- 30 Eylül 2015
- 45
- 84
- 38
- 31
- Konu Sahibi yuruyenlazanya35
Merhaba, biraz gırgır biraz muhabbet meraklısına da birkaç tüyo olsun diye bu konuyu açıyorum . Herkes bildiği birkaö cilve taktiğini yazsın yoruma bekliyorum :)
Konu sahibi olarak ilk ben başlayayım. Bundan yaklaşık iki sene önce çeyiz alışverişine çıkmıştık arkadaşımla. İç çamaşırı filan alırken satış danışmanı ablayla ayaküstü sohbet ettik,benim ikinci evliliğim eşim çok çapkındı filan dedi. Kendisi çok fenaymış
tabi biz cahilleri bi gülme aldı
e diyor gülün böyle evlenince gelirsiniz bi ay sonra abla sen haklıymışsın taktik ver diye dedi
cilve evlilik için çok önemlidir ben giyinir süslenirim mutlaka bakımımı yaparım, jartiyer giyerim normalden fazla fantezi çamaşırım filan vardır diyo
erkeklerin bazı noktaları varmış( sonradan abladım ki bilinen ismi g noktaları) göbek deliği gibi. Dışarı çıkınca kalabalıkta dokunurmuş eşi kızarmış ayaküstü tahrik ediyosun adamı diye. Misafirliğe yemeğe gidince masanın altından kimseye çaktırmadan bacaklarını bacaklarına sürtermiş eşinin
şimdi arkadaşım diyor ki o gün ablaya gülmüştük ama haklıymış dışarda hanım hanımcık olacaksın yatakta tam tersi. Biz safmışız ama sağlıklı bi cinsellik olmadan da olmaz diyor :)
Konu sahibi olarak ilk ben başlayayım. Bundan yaklaşık iki sene önce çeyiz alışverişine çıkmıştık arkadaşımla. İç çamaşırı filan alırken satış danışmanı ablayla ayaküstü sohbet ettik,benim ikinci evliliğim eşim çok çapkındı filan dedi. Kendisi çok fenaymış