- 9 Şubat 2021
- 616
- 622
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Sen terazi değil misin?B.k gibi olur bence.
Hemen kendine haksızlık etme; o adamlar hormon dengesizliği yaşıyordu belki.Bu davranişlar bence doğuştan olurbende cilveli bir kadın değilim benden daha cilveli adamlar tanıdım
Yok ya kendimi biliyorum odun gibi bir kadinimHemen kendine haksızlık etme; o adamlar hormon dengesizliği yaşıyordu belki.
Al yengeç kadinından öğren cilveyiBeden dili Tavır konusmada yumuşaklık sesin tonu Giyim bakım göz teması
Bu haydi yapayım olsun bisey değil ki yapmacık değilde kendıne güvenir bi sekılde etkileyici olmak lazım
Evet de aynı fabrikadan mı çıkıyoz abiSen terazi değil misin?
Ya da belki gay olabilirler olur yaniHemen kendine haksızlık etme; o adamlar hormon dengesizliği yaşıyordu belki.
Tamam işte naparsan yap cilvelisin hemde erkeklerinizde dahil off onların o cilvesi yok mu cilvesi terazi erkosu kalp benEvet de aynı fabrikadan mı çıkıyoz abicilvedense vamp olsun bir kadın bence dhaa seksi.
Vamp diyincede meEvet de aynı fabrikadan mı çıkıyoz abicilvedense vamp olsun bir kadın bence dhaa seksi.
Aa üstüme iyilik sağlık ayol ne cilvesiTamam işte naparsan yap cilvelisin hemde erkeklerinizde dahil off onların o cilvesi yok mu cilvesi terazi erkosu kalp ben
Evet seni başarılı buluyorum.Vamp diyincede megaliba
Arkadaşım sizin flörtöz cilvelinizi dunyada bilmeyen tek bir insan kalmadı bence senin dediğinle benim dediğim başka şeylerAa üstüme iyilik sağlık ayol ne cilvesiadama gidip dümdüz sevişcez mi bak ona göre uyucam diyen insan mı cilveli olcak
Yengecler cilveli miymişAl yengeç kadinından öğren cilveyibide terazi
Salak olacaksın bir bardak suyu bile taşımayacaksın gerekirse ayyyy ben bunu yapamam kiiiiiMerhaba hanımlar cilveli bir kız kadın nasıl olur bana anlatır msnz
Ne gibi davranışlar yapar nasıldır örnekleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?