• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt çatlakları

depresif polyanna

Canım kızım Defne'm ❤
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.000
1.021
83
çok kilo alıp vermekten bir sürü çatlağım var ve yıllardır iyice yer ettiler.daha doğum yapmadığım halde çok çatlağım var.ve ben bunlardan çok rahatsızım.bunları geçirmenin bir yolu yok mu ???? şimdi de kilo verme sürecindeyim.yenilerine nasıl engel olurum ???

çok kilo alıp vermekten bir sürü çatlağım var ve yıllardır iyice yer ettiler.daha doğum yapmadığım halde çok çatlağım var.ve ben bunlardan çok rahatsızım.bunları geçirmenin bir yolu yok mu ???? şimdi de kilo verme sürecindeyim.yenilerine nasıl engel olurum ???
Benım lazeer epilasyona gittiğim herion poliklinigi nde çatlak tedavısı var. çalışan kızlar anlatmıştı bende düşünüyorum yaptırmayı.
ankara yıldızda lazerle tedavi edıyorlar ... istersenız adresi yada telefon numarasını gönderıyım size..

Bnde ameliyattan başka bi çözümü olmadığını biliyorum üzgünm 2 dogmdan sonra benimde karnmda çatlaklarım var
bende duyduğumda şaşırdım..hemde mutlu oldum.. lazerle tedavi ediyorlar çatlaklar kalmıyormuş. En kısa zamnda bende başlıcam öncelıkle lazer epilasyonum bitsin onu beklıyorum..

bende duyduğumda şaşırdım..hemde mutlu oldum.. lazerle tedavi ediyorlar çatlaklar kalmıyormuş. En kısa zamnda bende başlıcam öncelıkle lazer epilasyonum bitsin onu beklıyorum..
Hadi bakalm bizede fikir olsun epilasyon hangi bölgelere yaptrıosun memnunmusun kaçımcı seans biraz çok soru sordm k.bakma weans ücretleri nasıl

Hadi bakalm bizede fikir olsun epilasyon hangi bölgelere yaptrıosun memnunmusun kaçımcı seans biraz çok soru sordm k.bakma weans ücretleri nasıl
ÖNEMLİ DEĞİL :) çok memnunum her ay ağda derdim yok .en güzel tarafı bu. tüm vücuda başladım 4.sean satın aldım azaldı bayağa .5 gun once 4 .seansı yenı yaptırdım.daha önce diod lazer yaptırdım başka merkezde hiç bitmedi.burada alexandrite lazer ile yapıyorlar ...

Bende çatlaklar için yer arıyordum.. Neresi oldug
ÖNEMLİ DEĞİL :) çok memnunum her ay ağda derdim yok .en güzel tarafı bu. tüm vücuda başladım 4.sean satın aldım azaldı bayağa .5 gun once 4 .seansı yenı yaptırdım.daha önce diod lazer yaptırdım başka merkezde hiç bitmedi.burada alexandrite lazer ile yapıyorlar ...
benimde çatlaklarım war amelıyatla oluyor dıye vazgecmıştım.lazerle yapıldıgını demıssınız nerde burası?

bende 2 seans kadar gittim , kalçamda çatlaklar var bikniden görünecek şekilde hem de...hiçbir işe yaramıyor aslında, bir de krem falan satın aldım ama yok :(

lazer konusunda çok tereddütlüyüm.kısırlık falan yapar diyorlar.belki öyle bir etkisi yoktur ama henüz çocuk yapmadığım için temkinli yaklaşıyorum konuya.nolur nolmaz...ben izmirde yaşıyorum ankaradaki bir doktora gidemem zaten.yine de çok teşekkürler canım...

ben nette araştırma yaparken bi tarif buldum aslında.bir kadının dokuz yıllık çatlaklarını bile geçirmiş.ama bir yıl boyunca her gün yapmış kadın.
acnelyse
madecassol
hametan
bu üç krem sırasıyla cilde iyice yedirerek sürülecek ama çok değil nohut kadar.teker teker sindire sindire.günde iki kere tekrarlanacak.
denemekte fayda var,ne dersiniz ;)

yediklere dikkat etmek gerekiyor :( annem gecen sene kavitasyona gitti, o da başarılı, hem kilo verdi hem masajla sıkılaştı, çok spor yapmadı sadece evde hareketler falan yaptı bir de boğaza dikkat etti, baya kilo verdi :)

yediklere dikkat etmek gerekiyor :KK43: annem gecen sene kavitasyona gitti, o da başarılı, hem kilo verdi hem masajla sıkılaştı, çok spor yapmadı sadece evde hareketler falan yaptı bir de boğaza dikkat etti, baya kilo verdi :)
çok sağlıklı besleniyorum.akşamları bi saat pilates yapıyorum.ama yine de gitmiyor.bir sağlık sorunum da yok allaha şükür tahlillerim temiz çıktı.

ben o kadınla takılsam gülşen e dönerim herhalde :) iskelet gibi olurum yani :) kadın çok yürütüyor ve neredeyse aç yaşatıyor.ben çalışıyorum zaten o kadar yürümeye vaktim yok.akşamları koşu bandında 1 saat en fazla.

özel karışımları falan var onun, birde devamlı bebek de yürüyüş, başka yerde yürüyünce kilo verilmiyor sanırım :) :) bende de göbek oluştu hep iş yerinde pc başındasın, yemek yiyyorsun kaç saat oturuyorsun falan :s

ben de masa başı çalışıyorum canım.en kötüsü de o zaten.masa başı çalışmaya başlamadan önce zayıftım ne güzel.3 yılda yaklaşık 20 kilo aldım :(

Back
X