Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Anladim yani diyosun ki hislerin kuvvetlendi mi odunda olsa olur, odunlari yontma yöntemi böyle bisey o Zaman. Aceba ben onu yeterince sevmiyo muyum ki?

Valla ne kadar seviyorsun bilemem ancak işte içten gelen birşey olması burada çıkıyor meydana. Çünkü cilve yapınca karşılığında bir tepki alıyorsun ve çok keyifli bir durum yani
Mesela eşim ben regliyken ona cilve yapmamdan hiç hoşlanmaz, sonu mutsuz olacağı için hahaha. O yüzden senin 'odun' ne düşünüyor bu konuda bilemiyorum. Neyi ne kadar yaşadığınızı bilmediğim için

Ben sorsam "Aşkım cilvelimiyim sence?" diye..
"Cilve nedir ki?" Diye karşılık verir büyük ihtimal.. kelime anlamını gerçekten bilmediginden sorar o durumda ben nasil tarif edeceğim cilveyi ona

Canini yirim senin. Böyle yorumlarla gelin bana hevesimi kirmayin iste. Istiyorum basaricam.
canımı bırak kız aneeeee
valla ben bile işveli olduysam inan herkez olur bir kere baş başa kaldıysanız muhakkak ilgisini çekicek bişiler giy evde sortla dolaşş onunla boş boş şakalass
ama inan güzel yemek yapmak cok önemli

En büyük sorunum zaten yemek canim, elimin lezzeti yok ama evlenene Kadar ögrenirim insallah bunu.

Sort giyindim mi sevmiyo pek babydoll giyince cok sexy oluyomusum gözlerini alamiyo o durumlarda bende farkindayim ama gecemiz SIKINTI diil gündüzümüze biseyler katmak istiyorum hani böyle istemem yan cebime koylar var ya. Arkadas bi örnek Verdi tv izlerken Bakis atip gülümseyip sonra bisey olmamis gibi dönüp tekrar filme bakmak gibi. Illa ki yatakta bitmesi gerekmiyor. Iliskiyi civil civil yapacak/tutacak hareketlerden bahsediyorum canim.

Bence cilve içten gelen birşey.
Senin fizignle hareketinle mimiklerinle bütünleşmeli.yoksa "yapmaya çalişmak olur"buda komik görünür.
Daha ben hç sormadan eşim bna cilvelişn dmişti sahsen

Bence cilve içten gelen birşey.
Senin fizignle hareketinle mimiklerinle bütünleşmeli.yoksa "yapmaya çalişmak olur"buda komik görünür.
Daha ben hç sormadan eşim bna cilvelişn dmişti sahsen

Bende icimi gelistireyim diyorum zaten. Duygularima gem vurmus gibi hissediyorum sürekli onlari aciga cikarmayi deneyecegim canim.

Üzülüyom valla siz böyle mesaj falan atıyonuz ben atamıyom

Ki eminim cilveli miyim diye sorsam cilveli bulmasa bile öyle bi yazardı ki sanki eşim benzerim yok

Sizinkiler odun çıkınca daha da özledim

Aşkıııımmmm dünyada bi tane kadın var senden başka kadın mı var dediği geldi aklıma

Her güne o güne özel iyi ki varsın mesajı atardı upuzun

Git barış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…