• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Bişey görünce ayy çoook güzeeeeeeğğel demem baya hoşuna gidiyo olmalı ki taklidimi yapıp sarılıyodu:oops:
heh iiki soyledinn ayy dememde cok hosuna gidiyor sevgilimin.. ama byle sesimi degistirim agzimi yaya yaya demiyorum tabii :D hatta bir resmim vardi tam dusecek gibiyken cekilmis o resmi cok seviyodu sanku burda ayy diyomussun gibi diyodu.. yani arada ayy deyn ama agzinizi yaymadan.. bu da cilveymis meger :KK48::KK48:

Yok ben hep bu moddayım:KK15: Hep duygusal takılırım özlerim ama karşı taraf bilmez:KK51: Zaten özlemem umrunda olacak olsa adım atar. Umrunda olmayacaksa da kasmama gerek yok:KK14: Kk her şeyi unuttururEn Büyük KK:KK50:
Takıldım sadece yaa:KK52:

Yengeç burcusundur belki ama duygusalsan:KK25:

heh iiki soyledinn ayy dememde cok hosuna gidiyor sevgilimin.. ama byle sesimi degistirim agzimi yaya yaya demiyorum tabii :D hatta bir resmim vardi tam dusecek gibiyken cekilmis o resmi cok seviyodu sanku burda ayy diyomussun gibi diyodu.. yani arada ayy deyn ama agzinizi yaymadan.. bu da cilveymis meger :KK48::KK48:
Kız ağzımı yaymam ki sesim öyle:rolleyes: Kimin sesi gibi desem cırtlak değil ama ince böyle sanki gülerek konuşan insan sesi:KK70: tarife bak ya:rolleyes:

Ee başka cilve örneği yoksa yarına en azından normal uyanmak için bırakıyorum konuyu:KK76:

Buna da bi ayrı konu açıcam. Odunları nasıl yontuyorsunuz diye. Hihi

Bir odun ancak senin cidden icten oldugunu anladıgında, onu ne kadar sevdigini ona hissettirdiginde kıvama geliyor. O zaman kapıları aralanıyor, ama sonra gene odunlasıveriyor ara ara :(

Back
X