cilt bakımı yaptırdım.daha önceden yaptıran arkdşlar bana bı bakarmısını?

merak etmeyin birşey olma ben sürekli yaptırıyorum önce kızarıyor ama sonra geçiyor iz falan kalmaz üç haftada bir gitmeniz gerekiyor çünkü 3 hafta sonra cildinizin sıkılması gerekiyor..önce bir iki bakımda belki sivilelenme olabilir ama sonrasında kalmıyor hiç birşeyy :)

zemuszemus merak etmeyin birşey olma ben sürekli yaptırıyorum önce kızarıyor ama sonra geçiyor iz falan kalmaz üç haftada bir gitmeniz gerekiyor çünkü 3 hafta sonra cildinizin sıkılması gerekiyor..önce bir iki bakımda belki sivilelenme olabilir ama sonrasında kalmıyor hiç birşeyy :)

Ben her ay cilt doktorunun muaynanesinde kimyasal peeling yaptırıyorum 2 senedir.
Ondan önce güzellik merkezine gitmiştim cilt bakımı yAaptırmak için 3 seans. Yüzüm sıktılar,mıcıkladılar.. garip garip şeyler.. Cildim hassasmış bu sebeple baya sıkıntı yaşadım. Kızarıklık, siyah noktaların yerinde sivilce ve izler...O sıkıntıları anlatmak için doktora gittiğimde o tarz cilt bakımının yanlış olduğunu söyledi. o günden beri kimyasal peeling yaptırıyourm ve çok memnunum.....Hiç iz, acı olmuyor...

ilk anda öyle oluyor ama onun sebebi var cildin püskürüyor yani bu iyi bişey düzelir korkma bayanssulusmile

ankaradaki arkadaşlar cilt bakımınızı nerde ve kaça yaptırıyorsunuz bana da yazabilir misiniz lütfen!!!

Ben de 2 gün önce cilt bakımı yaptırdım kızlar baya eski bi konu sanırım bu ama soranlar olmuş Ankara'da yaptırdım tunalıda bi güzellik merkezinde. Adı woo+ . Bende de kızarma ve şişme oldu. Ama yavaş yavaş geçiyor. Fiyatı 120 tl. Paket şeklinde Alınca daha uyguna denk geliyormuş. Ilk defa yaptırdım baya da bi korktum, çünkü sorunlu bi cildim var. Şimdi hala biraz kızarıklık ve hassasiyet var ama temizlenmiş görünüyor, baya da yumuşak şu an cildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…