- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
İşte dozunu bırakmakta bu oluyor herhaldeBenim sevgilim de uykusuna çok düşkün,uyandırsam cilveler bile kurtarmaz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte dozunu bırakmakta bu oluyor herhaldeBenim sevgilim de uykusuna çok düşkün,uyandırsam cilveler bile kurtarmaz.![]()
Aynen,orda saat 1.55 aslında ama kesin uyumuştur.İşte dozunu bırakmakta bu oluyor herhalde![]()
Yok ben hep bu moddayımBu konu yararlı olmadı birazdan portakallıkurabiye eski sevgiyi özlemek diye konu açacak![]()
heh iiki soyledinn ayy dememde cok hosuna gidiyor sevgilimin.. ama byle sesimi degistirim agzimi yaya yaya demiyorum tabiiBişey görünce ayy çoook güzeeeeeeğğel demem baya hoşuna gidiyo olmalı ki taklidimi yapıp sarılıyodu![]()
Aynen,orda saat 1.25 aslında ama kesin uyumuştur.![]()
Takıldım sadece yaaYok ben hep bu moddayımHep duygusal takılırım özlerim ama karşı taraf bilmez
Zaten özlemem umrunda olacak olsa adım atar. Umrunda olmayacaksa da kasmama gerek yok
Kk her şeyi unutturur
![]()
Kız ağzımı yaymam ki sesim öyleheh iiki soyledinn ayy dememde cok hosuna gidiyor sevgilimin.. ama byle sesimi degistirim agzimi yaya yaya demiyorum tabiihatta bir resmim vardi tam dusecek gibiyken cekilmis o resmi cok seviyodu sanku burda ayy diyomussun gibi diyodu.. yani arada ayy deyn ama agzinizi yaymadan.. bu da cilveymis meger
![]()
Kız ağzımı yaymam ki sesim öyleKimin sesi gibi desem cırtlak değil ama ince böyle sanki gülerek konuşan insan sesi
tarife bak ya
![]()
Bu durumda çok sinirleniyor. Cinleri civirdiyor benimkinin hihi
Takıldım sadece yaa
Yengeç burcusundur belki ama duygusalsan![]()
Evet yaa çok haklısın bide saatte müsaiteski forum olaydi gorurduk konuyu kimler okuyor.. kesin misafir kayniyodur simdi burasi![]()
Tamam madem eğlenirken üzmeyeyim kimseyiAnladım takıldığınııı mesajım sanki sana tavır alır gibi almış özür dilerim
Ama ben ona kızgınım sana değildi
Ve evet yepyengeç burcuyum hem de![]()
Buna da bi ayrı konu açıcam. Odunları nasıl yontuyorsunuz diye. Hihi
Eğer anladıysan oscar goes to you vallahianladim heralde galiba sanirsam
![]()