Muzipce gulumse davetkar bakislar at ama bu cikvelerin sonu tumba yatak olur
Yok işte sen gitmek istiyorsun ama öyle bir hale getiriyorsun ki hem o istemişti sen o yüzden girmişsin gibinasıl mesela?
bugün ikea'ya gittik, istemiyorum desem gitmezdik o zaman da uyuz oldurdum gitmediğimiz için. cilveli olmak iyi bi şey olmalı bu durumsa iyi bir şey gibi gelmedi bana :/
haaa ben nasıl odunsam hemen ikea'ya gitmeyi düşündüm ahahaha böyle şeylerde mi yapcaz cilve anladım şimdi tamamBak aklıma geldi bir tane
Mesela nişanlın/sevgilin/eşin yanaşıyor tatlı tatlı yaa yapma dur şimdi diyorsun ama öyle bir diyorsun ki, istemem yan cebime koy
Çok açık oldu ama
Ben bunu yapıyorum,çok zevkli oluyor herkese burdan tavsiye.Bak aklıma geldi bir tane
Mesela nişanlın/sevgilin/eşin yanaşıyor tatlı tatlı yaa yapma dur şimdi diyorsun ama öyle bir diyorsun ki, istemem yan cebime koy
Çok açık oldu ama
Evet çok açık ama genelde böyle şeylerhaaa ben nasıl odunsam hemen ikea'ya gitmeyi düşündüm ahahaha böyle şeylerde mi yapcaz cilve anladım şimdi tamam
Sevgilin tam bir odunmus sende sorun yok :)Öyle yaptım mı direk söylesene ne lafı dolandırıyosun diyo.
haaa ben nasıl odunsam hemen ikea'ya gitmeyi düşündüm ahahaha böyle şeylerde mi yapcaz cilve anladım şimdi tamam
cilve sonradan öğrenilmez. doğuştan olması gerekiyor.
Yok işte sen gitmek istiyorsun ama öyle bir hale getiriyorsun ki hem o istemişti sen o yüzden girmişsin gibi
iste ilk mesajimda bahsettigim sey.. karsindan birsey gelmiyosa sende de birsey yapma istegi olmaz.. yapma da zaten... biraz da o ugrassin sen yuz vermeÖyle yaptım mı direk söylesene ne lafı dolandırıyosun diyo.
Kesinlikle öğrenilecek birşey. Ben odunum derdim içimden bambaşka biri çıktı. Hatta elimin bile bana odun demişliği var zamanındaArkadasin söyledigi gibiyse ben hem cilceliyim hemde ögrenilebilecek bisey bu.
Cilve karşılıklı olan bir şey zaten,sevenini bulmak lazım..iste ilk mesajimda bahsettigim sey.. karsindan birsey gelmiyosa sende de birsey yapma istegi olmaz.. yapma da zaten... biraz da o ugrassin sen yuz verme
Sevgilin tam bir odunmus sende sorun yok :)
Mesela örnekleyebilir misin? Kafaya koydum öğrenicem ben bunu. :)
Al bendende o kadar
cilveli bir davranış örneği anlatsanız ya bana? tam olarak nedir mesela? ne yapınca cilveli olunuyor?
sorularımda ciddiyim hiç bilmiyorum cilveli davranmak ne demek :/
nazlıyı biliyorum galiba ama cilveli ı ıh
Mesela böyle gülüşünle beni bağlıyosun diyince hafiften gül,öyle miymiş de,bunlar cilveye giriş adımları..Sonra da soruca cilveli degilsin diyo. Dövücem onu ben. Ama gülüsümle onu kendine bagliyomusum cok güzel gülüyomusum. Lan odun ben cilveli olmak istiyorum diycem anlamicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?