• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Sonrası Yanma😪Acilllll !! 🔥

hayatsensin123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
38
Herkese selam. Yardıma ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben bi hevesle Purestten alışveriş yaptım.
Karma yağlı cildim var.Salisilikli yüz yıkama yağ ve jelini aldım. C vit,aha+bha,niacinamide,retinol,arbutin serum aldım.1 hafta kullandım. Gündüz jelle yıkama c vit niacinamide nemlendirici ve gunes kremi kullandım. Aksamlari cift asama temizlik ve diger serumlari donusumlu kullandım. 2 gundur yuzumde bi yanma ve hassasiyet var. Kizarma dokuntu vs yok. Ama sanirim bariyerim alarm veriyor. Bugun sadece suyla yikama ve nemlendirme yaptim. Ne kullansam rahatlarım ? Rutinimi nasil olustururum ? Asiri strese girdim.

Cildinizi alıştırarak kullanmanız gerekir bu gibi aktifleri… Örneğin cildiniz retinole alışkın değilse en düşük yüzdelikte kullanmanız ve haftada 1 kere ile başlamanız gerekir. Cildinizi yormuşsunuz anlaşılan. Bişey sürmeyin artık, bi dermatologa görünseniz iyi olur. Bu süreçte cica krem destekleyici olabilir.

Herkese selam. Yardıma ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben bi hevesle Purestten alışveriş yaptım.
Karma yağlı cildim var.Salisilikli yüz yıkama yağ ve jelini aldım. C vit,aha+bha,niacinamide,retinol,arbutin serum aldım.1 hafta kullandım. Gündüz jelle yıkama c vit niacinamide nemlendirici ve gunes kremi kullandım. Aksamlari cift asama temizlik ve diger serumlari donusumlu kullandım. 2 gundur yuzumde bi yanma ve hassasiyet var. Kizarma dokuntu vs yok. Ama sanirim bariyerim alarm veriyor. Bugun sadece suyla yikama ve nemlendirme yaptim. Ne kullansam rahatlarım ? Rutinimi nasil olustururum ? Asiri strese girdim.
Bu kadar çok şeyi neden bir anda başladın

Retinol, aha-bha yakmıştır cildini. Bir gün onu bir gün diğerine şeklinde her gün aktifleri kullanman tahriş etmiş olabilir.

Back
X