cnım ben yaklaşık 15 senedir fondoten 1nolu makyaj ürünümdür ve 15 senedir denemediğim marka ve her markanın denemediğim serisi kalmadı...
mağazada denediğin fondoten eve gelince farklı çıkma sebebi uv ışınları. kozmetiklerde(kuyumculardada olduğu gibi) yüksek ve sivri ışınlar tonları çok farklı gösteriyor, yani photoshoplu gibi, o yüzden denerken bileğinin iç kısmına dene ve diğer elinle gölge yap, yani yukarıdan gelen ışığı kes ki bileğindeki rengi yansımasız görebil....
cildin yağlıysa mat fondotenler tercih et, güzel ama ucuz birşey iistiyorum dersen flormartın matte fondoteni gayet kapatıcı ve güzel
kaliteli olsun dersen estee lauder double wear harika, ama bunlar önemli değil kapatıcı olsun porselen gibi dursun yüzüm dersen kryolan supracolor muhteşem...
fondotenler renk olarak ta açıklık koyuluktan ziyade en önemlisi pembelik bejlik sarılık olarak değerlendir. mesela sarı ton seçtiysen zaten onun açık koyu orda tonlarında karar kılmak için dene bileğine. bi pembe bi bej sürme, böylece seçenek azalır ne istediğini bilirsen... tenine uygun rengi seç ki , açık yada koyu kalsa bile eve gelince maske gibi durmasın...
biraz yardımcı olabildiysem ne ala:)
Tatlım bendede aynı problem var gibiydi Garnier BB Krem kullanıyorum 2 haftadır ve sonuç mükemmel :) Şiddetle tavsiye ederim
Tatlım bendede aynı problem var gibiydi Garnier BB Krem kullanıyorum 2 haftadır ve sonuç mükemmel :) Şiddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?