- 30 Eylül 2015
- 45
- 84
- 38
- 32
- Konu Sahibi yuruyenlazanya35
-
AhahahAnam 7 / 24 de olmaz yemek yerken bile bacak sürtersen bi süre sonra bu adamın heyecanı kalmaz ki hiç bir şeye ne yapsan etkileyemezsin bence
Yoksa ne diye evlenirdik :)Öyle tabi insan eşiyle her şeyi gönlünce yaşamalı .
Ahaha en sevdiğim şey o yaramazlıklar. Bazen ilişkinin kendisinden bile eğlenceli olabiliyor. Özellikle onun için uygunsuz zamanlarda uğraşmayı çok severimMerhaba, biraz gırgır biraz muhabbet meraklısına da birkaç tüyo olsun diye bu konuyu açıyorum . Herkes bildiği birkaö cilve taktiğini yazsın yoruma bekliyorum :)
Konu sahibi olarak ilk ben başlayayım. Bundan yaklaşık iki sene önce çeyiz alışverişine çıkmıştık arkadaşımla. İç çamaşırı filan alırken satış danışmanı ablayla ayaküstü sohbet ettik,benim ikinci evliliğim eşim çok çapkındı filan dedi. Kendisi çok fenaymıştabi biz cahilleri bi gülme aldı e diyor gülün böyle evlenince gelirsiniz bi ay sonra abla sen haklıymışsın taktik ver diye dedi cilve evlilik için çok önemlidir ben giyinir süslenirim mutlaka bakımımı yaparım, jartiyer giyerim normalden fazla fantezi çamaşırım filan vardır diyo erkeklerin bazı noktaları varmış( sonradan abladım ki bilinen ismi g noktaları) göbek deliği gibi. Dışarı çıkınca kalabalıkta dokunurmuş eşi kızarmış ayaküstü tahrik ediyosun adamı diye. Misafirliğe yemeğe gidince masanın altından kimseye çaktırmadan bacaklarını bacaklarına sürtermiş eşinin şimdi arkadaşım diyor ki o gün ablaya gülmüştük ama haklıymış dışarda hanım hanımcık olacaksın yatakta tam tersi. Biz safmışız ama sağlıklı bi cinsellik olmadan da olmaz diyor :)
Olabilir bağlaştıramayabilirsinizCinsellik +18 bölümü ile bağlaştıramadım konuyu
Hem kızıyorlar hem hoşlarına da gidiyo bence :SAhaha en sevdiğim şey o yaramazlıklar. Bazen ilişkinin kendisinden bile eğlenceli olabiliyor. Özellikle onun için uygunsuz zamanlarda uğraşmayı çok severim
Kızmaları ciddi değil bence. Yani benimkilerin öyleydi, ciddi ciddi kızmıyorlardı. Ama kızan erkekler de vardır illa ki, aradaki iletişime bağlı o.Hem kızıyorlar hem hoşlarına da gidiyo bence :S
Kızmaları ciddi değil bence. Yani benimkilerin öyleydi, ciddi ciddi kızmıyorlardı. Ama kızan erkekler de vardır illa ki, aradaki iletişime bağlı o.
Ahaha şimdi kalkıp adamları nasıl yoldan çıkardığımı anlatmam tabii ama rahat olmak, eğlenmek esas. Benim en çok keyif aldığım mesela bir toplantıda, etkinlikte, arkadaşlarıyla dışarıda vs uygunsuz yerde iken mesajlar atıp adamı yoldan çıkarmak, sonra da öylece bırakmakE anlat arkadaşım sen ne yapıyordun feyizlenelim
Kız sen de fenasınAhaha şimdi kalkıp adamları nasıl yoldan çıkardığımı anlatmam tabii ama rahat olmak, eğlenmek esas. Benim en çok keyif aldığım mesela bir toplantıda, etkinlikte, arkadaşlarıyla dışarıda vs uygunsuz yerde iken mesajlar atıp adamı yoldan çıkarmak, sonra da öylece bırakmak
Beraber dışarıda iken yalnızca ikinizin anlayacağı kelime oyunları, ufak dokunuşlar veya hareketler hep renk getirir, hareketlendirir. Ha kimi erkek hiç sevmez böyle şeyleri, onlar ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?