- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Mektup olayı ilginçmişbence de
at sahibine göre kisner derler ya. herkes zaten kendine uyan bir es seciyor bir yerde. birine cok romantik gelen digerine gereksiz angarya gelebilir. Ben mesela meramim varsa mektup yazardim bazen uzak mesafedeyken. ama mektubu cozmek icin ugrassin diye gittigimiz yerlerin alfabesiyle yazardim bazen gürcü bazen kiril. ugrasir 36 saat cozerdieziyet mesela cogu insana göre ama o da severdi boyle oyunları.
ama bir baskasinin kocasi sinirlenip kagidi da yırtabilir bir yerden sonra "boyle askin izdirabini s..." diye
ya da nisanlim hediyeleri genelde kendi yapar , ben de bayilirim ugrasildigi icin. ama kkda "bu hediye mi, benim kocam yapsa gicik olurdum hediyemi versin yanina bunu yapsin" diyenler falan vardi. Mesela benden baska biriyle olsa kadin "allahin cimrisi yine belese getirdi hediyeyi" falan diye kızabilirdi
Hatırlamadım galiba kimsinGitme dur beni hatırladın mı qıııı
bir ara baya ylrum yapardın konularımaHatırlamadım galiba kimsin
Zaten bu öküzlükte kocaya cilve yapmak enayilik olur.Ya mesela bir yorum daha yazmak istiyorum. Yakın zamanda sık görüştüğümüz arkadaşımız bana sen nasıl böyle her işi eşine yaptırıyorsun falan diyor elimden poşetleri bile ben söylemeden almaz diyor şimdi burda bu kadına cilvesiz mi diyelim bilemedim eşi markette bile arabayı ona ittiriyo Bebek arabasını kızcağız sürüyor evde tamirat işi olur eşi bilmem der geçer şimdi böyle eşlere sahip olup da cilveli olabilen kadın yoktur herhalde
İşte kadından olduğu kadar erkekten de geçiyo bu durumlar erkekte bir karşılığı oluşmuyorsa kadın ne yapsa da boşZaten bu öküzlükte kocaya cilve yapmak enayilik olur.
Boşadım de kız şunubir ara baya ylrum yapardın konularıma
Kıyısından döndük şehir değiştirdim ev tuttum tedavi oldu döndüm eski şehrime Şubat'ta tayinlerle kesin dönüş olacak :)Boşadım de kız şunubaktım bildim
O kadar iyi geldi ki çekip gitmek araba da aldım kendimeBoşadım de kız şunubaktım bildim
bence de
at sahibine göre kisner derler ya. herkes zaten kendine uyan bir es seciyor bir yerde. birine cok romantik gelen digerine gereksiz angarya gelebilir. Ben mesela meramim varsa mektup yazardim bazen uzak mesafedeyken. ama mektubu cozmek icin ugrassin diye gittigimiz yerlerin alfabesiyle yazardim bazen gürcü bazen kiril. ugrasir 36 saat cozerdieziyet mesela cogu insana göre ama o da severdi boyle oyunları.
ama bir baskasinin kocasi sinirlenip kagidi da yırtabilir bir yerden sonra "boyle askin izdirabini s..." diye
ya da nisanlim hediyeleri genelde kendi yapar , ben de bayilirim ugrasildigi icin. ama kkda "bu hediye mi, benim kocam yapsa gicik olurdum hediyemi versin yanina bunu yapsin" diyenler falan vardi. Mesela benden baska biriyle olsa kadin "allahin cimrisi yine belese getirdi hediyeyi" falan diye kızabilirdi
Aradığım yorum nasıl başarıyorlarBence asıl cilve sinirliyken bile asiri sakin ve miyil miyil konuşabilmektir.
Benim yapamadiğim şey...
Sonrada kadının dediği oluyorAradığım yorum nasıl başarıyorlar
Aradığım yorum nasıl başarıyorlar
Of of of sabah sabahBakış, süzülme, gülüş, zarafet, ses tonu, hafif omuz hareketleri, kesinlikle minik yerli yersiz dokunuşlar, hafif mınıcık kahkahalar ama asla itici değil, derin bakışlar koku, saçlar beden dili. Ayyy iyi ki kadınızsabah sabah yıne dişil enerjilerdeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?