cilt lekelerine estetik var mı yada yaptıran biri var mı?

yazgiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
140
5
118
Kırıkkale
kızlar yüzümde doğumdan sonra sı ve öncesinde çok leke oluştu sivilce lekelerimde vardı güneş lekeleride çıktı yüzüm berbat halde fondaten bocalıyorum bıktım artık bi çözüm arıyorum

Merhaba yazgiii.Bu konuyla ilgili arkadaşım LR ın ürünlerini kullandı ve çok memnun kaldı.Dilersen konuyla ilgili bilgi verebilirim.Madem çok fazla sorunun var,denemekten birşey olmaz.

kendimizi kandırmayalım 5 yıldır kahrolası güneş lekesiyle mücadele ediyorum o kremlere verdiğim paralar ah keşke hiçbirini almasaydım 3 yıldır düzenli prp, fraksiyonel, dermapen yaptırıyorum bunlarda geçirmesi değil baskılaması ve daha fazla olmaması için kışın geçti sanırsınız yaz gelir bir bakarsınız hop geri çıkar; ben ki 20 li yaşlarım da başladım güneş kremi kullanmaya ne sebep oldu bilmiyorum ama çok muzdaribim bu lekelerden. şimdi yeni bir maske çıkmış yüzde 8 saat kalıyor pervin dinçerin eski bir mankene uyguladığı geçti diyorlar yayınada katıldılar ama ben ınanmıyorum...(yotube da izleyebilirsiniz programdan alıntı yapmışlar...)

Back
X