Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

nasıl mesela?

bugün ikea'ya gittik, istemiyorum desem gitmezdik o zaman da uyuz oldurdum gitmediğimiz için. cilveli olmak iyi bi şey olmalı bu durumsa iyi bir şey gibi gelmedi bana :/
Yok işte sen gitmek istiyorsun ama öyle bir hale getiriyorsun ki hem o istemişti sen o yüzden girmişsin gibi

Bak aklıma geldi bir tane

Mesela nişanlın/sevgilin/eşin yanaşıyor tatlı tatlı yaa yapma dur şimdi diyorsun ama öyle bir diyorsun ki, istemem yan cebime koy

Çok açık oldu ama
haaa ben nasıl odunsam hemen ikea'ya gitmeyi düşündüm ahahaha böyle şeylerde mi yapcaz cilve anladım şimdi tamam

önce teori dersleri sonra uygulama :/ nerde benim sözlüğüm ansiklopedim ? sahi neydi bu cilvenin kelime anlamı :/

Yok işte sen gitmek istiyorsun ama öyle bir hale getiriyorsun ki hem o istemişti sen o yüzden girmişsin gibi

anam o zaman evde kavga çıkar hem istiyosun hem mırın kırın ediyosun der adam, benim kırk fırın ekmek yemem lazım öyle şeyler yapabilmem için

Yalnız herkeste anlamıyor bu cilveden dikkatli olmak lazım. Arkadaşlarla konuşuyoruzda eşleri pat diye ortada bırakabiliyormuş

Sevgilin tam bir odunmus sende sorun yok :)

Sonra da soruca cilveli degilsin diyo. Dövücem onu ben. Ama gülüsümle onu kendine bagliyomusum cok güzel gülüyomusum. Lan odun ben cilveli olmak istiyorum diycem anlamicak.

Mesela örnekleyebilir misin? Kafaya koydum öğrenicem ben bunu. :)

Al bendende o kadar

Cilve=İstemem yan cebime koy ise ben ögrenememisim hala... :)

Kendi fikrimi söyleyim; misal sarılmasını istiyorsan sen yanas ilk ya da konusurken eger o an icinden kıvırarak konusmak geliyorsa öyle konus...Kısacası icinden bir sey geldiginde kendini cok kısıtlama ne düsünür diye..

cilveli bir davranış örneği anlatsanız ya bana? tam olarak nedir mesela? ne yapınca cilveli olunuyor?

sorularımda ciddiyim hiç bilmiyorum cilveli davranmak ne demek :/

nazlıyı biliyorum galiba ama cilveli ı ıh

ben cilvenin kitabını yazmışım,sevgilim öyle der

örnek verecek olursak, sevdiceğinizle film izliosunuz,çaylar bitmiş ama mutfağa gitmeye üşeniosunuz... hemen sevgilinize sırnaşıp, aşkııımm...sen ne güzel kokan bi adamsın yaa... bi ömür boynunda yaşasam keşkeeeee...diosunuz sonra da o, bu beklemediği bu iltifatla gevşemişken, "off çay da bitmiş... şimdi seni bırakıp nasıl gidicem çay almaya yaaaa diosunuz... iki kokla,bi öp.... hoooooppp bi bakıosunuz çaylar masaya gelmiş,sizinki sırıtık sırıtık şeker de koyayım mı aşkım dio tabii adam beklemediği bi yaklaşımla şaşkınlaştığından çayı kendi koymaya gidince kokusunun da gittiğini,yani asıl amacın bu olmadığını ancak ikinci çay vaktine anlıo

Sonra da soruca cilveli degilsin diyo. Dövücem onu ben. Ama gülüsümle onu kendine bagliyomusum cok güzel gülüyomusum. Lan odun ben cilveli olmak istiyorum diycem anlamicak.
Mesela böyle gülüşünle beni bağlıyosun diyince hafiften gül,öyle miymiş de,bunlar cilveye giriş adımları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…