Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine mi yapamion cilve???
her erkek cilveden hoşlanmaz bazısını sululuk gıbı gelebılır öyle bırını bulsan evli değilsen :26:
bu çok içten gelen bişey. formülü tarifi var mıdır ki ? 4 sene boyunca bi arkadaşım bana cilveli olmasını öğret diye başımın etini yemiştigüler yüzlü ol, gözlerini süze süze bak, ne bileyim işte hafif ağır ve nazlı olsun hareketlerin, dişiliğini önce sen kendin hisset. aynanın karşısında kendini izle falan filan
canım bıraz acsan normal nazlanmaktan mı bahsedıyorsun yoksa kur yapmak mı eşine mı sevgılıne mı? :)
öyleside mi varmış. daha önce hiç denk gelmedim. ama ben bu durumdan rahatsızım
ben denk geldim hemende evlendımyanı bılmıyorum bana göre bende cılveden falan anlamam yapmaya çalışsamda komık olurum ama eşim hiç şikayet etmedı bu durumdan :26:bencede bu tamamen içsel sonradan olacak bişi değil yanı ben bu öğretilenleri yapmaya kalksam gülerim sanırım
ayrıca ben romantikliğede gelemem sizdede varmı bu durum :44:
ona sarıl gözlerinin içine uzun uzun bak utanma dişiliğini kullan tabi abartma belkide sevmediğin için yapamıyosun cilve bende tam tersi çok cilveliyim :)))
gerçekten varmış demek kişimdi ben umutsuz vaka mı oluyorum
bende romantik değilim. bazen forumda sevgiliye hediye konularını okuyorum. böyle bişeyler örenler minik kartlar hazırlayanlar felan var bana o kadar uzak ki anlatamam.
Bana da kız arkadaşlarım bile çok cilvelisin der![]()
özel birşey yapmıyorum samimi ol güler yüzlü sempatik bıcır bıcır birşey ol işte![]()
aynen bende yanı bunları yapanlar kusura bakmasın ama gerçekten asla öyle şeylerle uğraşmam zaten hadı yaptım dıyelim eşim okumaya üşenır böyle çiftlerde var rahat ol emın ol sevmediğimizden değil bırbırımızı sevıyoruz 10 yılllık evliyim eşime baktığımda hala. ne kadar yakışıklı bu adam dıyorum içimden herkesın sevgısını gösterme biçimi farklı
mervis bi kaç etkili taktik versen süper olurişte utanıyorum salak durumuna düşer miyim rezil olur muyum acaba diye korkuyorum.
olurmu canım niye rezil olasın içinden gelmeli yoksa yapmacık olursun ama bazı kadınlar çekicidir bazıları ise biraz çekingendir sempatikdir oda şu anda sevgilim yok ama eski sevgilime burnumu burnuna sürterdim boynunu öperdim çok hoşuna giderdi onu öpüceğim zaman dudaklarımı ıssırıp gözlerine bakardım![]()
mervis sende büyük bi potensiyel gördümbaşka başka işe yarar neler olabilir
tabi bunları uygulamak için önce bi sevgiliye ihtiyacım var
![]()
benimde sevgiliye ihtiyacım var 9 aydır yalnızım unuttum cilve yapmayı :) sevgilin olunca bunları uygularsın ama ben cilveliydimde ne oldu hep terkedildim yani cilve yapınca seni sever cilve yapmayınca seni sevmez diye hiç düşünme