cilve naz işleri ☺

Fantezi iç çamaşırları al, gece mum ışığı güller filan olan romantik bir masa hazırla, fonda güzel bir müzik, karşısında striptiz yap, dans et, güzel kokular sür vücuduna güzel kremler, yan yana otururken kulağının arkasını yalamaya başla, seksi şeyler fısılda kucağına filan dicem ama...sonrası hayal kırıklığı olacak gibi...bir an önce yenmeye bak sen vajinusmusu, 4 ay iyi sabretmişsiniz...

Esimle iliskiye giremedigm icin bu bende biraz ozguvem eksikligi ve kaybetme korkusu yaratyo sanrm..ondan oyle olmaya calsma cabalarm

Cilve:Halvet öncesi oynaşma,sonra arzuya göre istenirse çocuk olur,istenmese bir sonraki halvet için tekrar cilveleşme başlatılır.:KK19:

Fantezi iç çamaşırları al, gece mum ışığı güller filan olan romantik bir masa hazırla, fonda güzel bir müzik, karşısında striptiz yap, dans et, güzel kokular sür vücuduna güzel kremler, yan yana otururken kulağının arkasını yalamaya başla, seksi şeyler fısılda kucağına filan dicem ama...sonrası hayal kırıklığı olacak gibi...bir an önce yenmeye bak sen vajinusmusu, 4 ay iyi sabretmişsiniz...
çok güzel başladınız ama kötü bitti :D vajinismusu yenmeden bunların bi anlamı yok

Cilve:Halvet öncesi oynaşma,sonra arzuya göre istenirse çocuk olur,istenmese bir sonraki halvet için tekrar cilveleşme başlatılır.:KK19:
ama normal hayatta da cok isveli cilveli biri denilen insanlar var hal hareket le cilve isve nasil olur

Adam zaten gorucu usulu evlenmis
O zaman cilvelisini alaydi derler adama

Ben de bunu dicektim. Siparişle huy değişmez. Cilve seviyorsa cilvelisini gidip alsaymış beyzade. Görücü üsulünde bahta ne çıkarsa o var razı olsun :KK70::KK70:

Bence yapmak icn ugrasirsan olmaz benim esim pek sevmiyo oyle isve cilve filan hep der kendini sevecek bi kadin once diye hayatla barisik olacaksin diye ki nitekim bende oyleyim mesela bazen aynanin karsisina gecip kendimi severim biraz saka yaparim esime cok hoslanir ama oyle bebek gibi konusmalari hic sevmez batar gozune cocuk gibi hareketleri sevmez zaten yenisin biraz zaman gecsin daha iyi tanirsin esini zaten esin seni seviyosa kaymaz gozu disariya gorucu usulu evlendin diye sevmiyor diyede bisey yok neler duyuyoruz 7 yildir cikiyolar 3 aylik evli ve aldatilmis sen canini sikma hic once kendini sev neseli ol sirnas biraz esine tamamdir ben hamileyken son 4 ay 2 ayda lohusalik derken hic birlikte olmadik esime bu durum beni rahatsiz ediyo sen ne hissediyosun diye sordum guya agzini ariyom onun dedigi ben seninle bebegimiİ dusunmekten uyuyamiyorum senin sagligin yerinde olsun omur boyu yanimda ol sadece sarilip uyirim o bile yeter dedi yani oyle takma birlikte olamiyoz edemiyoz oda farkindadir zaten saglik sorunun olmasa nasil olacagini bilir

bence adamda problem yok. konu sahibi cilve yapmak istiyor. herkesin hayalini gerçekleştiricek olursak bizim hayaller ne olucak :)
Konu sahibinin once saglik sorununu halletmesi lazim, cilve nedir yahu? Bir de bunu kocasinin gozu disari kaymasin diye yapacakmis, ah cehalet ah, hicbir seye benzemez

ama normal hayatta da cok isveli cilveli biri denilen insanlar var hal hareket le cilve isve nasil olur
Hmmm Evlilik harici diyosun,o da gözlerini kırpıştırıp süzüm süzüm süzülüp yada bir su şişesini bile açamayacak narinlikteymiş taklidi yaparak gerçekleşen bu ve buna benzer hareket yada eylemler bütünüdür :KK14:yapanlar bana göre çok itici görünüyor maalesef:KK51:

Konu sahibinin once saglik sorununu halletmesi lazim, cilve nedir yahu? Bir de bunu kocasinin gozu disari kaymasin diye yapacakmis, ah cehalet ah, hicbir seye benzemez
katılıyorum sana her konuda olduğum gibi bu konuda da :) gözü dışarı kaymasın diye sen cilveler fanteziler yapıcan. o ne yapıcak peki senin için ?

vajinismusu cozdugun zaman esini kendine daha kolay baglarsin.
evlilikte cinsellik cok onemli,ozaman boyle cilve naz filan takilmaz esin

Back
X