• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt rengini açma

renklipapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
28
1
0
Adıyaman
Arkadaşlar benim geçen sene Antalya'dan kalma cildimde renk uyumsuzluğu var. Yüzüm de gerçi bu sorun. Yüzüm soyulduğu için soyulan yerleri bembeyaz diğer yerleri esmer çok rahatsız edici. Sizce yüzümün her yerini aynı tonda nasıl tutabilirim eski haline nasıl getirebilirim ?

ben bunun için biodermanını White ... :D serisini kullandım bir dönem iyileşti hatta iyice rngim açıldı ama tekrar bırakıp güneşle yüzyüze gelnice cidlim tekrar hasar görmeye başladı papatya sabunu ile kullanıyordum.

Sanıyorum eskilerin sam yeli dediği gibi lekelere sahip olmuşssunuz. Annem eskiden rüzgarlı havalarda bu lekelerin oluşmaması için güneşe çıkmazdı.

Bence asla ve asla kimyasal bir işlem yaptırmayın. Cilt bakımına gidin, peelingler ile ölü hücrelerden arınınca eminim büyük fark olacaktır. Derinlemesine peeling yaptırabilirsiniz mesela. Ama cilt rengiyle oynamayın derim.

Arkadaşlar benim geçen sene Antalya'dan kalma cildimde renk uyumsuzluğu var. Yüzüm de gerçi bu sorun. Yüzüm soyulduğu için soyulan yerleri bembeyaz diğer yerleri esmer çok rahatsız edici. Sizce yüzümün her yerini aynı tonda nasıl tutabilirim eski haline nasıl getirebilirim ?

Cilt doktoruna gittiniz mi? Bana leke açıcı krem yazmıştı doktor ama benmki sivilce lekeleri içindi

Back
X