Lekeler, Çiller Cilt Lekeleri, İzler, Lazer Epilasyon.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

meras

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
1
0
16
İzmir
Yıllarca bitmek bilmeyen cildimdeki hasarın ve kötü görüntünün, ışıltılı bir görünüme kavuşmasının mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim.
Daha önce bir çok yerde tedavi olup sonuç elde edemezken, Epidermis'le çözüm buldum. lazerden dolayı yüzümde oluşan yanık izleri, güneş lekeleri, göz çevresinin inanılmaz morlukları artık yok. Sihirli dokunuşlarla verilen güvenle şimdi aynaya daha mutlu bakıyorum. Ayrıca yüz ve vücut tüylerinden kurtulamazken, şimdi tüysüz bir görüntüyle çaresizliğimin yerini mutluluk aldı. Cilt lekeniz ve tüy sorununuz; yanık lekeleriniz varsa mutlaka Epidermis'in sihirli dokunuşlarına bırakın kendinizi.. İş dolayısıyla Diyarbakır ve Ankara'da ikamet etmekteyken İstanbul dahil hiçbir ilde bulamadığım çözümü izmir'de buldum, ve izmir'den her dönüşümde daha yenilenmiş daha güzel bir ciltle evime mutlu dönüyorum. Teşekkürler Epidermis.. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de reklam. Bir gittim bin pişman oldum.

Kandırıldım. Çatlaklarıma %100 garanti etti sonuç yok
Randevumu kızımın gözüne parfüm sıkması nedeni ile erteledim. Azarlanmaktan beter edildim.
Siğil için yanındaki çalıştırmak zorunda olduğu doktor'a muayene ücreti kesip ilaç yazdırdı. Parayı ödedikten sonra deneyim doktor beyin tavsiyesini ama ben iş yapacağına inanmıyorum. Ben kesin çözerim 450 TL bedelle deme rahatlığında olan bir işletmeci.

8-10 seans gittim yanında çalışan kadınlar sürekli değişiyordu.

Ben çok para kaptırdım kuruşunu helal etmiyorum. Gerçekten hem pisikolojik hemde madden mağdur oldum. Diğer insanların olmasını istemem.

"Cilt Lekesi için hazırlayacağınız maskede baz olarak pirinç unu kullanacaksınız. Bu maske profesyonellerin kullandıkları etkili bir bakım maskesidir. Yani bu tarifi genelde vermezler, ot çer çöpten bahsederler siz de bir faydasını göremezsiniz. Pirinç unu içeriğindeki maddelerle cilt lekesine oldukça iyi gelir. Sonrasında kullanmanız gereken maddeler, c vitamini, glikolik asit, laktik asit ve b3 vitamini ile pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağı.

Malzemeler

2 Yemek kaşığı pirinç unu
1 çay kaşığı nar çekirdeği yağı
1 çay kaşığı pirinç kepeği yağı
yarım çay kaşığı c vitamini (L-ascorbic acid)
yarım çay kaşığı b3 vitamini (niacinamid)
yarım çay kaşığı glikolik asit %25 çözeltisi
yarım çay kaşığı laktik asit %20 çözeltisi
1 yemek kaşığı su

1 yemek kaşığı suyun içerisine c vitamini ve b3 vitamini ilave edin vitaminler suda erir. Daha sonra diğer maddeleri bir kaba koyup iyice karıştırın ve cildinize sürün. Maske cildinizde 30 dakika kadar durduktan sonra cildinizi yıkayınız."

(alıntı)

Back
X