Anladim yani diyosun ki hislerin kuvvetlendi mi odunda olsa olur, odunlari yontma yöntemi böyle bisey o Zaman. Aceba ben onu yeterince sevmiyo muyum ki?
bozma moralini insan oğlunun iseyipte başaramıca kolay kolay bişi yoktur
canımı bırak kız aneeeeeCanini yirim senin. Böyle yorumlarla gelin bana hevesimi kirmayin iste. Istiyorum basaricam.
canımı bırak kız aneeeee
valla ben bile işveli olduysam inan herkez olur bir kere baş başa kaldıysanız muhakkak ilgisini çekicek bişiler giy evde sortla dolaşş onunla boş boş şakalass
ama inan güzel yemek yapmak cok önemli
Bence cilve içten gelen birşey.
Senin fizignle hareketinle mimiklerinle bütünleşmeli.yoksa "yapmaya çalişmak olur"buda komik görünür.
Daha ben hç sormadan eşim bna cilvelişn dmişti sahsen
İyilik canım sendenNasılsınız bakalım cilveli hatunlar?
Spordan geldim,yıkandım,bakayım bunlar napıyor dedim.İyilik canım senden
iyi fizik iyi cilve, biz totomuzu büyütüyoruz oturduğumuz yerde ne yapalımSpordan geldim,yıkandım,bakayım bunlar napıyor dedim.
Spordan geldim,yıkandım,bakayım bunlar napıyor dedim.
iyi fizik iyi cilve, biz totomuzu büyütüyoruz oturduğumuz yerde ne yapalım
Spor yapıyoruz o zaman hep beraber.Sporda cilveli olmayi etkiliyomus arkadasim öyle dedi suan Dogru yoldasin canim
Ah keskeee nerdeeee tembellikten ölücem cilveye okey ama spora ı ıııhhSpor yapıyoruz o zaman hep beraber.
Neden ki,o kadar yorucu değil valla bak.Ah keskeee nerdeeee tembellikten ölücem cilveye okey ama spora ı ıııhh
Plates mi yapıyorsun?Neden ki,o kadar yorucu değil valla bak.
plates ,step,aerobik ortaya karışık yapıyorumm.Plates mi yapıyorsun?
Benim en sevdiğim o valla yata yata yapıyosun oooh
Gözümde büyüyor spora başlamak yaaa
Oh oh maşallah biz de anca oturup nasıl zayıflanır diye konuları takip edelimplates ,step,aerobik ortaya karışık yapıyorumm.
pees etmek yok kizlar bbizimkiler odunsa bize de yontmasi düser artikinbirbirimize destek ola ola isveyide ögrenicez cilveyide ama öncesinde bizim hödükler cilveyi nasil tanimliyorlarmis onu önermemiz gerekiyor. Ben sordum bana anlatacak bugün bende bundan sonra ona göre davranicam ona da her istedigimi yaptiricam kafaya koydum. Kelebegin cekim yasasi diye bi konusu vardi onu yaparak cilveli bi kadin olucam. Ayrica da ben cilveliyim zaten aslinda benim öküzümün görmesini saglicam sadece hepsi bu.
Sen ne anlarsin hödük yazmalisin
Gözüne soka soka sende baskalarina cilve yap bak bakalim birden nasil gözü cilveleri görmeye baslicak.Benimki anlamamazliktan gelirse bende baskasina yaparim yaninda o Zaman anlar.
Adi herifler hepsi ayni bunlarin
ayni
ayrilmadan önce Adam etme potansiyeli olanlari Adam etmeye calisalim baktik olmuyo baska herif seceriz.Bundan sonra sorucam ilk soru cilveden anliyo musun yoksa eskisi gibi hödük müsün?
Ben yirim seni CilveNaz
beeeeeennnnnnnnn
Ne üzülücen kiz o hödük üzülsün
kiskanma senin de olur inanmalisin sadece hepsi bu
Git barış.Üzülüyom valla siz böyle mesaj falan atıyonuz ben atamıyom
Ki eminim cilveli miyim diye sorsam cilveli bulmasa bile öyle bi yazardı ki sanki eşim benzerim yok
Sizinkiler odun çıkınca daha da özledim
Aşkıııımmmm dünyada bi tane kadın var senden başka kadın mı var dediği geldi aklıma
Her güne o güne özel iyi ki varsın mesajı atardı upuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?