Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende 2 seans kadar gittim , kalçamda çatlaklar var bikniden görünecek şekilde hem de...hiçbir işe yaramıyor aslında, bir de krem falan satın aldım ama yok
gidenlerle komustum eskı resımlerını gösterdıler gecmıs..yuzde 70 i zaten bebek gıbı cilt olamaz basta dıyorlar ama bılenler vardır dferın çatlaklardan bu kadar kurtulmak bıle çok guzel
yıllardır ürün kullanıyorum çatlaklar geçmedi. ilk seansı yaptrdım ...tedavi güzel gıdıyor..ürecı burdan paylascam sizinlede takıp edenlerede olumlu olumsuz fikir vermıs olurum :)
Cilt cattlaklari icin yapilabilecek en etkili islem fraksiyonel lazer ben dogum sonu donemde 5 seans yaptirmistim.catlaklarim yeni oldugu icin cok etkisini gordum.bu konuda Nezih karacayi kesinlikle tavsiye ederim
"TCA (Trichloroacetic Acid) ismiyle bilinen tca kuvvetli bir peeling ajanıdır. Deriyi soyduğu gibi, cilt altında kollajen sentezini arttırdığı, cildi gerdiği biliniyor. Yani aslında çatlak gidermek için biçilmiş kaftan. Peki nasıl olacak bu metod. Evvela asit oranı en düşük orandan başlamalısınız. "
Arkadaşlar bide Glikolik asit çatlaklara çözüm olarak öneriliyor....