Giyim tarzın nasıldır? Mesela leopar desenli kıyafetler, kırmızı ruj/oje, dekolte, topuklu ayakkabı... bunları sever misin?Kiz kadinsi oluyum istiyorum SIKINTI dedigime bakma. Kendime bu konuda gelistirmek istiyorum hepsi bu.
Giyim tarzın nasıldır? Mesela leopar desenli kıyafetler, kırmızı ruj/oje, dekolte, topuklu ayakkabı... bunları sever misin?
Olabilir, ben önceleri kırmızı ruju ojeyi çok severdim (kapanmadan önce ) gerçi hala severim de yapmıyorum - ama yüzüm çocuksudur yani herkes yaşımdan küçük gösterdiğimi söyler o yüzden hiç seksi olamadım leoparı da sevmem ama topuklu ayakkabı severim demek ki benim de içimde gizli bir "kadınsılık" var :) Ama öyle işve cilve yapamam - olduğum halimle barışık olmaya çalışıyorum sen de dene bakalım ne olacak?Bugüne Kadar hep spor takilmisimdir, rahatima cok düskünüm ama artik topuklu ayakkabi olsun öyle cicili bicili kiyafetler olsun cok ilgimi cekiyor. Burdan baslasam fena olmaz galiba demi kiz? belki icimdeki cilveli hatun tam anlamiyla ortaya cikar. Cünkü sexy kiyafetler giyince kendimi baska türlü hissediyorum.Haklisin galiba.
Olabilir, ben önceleri kırmızı ruju ojeyi çok severdim (kapanmadan önce ) gerçi hala severim de yapmıyorum - ama yüzüm çocuksudur yani herkes yaşımdan küçük gösterdiğimi söyler o yüzden hiç seksi olamadım leoparı da sevmem ama topuklu ayakkabı severim demek ki benim de içimde gizli bir "kadınsılık" var :) Ama öyle işve cilve yapamam - olduğum halimle barışık olmaya çalışıyorum sen de dene bakalım ne olacak?
Ne gerek var ya :) Neysek oyuzdur, olmadığımız bir karaktere bürünmek eğreti durur.Bu iyimis ben bunu erkek arkadasima diyim. Gerci o cilve yap demiyo kendi kendime SIKINTI ediyorum ama olsun. Haha
Kıyafetlerin de etkisi vardır belki ama cilve asıl davranışlardadır. Bakışlar mesela. Eşim konuşurken gözünün içine öyle bir bakarım ki şimdi sana neler neler yaparım, ağzın açık kalır der gibi. Alimallah adam ne anlattığını unutur :)
Veya bir dokunuş, kulağına bir fısıltı, bütün gün çalışmaktan konuşmaya canı kalmamış adam ne hale gelir hehe
Ne gerek var ya :) Neysek oyuzdur, olmadığımız bir karaktere bürünmek eğreti durur.
Cilve, işve bakışla, hareketlerle olur...Bazı kız çocukları doğuştan cilvelidir mesela göz süzerler bi haller, hareketler:)
O an ki düsüncede önemli galiba beynin ne düsünüyosa onu yansitirsin derler ya. Ben genelde her Zaman olumsuz düsünenlerdenim. Belki sana neler yaparim diye düsünürsem cilveli nazli bakarim olma mi?
hih iste o durumun ailelerle alakali oldugunu düsünüyorum hic bosuna yok demeyin insan ailesinde ne görürse onu yansitir. Belki istisnalar vardir ama onlarda kaideyi bozmaz.
O an ki düsüncede önemli galiba beynin ne düsünüyosa onu yansitirsin derler ya. Ben genelde her Zaman olumsuz düsünenlerdenim. Belki sana neler yaparim diye düsünürsem cilveli nazli bakarim olma mi?
Tabi ki, benim babamın ya da annemin bana durduk yere bir kere sarıldığını bilmem, öpmezlerdi, sevmezlerdi...
Annem de babam da birbirlerine dahi sevgi göstermeyen insanlardı hatta annem çevresine karşı çok katıydı...
Haliyle ben de o şekilde büyüdüm. Sevdiğine sevdiğin nasıl söylenir bilmeden :)
Misal bir yerde oturuyorsunuz sohbet ediyorsunuz, gözlerinle derin derin bakabilirsin, parmaklarına yumuşak yumuşak dokunurken ama işte bunlar içten gelse daha hoş olur. Atıyorum lavaboya giderken kalkıp haldur huldur gitmek varken bir güzel öpüp gitmek var bir de, ama öyle arkadaşını öper gibi değil işte.
aslında o anki düşüncelerden ziyade eşine/sevgiline olan hislerinle alakalı bence. En azından benim açımdan öyle.Sizce o anki düsüncelerle alakali mi o Bakislar, göz süzmeler filan?
aslında o anki düşüncelerden ziyade eşine/sevgiline olan hislerinle alakalı bence. En azından benim açımdan öyle.
açıkçası ben erkek gibi büyütüldüm
bunun hem iyi yanlarını gördümeve süslenirdim tam bir süs makyaj delisiyim desem yalan olmaz ama cok yaptığım sölenemez mazemelerini kurcalamayı evde kendime denemeler yapmayı çok severim ..
evlendikten sonra tabi ben resmen kocamdan daha kazma bir insanmısım dedim ilk adam bana resmen cilve işve yaparken ben ise odunluk yapıp ya yanından kaçtım yada onu kırdım ..
ama sonunda yavaş yavaş kendime törpülemeye karar verdim her insan her cilve tarzını sevmez bazıları cinsellik üzerine kuruludur bazıları çocukça dır bazıları itişip kakışmalar olur
mesela küçük çocukların özellikle erkek çocukların beğendiği kızların tokalarını alıp kaçmaları gibi
yani ben kocamı tanıdıkça hem nasıl cilve yapıcamı örendim hemde onun nasıl cilveden hoşlandını örendim değiştim gittigide deşiyorumda
hayat değiştiriyor bizi
O odun olunca haliyle sende odunlasiyosun
Yok onun nasıl olduğunun önemi yok, benim ona karşı ne hissettiğimin önemi var.
bozma moralini insan oğlunun iseyipte başaramıca kolay kolay bişi yokturIste bunlarla gelin bana yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?