Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ss1 ve 4. harfi ne![]()
yani bir gün değil 2 gün değil haklısın.Omur boyu esinin sevdigi seyleri yapmak zor
Gozu disari kayacaksa da kaysin
Adam zaten gorucu usulu evlenmisyani bir gün değil 2 gün değil haklısın.
çok güzel başladınız ama kötü bittiFantezi iç çamaşırları al, gece mum ışığı güller filan olan romantik bir masa hazırla, fonda güzel bir müzik, karşısında striptiz yap, dans et, güzel kokular sür vücuduna güzel kremler, yan yana otururken kulağının arkasını yalamaya başla, seksi şeyler fısılda kucağına filan dicem ama...sonrası hayal kırıklığı olacak gibi...bir an önce yenmeye bak sen vajinusmusu, 4 ay iyi sabretmişsiniz...
ama normal hayatta da cok isveli cilveli biri denilen insanlar var hal hareket le cilve isve nasil olurCilve:Halvet öncesi oynaşma,sonra arzuya göre istenirse çocuk olur,istenmese bir sonraki halvet için tekrar cilveleşme başlatılır.![]()
Adam zaten gorucu usulu evlenmis
O zaman cilvelisini alaydi derler adama
bence adamda problem yok. konu sahibi cilve yapmak istiyor. herkesin hayalini gerçekleştiricek olursak bizim hayaller ne olucak :)Adam zaten gorucu usulu evlenmis
O zaman cilvelisini alaydi derler adama
Adamin anasi belki cilveden hoslanmiyordu yani ona gore almistir geliniBen de bunu dicektim. Siparişle huy değişmez. Cilve seviyorsa cilvelisini gidip alsaymış beyzade. Görücü üsulünde bahta ne çıkarsa o var razı olsun![]()
Konu sahibinin once saglik sorununu halletmesi lazim, cilve nedir yahu? Bir de bunu kocasinin gozu disari kaymasin diye yapacakmis, ah cehalet ah, hicbir seye benzemezbence adamda problem yok. konu sahibi cilve yapmak istiyor. herkesin hayalini gerçekleştiricek olursak bizim hayaller ne olucak :)
Hmmm Evlilik harici diyosun,o da gözlerini kırpıştırıp süzüm süzüm süzülüp yada bir su şişesini bile açamayacak narinlikteymiş taklidi yaparak gerçekleşen bu ve buna benzer hareket yada eylemler bütünüdürama normal hayatta da cok isveli cilveli biri denilen insanlar var hal hareket le cilve isve nasil olur
katılıyorum sana her konuda olduğum gibi bu konuda da :) gözü dışarı kaymasın diye sen cilveler fanteziler yapıcan. o ne yapıcak peki senin için ?Konu sahibinin once saglik sorununu halletmesi lazim, cilve nedir yahu? Bir de bunu kocasinin gozu disari kaymasin diye yapacakmis, ah cehalet ah, hicbir seye benzemez
ben kırmızı gecelik diye açtım zaten. tabi don da olmazsa olmazı :)