışıyor bir yakışıyor anlatamam:roflol: hiç sorun etmedim kendime çocukken bile.....kaydirigubbakcemile5

yaşasın çillerim kaydirigubbakcemile5 sizi bilmem ama bana bi yakışıyor bir yakışıyor anlatamam:roflol: hiç sorun etmedim kendime çocukken bile.....kaydirigubbakcemile5

banada yakışıyoryerimseniben
ama sen isteğin kadar çok güzelim de yakışıyor de muhakkak seni sevmeyenler ve kıskananlar yakışmıyor ve güsel değilsin derler..tecrübe konuşuyor.:kahve::kahve:

banada yakışıyoryerimseniben
ama sen isteğin kadar çok güzelim de yakışıyor de muhakkak seni sevmeyenler ve kıskananlar yakışmıyor ve güsel değilsin derler..tecrübe konuşuyor.:kahve::kahve:

ay aman boşver ve şekerim desinler hiç dert etmem o bunu dedi şu onu dedi diye beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez :sm_cool:zorla güzellik olmazki .:roflol:..sende takılma tavsiyemdir..:1hug:...sevgiler...a.s.

ben seviyorum çillerimi... yazın daha çok belli oluyor... ama çilliler güzel ya da çirkin diyemem ... kendimi de bazen güzel bulurum ; bazen fena değil ; bazen çirkin ...

ama çilli insanlar bence de sevimli oluyor...

çil güzelliği hiç etkilemiyo bence..
benim çillerim yok...
arzum onanın bile çilleri vra yakından gördüm hemde bisürü

bana çok sempatik geliyorlar,
dudaktan kalbe dizisindeki başrol oyuncu kızın çillerine bayılıyorum
küçükken bende de vardı ama geçti

ben çillere bayılıyorum olanada çoğunlukla yakşıyor zaten kardeşime hele çok yakıştırıyorum bir zamanlar baya takıntılıydı onları yok etmek için elinden geleni yaptı ama baktı olmuyo herkestende güzel tepkiler alıyo artık bıraktı bu işin peşini
işte kardeşim ve çilleri

dsc00782jj7.jpg

Back
X