• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

O konuları evlendikten sonra açarım artık. Hahah

Yalnız hiçbir konum böyle hızlı ilerlememişti. Ne cilveli hatunlarsınız siz öyle maşallahh
Konu çok ilgi çekici valla yatamadım takip ediyorum, sabah cilveli cilveli ve söylenersek kalkarım artık:KK53:

evet kızlar konu çok eğlenceli ama yarın sabah uykusuzluktan mor gözler ve şiş suratla adamlara kamyonla cilve de yapsak, suratımıza tavayı yeriz gibime gelio:P

Kızlarrrr hadi örnekler veriyoruz kulağımıza küpe ediyoruz.....
Durup dururken ya birşey söyleyeceğim demek ama ortada hiçbir şey olmaması ben bunuda çok yaparım, eşim bir okusa burayı bittim:KK47:

offff gece gece çok cilve yapasım geldi, minnoşum kilometrelerce uzakta ve uyuo...:cry: sevgilimi özlettiniz len bana:(

Durup dururken ya birşey söyleyeceğim demek ama ortada hiçbir şey olmaması ben bunuda çok yaparım, eşim bir okusa burayı bittim:KK47:

Bu durumda çok sinirleniyor. Cinleri civirdiyor benimkinin hihi

Aaa onu bende çok yaparım video yollarım bide:eek:
video demisken videolarla dikkatli olmak lazim ozellikle sevgiliyseniz henuz... su "vermiicem" videosu da sevgiliye cilve amacli yollanmis ama ayrilinca pis herifler internete koyabiliyor... o yuzden lutfen bekarlar video yollamasinlar :KK48:

Back
X