Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

çakallarla dans filmini geçen izlerken kendim için aynı şeyi düşündüm .Sanırım ben de hiç cilveli değilim şuna baksanıza.
1:30 dan sonrası birazcık ayıp

bundan sonra hiic yok kudursun cilvesizlikten

pees etmek yok kizlar bbizimkiler odunsa bize de yontmasi düser artikin birbirimize destek ola ola isveyide ögrenicez cilveyide ama öncesinde bizim hödükler cilveyi nasil tanimliyorlarmis onu önermemiz gerekiyor. Ben sordum bana anlatacak bugün bende bundan sonra ona göre davranicam ona da her istedigimi yaptiricam kafaya koydum. Kelebegin cekim yasasi diye bi konusu vardi onu yaparak cilveli bi kadin olucam. Ayrica da ben cilveliyim zaten aslinda benim öküzümün görmesini saglicam sadece hepsi bu.

ne yapmak lazim boylelerine peki

Sen ne anlarsin hödük yazmalisin

sinirimi bozdu yaa neyse amaan haklisin anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.. anladigi kadarini yapicaz fazla biseye gerek yok

Gözüne soka soka sende baskalarina cilve yap bak bakalim birden nasil gözü cilveleri görmeye baslicak. Benimki anlamamazliktan gelirse bende baskasina yaparim yaninda o Zaman anlar.

İyi de böyle de bizim moralimiz bozuluyor uyudu ya resmen uyudu trip attım aşkım balım böceğim dedi uyudu

Adi herifler hepsi ayni bunlarin

hepsi mi ayni olur inanmiyorum

ayni

Bu topic gerçekten sinir bozucu bak Ben soramıyom içimde kaldı

Ayrılııın uleeeeyyn Allah korusun şaka tabi

ayrilmadan önce Adam etme potansiyeli olanlari Adam etmeye calisalim baktik olmuyo baska herif seceriz. Bundan sonra sorucam ilk soru cilveden anliyo musun yoksa eskisi gibi hödük müsün?

Allahım yeter yıkılmaktan bıktkm yerim seni mesajı bana değilmiş

Ben yirim seni CilveNaz

Çootttattlısın bence de oo hemde ne cilveler var bende

Kimdi demin kadınlara cilve yaparız biz de artık diyen

beeeeeennnnnnnnn

Yoo üzülmüyorum :KK63:gözüme mesajlarınız kaçtı

Ne üzülücen kiz o hödük üzülsün

nalet olsun cok pis kiskandimm

kiskanma senin de olur inanmalisin sadece hepsi bu

Karşıda ki adam da iş bitiyor bence.
Adam aşıksa her lafın hareketin ayrı bir cilve ayrı bir tatlılık oluyor.
Mesela ben sevgilimle bir yerde otururken avucunun içini gıdıklarım gözlerine bakarım hafifce gülümseyip özledim derim.
Çok hoşuna gider telefonda konuşurken kısık sesle aşkım diyişim bile adamın ses tonunu değiştirir..
Bir yere gittiğimizde hiç uslu durmam kedi gibi yanaşırım hep

İşte gerçek budur. Ben genelde odun gibiyimdir ama bu zamana kadar her ilişkimde çok cilveli, işveli, ateşliymişim gibi muamele gördüm. Cezbetmeyi de bilirim sinsice ama çok da uğraşmam.

O yüzden kimse kasmasın. Komik olur.

amaaan canım işveli olsan ne olacak karşındaki bir odun olduktan sonra...bende yeterince varken bende şuan bir oduna dönüştüm resmen :) :) koyverin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…