Gece gece guldurdun beni bosver evlenince cilvenin dibine vur o zaman anlar 'goster ama elletme'Sonra da soruca cilveli degilsin diyo. Dövücem onu ben. Ama gülüsümle onu kendine bagliyomusum cok güzel gülüyomusum. Lan odun ben cilveli olmak istiyorum diycem anlamicak.
ben cilvenin kitabını yazmışım,sevgilim öyle der
örnek verecek olursak, sevdiceğinizle film izliosunuz,çaylar bitmiş ama mutfağa gitmeye üşeniosunuz... hemen sevgilinize sırnaşıp, aşkııımm...sen ne güzel kokan bi adamsın yaa... bi ömür boynunda yaşasam keşkeeeee...diosunuzsonra da o, bu beklemediği bu iltifatla gevşemişken, "off çay da bitmiş... şimdi seni bırakıp nasıl gidicem çay almaya yaaaa diosunuz... iki kokla,bi öp.... hoooooppp bi bakıosunuz çaylar masaya gelmiş,sizinki sırıtık sırıtık şeker de koyayım mı aşkım dio tabii adam beklemediği bi yaklaşımla şaşkınlaştığından çayı kendi koymaya gidince kokusunun da gittiğini,yani asıl amacın bu olmadığını ancak ikinci çay vaktine anlıo
Cilveyle sırnaşıklık arasındaki o ince çizgiyi bulmak lazım.oynaşta kolay da normal zamanda yapamam ben bence :/ yapsam da sonu kavga olur gibi geliyor
oynaşta kolay da normal zamanda yapamam ben bence :/ yapsam da sonu kavga olur gibi geliyor
Gece gece guldurdun beni bosver evlenince cilvenin dibine vur o zaman anlar 'goster ama elletme'
gülesim gelir zaten öyle şeyler yapsam normal zamandaCilveyle sırnaşıklık arasındaki o ince çizgiyi bulmak lazım.
iyi televizyonu kapatip baska islere kalkismiyomus
oynaşta kolay da normal zamanda yapamam ben bence :/ yapsam da sonu kavga olur gibi geliyor
evlende nasıl oluyor görürsün sürünür peşindeO elletme kismini nasil beceriyosznuz? Ben pek dayanamiyorum da :) hihi ama biz daha evli diiliz yani is tamamen seffaf boyutta diil :)
hahahha yok işte...dozunda yapacan... iş erotizme kaçmayacak...şirinlik olacak içindemesela gerekli lafı söyleyip hemen filme kafanı geri çevircen....o da kalakalsın saf saf
aa ne çokmuş hakket allah kurtarsınaah ahh evleneydim iyiydi aklimda cilveler ucusuyor daaa elimiz kolumuz bagli
6.5 yil az bir zamanmis gibi birde 3 sene daha bekliicez iyimi
Yaa azda değilmiş nasıl bekledin o kadar.?aah ahh evleneydim iyiydi aklimda cilveler ucusuyor daaa elimiz kolumuz bagli
6.5 yil az bir zamanmis gibi birde 3 sene daha bekliicez iyimi
Ben gayet yapıyorum,uzaktan görenler kesin bana sırnaşık diyor.gülesim gelir zaten öyle şeyler yapsam normal zamanda
Saat ilerleyincede eşimle anlaşamıyorumdan nerelere geliyor konular
aminn canim sagolasinaa ne çokmuş hakket allah kurtarsın
ben yapamam ya komik gelir kendime gülerimBen gayet yapıyorum,uzaktan görenler kesin bana sırnaşık diyor.
Yaa azda değilmiş nasıl bekledin o kadar.?
Benimde bir arkadaşım böyleydi bir evlensem o zaman beni bir yıl aramayın derdi
İçinde olacak içinde..ben yapamam ya komik gelir kendime gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?